Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adam hep konuşuyordu hiç açıp solo videosunu izlediniz mi acaba. Atv haberin yayınladığı kesitleri özellikle şaşırıp konuşamadığı yerlerden seçilen paylaşılan kısımlar
4120 Yorumla- +1 yıl
Pardon ne zaman halkın karşısına geçip halkın sorularına cevapladı ben kacirdimda
- +1 yıl
Soruma bir cevap versen mesela
- +1 yıl
Benim bildiğim kemal bey hep canlı yayından kacti
- +1 yıl
Söz konusu kendi bilgi ve donanımı ile konuşunca çatır çatır konuşuyor. Ama ezberletilen metinleri okumakta zorluk çekebiliyor çünkü kendi yorumu yok. Kaldı ki bu adam bu siyasi bakış açısıyla almanyayı bile yönetir çünkü o kafada birisi. Yıllarca erdoğan ve yandaş medyanın iftiraları altında ezildiği için insanlar onu tanıyamadı. Oysa ben hiç mantıksız bir açıklamasına rastlamadım
- +1 yıl
Almanya'yı yönetir tabi bütün sistemler oturmuş bir şey yapmasına gerek yok ama Türkiye'yi her baba yiğit yinetemez
- +1 yıl
Peki niye zamanında çıkmadı her yayından kacti
- +1 yıl
Sistemi oturttuktan sonra yönetir. Adam sistemin oturmasını istiyor yargının hukukun kusursuz çalışmasını istiyor. şu an ülkede yargı da hukuk da tek bir adamın ağzına bakıyor. Adami yargılıyorlar beraat kararı çıkıyor ama tek adam yatsın dediği için keyfi içerde yatıyor bir sürü insan. Türkiye'nin de Avrupa sosyal ülkelerinin seviyesine çıkması lazım. Biz ileri gidecekken geri gidiyoruz. Tek adamlı döneme kadar Erdoğan yine fena değildi ekonomik açıdan ülkenin alım gücü yüksekti. Ama tek adama döndükten sonra enflasyonda dolar da euroda hepsi tavan üstüne tavan yaptı.
- +1 yıl
Bu kemal Kılıçdaroğlu işi defil
- +1 yıl
Hangi yayından kaçıyor ki adam gerektiği yerde cesaret gösterip çıkıp konuşuyor. Babalada yaptığı ilk değildi. Seneler önce genç bakış programına da çıkmıştı ama babala gibi potansiyeli yoktu o programın. Adam en azından cesaret gösterdi babalaya çıktı sert soruların hepsini nezaketle ve net şekilde cevapladı. Erdoğan aynı şeyi yapabilir mi? Babalaya çıkma cesareti gösterebilir mi? Gençlerin sert sorularının altından kalkabilir mi? Ben soyleyim kalkamaz ve salonun yüzde 75'i gün içinde silivriyi boylar. Böylesine diktatör bir insanı artık istemiyoruz. O anca kendi kurgusu olan programı düzenliyor gençlerede hazır soruları veriyorlar (kendi teşkilatından gençlere). Ki onlar bile titreye titreye soruyordu sorulari
- +1 yıl
Babalara kaçtı birkaç kişi canlı davet etti kaçtı srcim günü kaçtı daha ne sayım
- +1 yıl
Bak sende diyorsun şenler önce
- +1 yıl
Balayı zorla çıkardık kendi isteğiyle gelmedi ki
- +1 yıl
Ve yanlış zamanda
- +1 yıl
Erdoğan hicbiryere cikmaz
- +1 yıl
Bende onu diyorum adam böyle konusabiliyorsan neden zamanında çıkmadı
- +1 yıl
Kemal Kılıçdaroğlu aynı şeyi yapıp soruları önceden yolayi çıkıyordu zaten babalada CHP kişilerden geldi sorular ve istenilen sorular sorulmadı zaten
- +1 yıl
Tabi tabi zaten beş yıldan beri miting yapıyor bırakın bu yalanları
- +1 yıl
Ya nasıl istenilen sorular sorulmadı? Bu neyin muhalifligi arkadaşım HDP Demirtaş özgür kavala hudapar adaylık togg başörtüsü ne varsa sordular her şeyi sordular daha neyi sorsunlar? ve her soruyu da gayet sert bir şekilde sordular. Hdpkk bile dediler. Ya sonuna kadar şeffaf bir programdi. Programın ağırlıklı CHP'lilerden oluşmasının sebebini de açıkladı Oğuzhan yayında. Akp gruplarina mesajlar atılmış o programa çıkmayın diye o yüzden az AKP'li gelmiş. Valla siz cidden dinlediğinizi anlamiyorsunuz programda cevabı olan şeyi bana burada tekrar soruyorsun
- +1 yıl
HDP terör örgütü olup olmadığı sorulmadı
Neden HDP oynadigi sorulmadı
Neden Cumhurbaşkanı olduğu sorulmadi...
