Evet arkadaşlar sandıkların yüzde 95'i açıldı ve Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52'i küsüratla önde ve kazanmış görünüyor. Peki önümüzde ki 5 yıl bizi nasıl bir Türkiye bekliyor?

Evet arkadaşlar sandıkların yüzde 95'i açıldı ve Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52'i küsüratla önde ve kazanmış görünüyor. Peki önümüzde ki 5 yıl bizi nasıl bir Türkiye bekliyor?

Bir şeye taraf olmak veya birşeyin karşıtlığını yapmak ülkenin bekasını tehlike atacak kadar ileri gidilmemesi gerektiğini ve iktidar degistirmek icin cikilan bu yolda muhalefetin degismesi geregi ortaya cikmis oldu
Büyük şehirlerde chp iç anadolu ve karadenizde akp önde ve akp'nin kalesi oraları ama bence arada ki 4-4.5'lik yüzdeye bakarsan bu seçimi bence arap seçmenler belirledi ve bundan sonra Türkiye'de kürt seçmenden sonra arap seçmen gerçeği de ortaya çıktı ve beni sinirlediren konu akp'nin galibiyetinden ziyade Türkiye'mize bu arapları ortak etmemizdir!
Bu sayıyı mülteci genel müdürlüğü tarafından servis edildi. 1.5 milyon suriyeliye vatandaşlık verilmiş ve buna afgan veya pakistanlılar veya diğerleri dahil değil, artı bu son 1 buçuk 2 senede ev alıp vatandaşlık alanlar diğer yabancılar var ki onların hepside kendi avantajları ve menfaatleri için oylarını akp'den yana kullandı yani seçimde ki yüzde 4'lük farkı bu seçmen belirledi.
Anadolu ajansı verilerinde fark 2 milyon 183bin şu anda açılan oran yüzde 98. Kemal kılıçdaroğlu veya başkası konu bu değil ki, eğer bu aday başkası bile olsa suriyeli 1.5 milyon seçmen ve diğerleri artı bu gayrimenkul alarak oy veren seçmenler kendi menfaatleri için akp'ye oy verirdi.
https://youtu.be/bHwWnDMi7dQ Videonun başını izle. Elin suriyelisi erdoğan'a oy vermeyen bu ülkeden defolup gitsin diyor. Böyle hadsizlik mi olur ya! Işte ben neden bu arapları sevmiyorum açık bir örneği. Yarın öbür gün bunlar çoğunluğa geçince kendi adayını bile çıkartacak! Kendi ülkemizde mülteci durumuna düştük. Şimdi akp'nin mülteci politikasını çok yakından takip edeceğim bakalım çoğu akp'linin dedeği gibi bu araplar gönderilecek mi, yoksa artarak devam edecek ve vatandaşlık verilmeye devam mı edilecek!
Cevap
6Cevap
Ülke bitiyor bunu düşünüyorum
Bu insanlara hersey müstahak ve gerçekten bunlar iyi günleri.
Kendi adıma ve oğlumun adına hakkımı helal etmiyorum.
Valla ilk fırsatta oğlumı yurt dışına göndermeye çalışacam bizim hayatımız söndü bari onunkisi sönmesin bu koyunların arasında.
Gurbetçi ve Arap seçmenler farkı belirledi.
Doğru zaman doğru insan
Ateist, Deist, Agnostik nüfus patlama yapacak.
Hemen suçu Araplara atmayın. Arap belirledi de Sivaslı, Kayserili, Maraşlı, Rizeli Türk'ün eli armut mu topluyordu? Bunların oyuyla KK bugün kaybetti. Mevzuyu Arap'a atmayın.
Tabiki oraları zaten akp'nin güçlü olduğu yerler ve akp'nin kalesi iç anadolu ve karadenizdir. Yanlız oy oranı farkına bakarsan bence o yüzde 4-5'lik farkı arap seçmen belirledi. Ve bundan sonra'da türkiye'de herkes kürt seçmen diyor ama bence arap seçmen gerçeği ortaya çıktı.
Ben Araplardan şikayetçi değilim. Hatta işime gelir zira Türkler yakında azınlık olacaktır onların sayesinde.
Araplar, Türklerden daha zekidir bence.
Seçimi İHA-SİHA ve diğer milliyetçi söylemler kazandı. İHA-SİHA elbette gereklidir ama bunları politikanın merkezine koymak hatadır. Sadece askeri politikayla devlet yönetilemez. Türkler halen kendini Moğolistan bozkırlarında zannediyor olmalı ki bunları politikanın merkezine koyuyor.
Iha siha'yı özel şirket yapıyor sadece erdoğan'ın damadı oranın başında. O na bakarsan fransa'da rafale uçakları dassault aviation yapıyor ama o da özel şirket devlete bağlı değil, bu da aynı hesap ama bizim milletin kafası bunu almıyor! Bol bol makarna yemeye devam etsinler ekmek 10tl'yi bulacak kendini hazırlasınlar!
Türk milleti ne zaman ki devletin bir put olmadığını öğrenecek, o zaman fikri olarak çağ atlayacak.
Beklediğim sonuçtu.. Gurur verici..
Tebrik ediyorum ne diyebilirim başka. Yanlız bundan sonra mülteci politikalarını çok yakından takip edeceğim, gerçekten bazı akp'lilerin iddia ettiği gibi gönderilecekler mi, yoksa artarak almaya ve vatandaşlık vermeye devam mı edecekler göreceğiz. Ama ülkemize bu arapları ortak etmelerini sindiremiyorum!
Gönderilecekler.. Aksi olursa eleştiriyi yaparız en yüksekten.. Kimse babamızın oğlu değil..
Hadi bakalım inşallah ama aksi olursa çok sıkıntı günler bizi bekler. Düşünsene 1.5 milyon vatandaşlık alan suriyeli sayısı 4-5 milyona çıkarsa ne olur diye? Birde bu araplara hak vermemiz gerekecek ve bunu gerçekten sindiremiyorum!!! Inşallah senin dediğin gibi olur ve bu arapları göndeririz.
Millet açlıktan ölsün artık gerçekten
Güldürdn beni:👍
:)
@HemSevermHemDe?
Haklısın diyorum ama sonucu görüyosun anlamıyorlar
Market fiyatlari kol gibi girmisti simdi bi 3 kol girer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?