Balkonlari yikadiniz mi gençler. Halka selam çakmak ve uzun bir zafer nutku çekmek için 😝
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben şahsen zafer olarak görmüyorum kim kazanırsa kazansin benim amacim kutuplasmanin bitmesi ama bizim halk ne yazikki biraz diger ulkelerin gerisinde kaldi ilk emir oku onu bile bilmez okumazlar. d
Bu ülkenin insanını kemalizm politize beyinli Tetikçi ruhlu dedesinin değerlerine düşman mankurt'a dönüştürdü bu ülkedeki eğitim sistemi değişmediği sürece senin yukarıda şikayetçi olduğu kutuplaşma bitmez Çünkü sokaktaki insan çok fazla politize ediliyor eğitim sistemi tarafından Biraz önce oy kullanmaya gittiğim Okulda gördüm okulun girişinde sınıfların kapısında koridorda her tarafta selaniklinin fotoğrafı var dünyanın hiçbir ülkesinde o ülkenin kurucusu denilen kişinin bu kadar fotoğrafı bu kadar heykeli olmaz burada bir tuhaflık var işte bu eğitim sistemi bu ülkenin insandır kutuplaştırıyor
Halk kutuplasmayi seviyor ben ne yapayim aynı kisiyi seçiyor yillardir
Almanya'da Merkel yıllarca seçildi ama orada kimse kutuplaşmadı Dünyanın değişik ülkelerinde uzun yıllar iktidarda olan isimler var Orada kimse kutuplaşmıyor burada neden kutuplaşıyor aynı kişinin seçilmesi mi kutuplaşma Yukarıdaki yazdıklarımı dön ve tekrar oku eğitim sisteminden kaynaklanıyor isimden değil
İyide oy vermeyene ben mi terorist diyorum bana niye laf ediyon
Dağdaki teröristin düz ovadaki kuyruğu ile kim birlikte yol alıyorsa o da teröristtir bunun Tuhaf olan tarafı ne tespit gayet yerinde ve doğru HDP ile kim yürüyor Ben mi yürüyorum?
Hudaparin anayasanin ilk 4 maddesini tartismasi bence en büyük sorundur dilin bayragin marşın ben hdpnin böyle madde istediğini görmedim evet sizin bakış açınız gerçeği yansitmiyor ama bende. delil var ve girip sitesinden bakin Türk insanı bunu görürdü Atamizin gençliği görürdü demekki Türk azmış
Kemalizmin boş lakırtıları anayasanın ilk 4 maddesi kutsal kitap değildir kutsal Metin hiç değildir. Zaman her şeyi değiştirir kemalizm'i de değiştirir anayasayı da değiştirir puta tapar gibi tapıyorsunuz Ondan sonra diyorsunuz ki o bizim putumuz değil. Zaman her şeyi değiştirir tekrar ediyorum anayasayı da değiştirir başka şeyi de değiştirir. Değişecekse değişecek Bu kadar açık ve net. Bu topraklarda kurulan devletin başkentini İstanbul'dan 30 bin nüfuslu küçücük bir kasaba olan o zamanki Ankara 'ya taşıyanlar doğru yaptı ama tersini yapanlar yanlış yapıyor Yok öyle bir dünya Her şey zamana bakar zamanı geldiyse her şey değişir saçma sapan şeyleri put gibi tapıyorsunuz
Kimsenin taptigi yok ulkenin bayrağının tartisilmasi zoruma gider dilin tartisilmasi zoruma gider kanla alinmis bence siz tapiyosunuz bağımlı olmussunuz
Ben kimseye tapıyorum tapan sensin ama farkında değilsin anayasanın ilk 4 maddesi değişmez diyorsun anayasanın ilk 4 maddesi kutsal kitap mı çocuğum neden değişmesin gerekirse değişir zamanın ruhuna uygun düşen her şey değişir tapan sensin ben değilim neye taptığını farkında değilsin kemalizmin iğdiş ettiği sloganlarla zehirlediği insan tipisin sadece. Her Neyse uzatmanın gereği yok
Ya bakın anlamiyosunuz ben Türk kelimesi ve bayrağında bahsediyorum bayrak vatan namustur bunu unutma ve 4. Madde diyorki degistirilmek ve değiştirilmesi teklif edilemez diye
Anlama özürlü olan birisi varsa o da sensin çocuğum zaman her şeyi değiştirir Zamanın Ruhu denilen bir şey vardır zaman her şeyi değiştirir anayasanın dördüncü maddesi kutsal Metin değildir canımsın anlatır gibi anlatıyorum kutsal Metin değildir
... geri* zekaliya*...
Siz cok zekalisiniz ben hakaret etmem anlamiyosun derim sende hakarete baslarsin. d
Kaybollll
Sodalar hazır 🙂
Şişesini de vereceğiz onlara 😀
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!