Gündem Altılı masadan istifa bekliyor musunuz? u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Seçim sonuçları herkes için hayırlı olsun. Bu sonuç sonrası altılı masadan istifa bekliyor musunuz? Altılı masadan istifa bekliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Bekliyorum evet 1 0 Yorumla
Milabeni Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 542 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/BvHS4Rfv8iEBelli kim o 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hepsi istifa etsin. Benim liderim Ümit Özdağ. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 831 cevap paylaştı. Kemal güle güle :D yapıştı kaldı. 2 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yok, daha mücadele edeceklermiş 😂 1 0 Yorumla
kusurunabakarım Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl kılıçdaroğlu istifa etsın artık yeter ya 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 329 cevap paylaştı. Kim ne yapıyorsa artık bunaldım 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 445 cevap paylaştı. O masa 1. turda dağıldı bence 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 500 cevap paylaştı. Hayır beklemiyorum.. 1 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hayır, seçim kaybetmeye devam ederler. 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmelidir. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bay bay Kemal etmediyse diğerleri de etmez.. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Masa çöktü çöktü 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bekliyorum evet
Belli kim o
Hepsi istifa etsin. Benim liderim Ümit Özdağ.
Kemal güle güle :D yapıştı kaldı.
Yok, daha mücadele edeceklermiş 😂
kılıçdaroğlu istifa etsın artık yeter ya
Kim ne yapıyorsa artık bunaldım
O masa 1. turda dağıldı bence
Bilemiyorum, ne olur.
Bir halt beklemiyorum kimseden
Hayır beklemiyorum..
Hayır, seçim kaybetmeye devam ederler.
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmelidir.
Bay bay Kemal etmediyse diğerleri de etmez..
yazik ya
Eh nokursa olsun bos mk bu saatten sonra
Masa çöktü çöktü
Olmalı bence