Merhaba sevgili arkadaşlar,
2023 seçimini kaybetmek üzere şuanki sonuçlara göre kendisi. Kendisine bir şey demek ister misiniz?
- CHP Genel Başkanlığından istifa et. Mansur Yavaş'a bırak koltuğu. Onurlu adamsın.

Merhaba sevgili arkadaşlar,
2023 seçimini kaybetmek üzere şuanki sonuçlara göre kendisi. Kendisine bir şey demek ister misiniz?
- CHP Genel Başkanlığından istifa et. Mansur Yavaş'a bırak koltuğu. Onurlu adamsın.

Ben Kemal Kılıçdaroğluna değil AKP ye oy atanlara sesleneceğim. Şahıslar gelip geçicidir çünkü.
Çok değil 1 aya dolar 30 TL olacak. Türkiye zaten iflas etmişti bu resmen açıklanacak. Vergiler daha da artacak. Kola 45, peynir 500 et 700TL olacak. Ekonomiden, araplardan suriyeliler eşlerinize kızlarınıza tecavüz edecek, sizler bile gece sokakta dolaşmaktan korkacaksınız. Her yerde şiddet kavga göreceksiniz.
Ben zenginim. Et 1000TL olsun yine alırım. Sizler için bu ülkeyi kurtarmak için CHP ye oy attım ama madem majoşistsiniz. O zaman acı çekerek yaşayacaksınız. Benim için artık fakir olan, aç olan, dükkanı suriyeliler tarafından talan edilen esnaf falan zerre umurumda değil. Madem memnunmuşsunuz acı çekin.
Saygılarımla.
Not: Bütün bunlar yaşanırken aslında başta AKP nin olmasına sevindim. Gerçeklerin kendini göstermesi gibi güzel bir adaleti vardır zamanın.
Benim annem babam farkında bunların ama hala sonuna kadar rte verdiler bunlar cahil değil köle hem Kk hatalı hem de Halk ama emin olabilirsin ki en büyük hata Kemal Kılıçdaroğlunun bende ciddi ciddi kazancak sanıyordum ciddiye alıyordum bu adamı ne yalan söyleyeyim İyi direndi son anlara kadar 😂 Başka Aday olsa Kazanma şansları çok yüksekti şu durumda bile bu adam böyle oy alabildiyse ohooo
O kadar kazanacağız diye ayakta uyuttu bizi Şimdi yine her zaman olduğu gibi eline verdiler baştan olmayacaktın aday Mansur Yavaş hatta ve hatta Ekrem İmamoğlu bile kazanabilrdi yazıklar olsun sana da bütün siyasilere de
EMEKLİ OLUYORSUN TEŞEKKÜRLER kilicdaroglu 😁😁😁
Cevap
4Cevap
Bunu bırakıyorum:
https://youtu.be/9m1xvApVtywYuzsuz adama ne denir ki her secimde rezil rusva oluyor hala utanmadan secime giriyor
Kılıçdaroğlu, koltuğunu Ümit Özdağ'a bırak
Türkiye de iyiler kaybeder üzülme derdim
Ümit bu
Bu sefer de bırakmazsa muhalefet otursun ağlasın.
Bay Bay Kemal 👋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?