Gündem Kim önde ya Anka ayrı hava çalıyor AA ayrı? problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl En son ysk açıklamasına göre sandıkların yüzde 54ü açıldı rt 54,.. Kk 45,.. Kim önde ya Anka ayrı hava çalıyor AA ayrı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Seçim surecinde hiç bir kanalı takip etmedim hepsi farklı gosteriyor. 0 1 Yorumla problem_değil +1 yıl gerek de kalmadı zaten , teşekkürler Yorumla
Milabeni Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 543 cevap paylaştı. Artık her iki tarafda da birinci 🤣🤣🤣 güle güle dedenizle vedalaşın 0 0 Yorumla
Gktugaslan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yıllardır medyayla ülke yönetildi yine devam ediliyor. 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. AA ya bakma manüpile ediyor 0 4 Yorumla problem_değil +1 yıl Ankaya göre de kk öndeydi geçen Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Anka dengeli gidiyorAA teyyib nerede yüksekalıyorsa önce oraları açıklıyor 70 den başlıyor 50 ye düşüp geliyor Yorumla problem_değil +1 yıl Peki bakalım teşekkürler Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Rica ederim Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Gündem konusunda 731 cevap paylaştı. Recep Tayyip Erdoğan önde götürüyor yarışı 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Gündem konusunda 773 cevap paylaştı. Bende bilmiyorum ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Seçim surecinde hiç bir kanalı takip etmedim hepsi farklı gosteriyor.
gerek de kalmadı zaten , teşekkürler
Artık her iki tarafda da birinci 🤣🤣🤣 güle güle dedenizle vedalaşın
Yıllardır medyayla ülke yönetildi yine devam ediliyor.
AA ya bakma manüpile ediyor
Ankaya göre de kk öndeydi geçen
Anka dengeli gidiyor
AA teyyib nerede yüksekalıyorsa önce oraları açıklıyor 70 den başlıyor 50 ye düşüp geliyor
Peki bakalım teşekkürler
Rica ederim
Recep Tayyip Erdoğan önde götürüyor yarışı
Anka
Bende bilmiyorum ya