Gündem Haberlero takip edemedim de sevim sonuclari ne oldu kim onde biri soyleybeilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Seçim * Haberlero takip edemedim de sevim sonuclari ne oldu kim onde biri soyleybeilir mi? Cevapla Sevgi Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Rte. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sandiklarin hepsi acildi mi Yorumla primadonna_girl +1 yıl %99 Yorumla
01010101012 Takip Et Xper 2 Yaş: 109 +1 yıl Erdoğan %5 oy farkıyla kazandı. :( 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sandiklarin hepsi acildi mi Yorumla 01010101012 +1 yıl %99 açılmış hem zaten bu saatten sonra sonuç değişmez çünkü aradaki fark çok büyük. RTE kazandı yani kesin sonuç bu. Yorumla Soran +1 yıl Hm anladım Yorumla
υɳƈαʂ Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl RTE aldı sevinebilirsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sandiklarin helsi acildi mi Soran +1 yıl Hepsi * υɳƈαʂ +1 yıl Herhalde yani kız sayım her şey bitti Erdoğan konuşma yapacaktı bakmadığım için şu anda yapıyor mu yoksa sonra mı yapacak onu bilmiyorum tabi Soran +1 yıl Hmm anladim teşekkürler 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rte.
Sandiklarin hepsi acildi mi
%99
Erdoğan %5 oy farkıyla kazandı. :(
Sandiklarin hepsi acildi mi
%99 açılmış hem zaten bu saatten sonra sonuç değişmez çünkü aradaki fark çok büyük. RTE kazandı yani kesin sonuç bu.
Hm anladım
RTE aldı sevinebilirsin
Sandiklarin helsi acildi mi
Hepsi *
Herhalde yani kız sayım her şey bitti Erdoğan konuşma yapacaktı bakmadığım için şu anda yapıyor mu yoksa sonra mı yapacak onu bilmiyorum tabi
Hmm anladim teşekkürler 🙂
Rte aldı.