Anlık verilere göre mevcut Cumhurbaşkanı devam edecek gibi
Peki memnun musunuz yoksa bizi nasıl bir dönem bekliyor
Anlık verilere göre mevcut Cumhurbaşkanı devam edecek gibi
Peki memnun musunuz yoksa bizi nasıl bir dönem bekliyor
Umrumda değil artık ben yurtdışında yaşıyorum üstüme düşeni yapıp oyumu kullandım, her millet hak ettiği gibi yönetilir ne yazık ki Türk halkı yoksulluk içinde kıvranmayı, düşük hayat standartlarında yaşamayı seviyor.
Maalesef ki öyle artık bunaldım bu cehaletin içinde sürünmekten
Cevap
5Cevap
Bir daha markette birisinin "Üff hEr ŞeY çOk BaHaLı yA" diye şikayetlendiğini göreyim, anında kafasına uçan tekme atıcam.
Hiç uğraşma hatta dinleme bile. Onlar dilenir karnı aç yatar çocuklarının isteklerini yerine getiremez ama yine gözlerini açmazlar
Bunu bazen bende diyorum ama ve AKP'li değilim yani dost ateşinde bulunma da 😅😅
@_MelisYıldız_ göz görüyor aldığın bişeye 2 yıl içinde 8 kat zam geliyor
@irmos nerdesin ki
O da neresi😀
Valla arkadaşlar sizi bilmiyorum ama ben yurtdışına gitmek için gerekirse bir moruk bulup evlenicem artık
@_MelisYıldız_ psikolojimiz bozuldu artık şu hale bak 😀
Bizim bu koyunlara her şey müstehak ağlıyorlar her şey pahalı bilmem ne diye
E boşuna mı koyun dedin.. Daha kötü günler geliyor bakalım şimdi ne diye ağlayacaklar
Gün geçtikçe leş gibi ekonomi ile araplaşan bir ülke olma yolunda ilerlemeye devam
Sade araplıktan da öteye geçti artık önümüzde çok ama çok ciddi bir göçmen sorunu var bu ilerleyen yıllarda pkkdan daha beter olacak
Çok memnunum bekledim sonuç durmak yok yola devam
Yaşadığın hayatı ve ideolojini merak ettim
Tek başına iki çocuk büyüttüm memnuniyetim yaşadığım hayatın bi göstergesi zaten kimse biz AKP olanlar AKP oy vermedik RTE dim dik güven veren duruşuna oy verdik CHP ye gelince kimse KK oy vermedi CHP verdi oyunu olmuyor işte neyini zorluyorlar adam senelerdir ne uzuyor ne kısalıyor duruşu güven vermiyor CHP oy verenlerin çoğuda bunu söylüyor zaten sonuna kadar reis ölümüne reis sloganını KK için diyeni duydun mu hayır RTE başka bir partiye geçse AKP olarak bizde o partiye verirdik KK CHP farklı bir partiye geçse yine CHP verilirdi oylar KK peşinden kimse gitmezdi senelerdir genel başkansin eskide yaşanılan İslami kesimin yasatilanlari zihnimizden silseydi boyleydik değiştik diyebildimi hayır böyle eski bir partinin başına güven vermeyen bir başkan olduğu sürece CHP kaybetmeye herzaman mahkumdur haksizsam söyle CHP kaybetmiyor KK yüzünden kaybediyor seçimi yalanmi yani bu tesbitim
İktidarı değiştirmek için çıkılan yolda Muhalefetin değişmeye mecbur kaldığı bir seçim sonucu oldu.
Doğru bir tespit bugün aday farklı olsa sonuç da farklı olurdu ancak insanlar sadece adaya takılıyor. Bizi bitiren etrafındakileri gören yok maalesef
Seçim sonucu değil de ilerisini düşünüyorum ağlamaya mahkumlar
Memnunum. Beklediğim sonucu aldım. Artık bizi kimse durduramaz. Dünyanın bizden korkma vakti geldi
KK gibi ucube aday olursa değişmez, millet KK yi istemiyor hala anlamadı beyfendi..
Ucube dolu memleket
Ucubeler de yetmedi bi dünya göçmen akını devam ediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?