Ve hep üstü kapalı cevap verildi
- +1 yıl
Adamlar çıkmıyor ki canlıya ya da önceden gönderilen sorularla çıkmak istiyor. Cesaret gösterip canlı canlı halkın soracağı sorular üzerine çıksınlar bak kaç kişi yapacak o programi
- +1 yıl
Ya nasıl sorulmadı sen hangi programı izledin? Adama niye Cumhurbaşkanı adayı sen oldun diye sordular? Hdpnin PKK ile bağlantısını sordular? Adam hepsini cevapladı. Yuzun de mi kizarmiyor bunları yazarken anlamadım ki. Belliki Erdoğan'a vermişsin oy. Erdoğan'a oy verdiysen bu tip programların neden olmadığını da bilirsin gaywt
- +1 yıl
Ne dedi beni attılar dedi ve ben inanmadım
HDP PKK ilişkisi sorulmadı
Erdoğan verdiğini nereden çıkardın - +1 yıl
He soruldu ne dedi terör örgütü kapatılsın dedi kabul etmedi ki
- +1 yıl
Oğuzhan ugurun sorduğu son sorudanda kaçtı
- +1 yıl
E niye kabul etsin zamanında Erdoğan aldı onları meclise Yargıtay'dan anayasa mahkemesinden geçerek partisi kuruldu girdi meclise. Terör örgütleri ise kapatilmali ama bu işi yargı yapmalı bu bizim işimiz değil. Yeri geliyor bir hafta meclisi onlar yönetiyor onlar izin vermeden hiç birimiz çıkıp konuşamıyoruz, hal böyleyken meclisi PKK yönetiyor diyebilir miyiz Türkiye bu kadar zayıf bir ülke mi dedi
- +1 yıl
Yani kankisi HDP olacak demek
- +1 yıl
Bak gördün mü kemal Kılıçdaroğlu ağzında HDP terör örgütüdur diye bir açıklama yok ben gördün mu
- +1 yıl
Bak kardeşim HDP terör örgütü dedi mi dermedi mi
- +1 yıl
HDP terör örgütü ise yargı bunu kapatmalı diyor adam. Sana Türkçe anlatamıyorum galiba. Meclise girdiyse bütün yasalardan geçerek gelir bir parti diyor. Madem bu HDP bu kadar net bir şekilde terör örgütü. O zaman sayın Erdoğan bu partiyi neden kapatmıyor? Bu partiye neden demokrasi haklı tanıyıp meclise aldı? Tek adam değil mi padişah gibi o ne derse o oluyor öyleyse kapatsın hdpyi?
- +1 yıl
Aklıma gelmişken mesela altılı masada kim neyi aldı sorulmadı
- +1 yıl
Mesela bakanlıkların başına kim geçilecek sorulmadi
- +1 yıl
Mesela hangi parlamenter sisteme geçebileceği sorulmadı ve ne zaman geçileceği hiç sorulmadi
- +1 yıl
Hahahahaha altılı masada olması şart değil seçimden sonra çok güzel dahil edilir hele bakanlık çok kolay
- +1 yıl
Mesela Meral hanım neden sessiz olduğu sorulmadi
- +1 yıl
Hele seçim güvenliği ilgili hiç soru sorulmadi
- +1 yıl
Önergeyi kim umursiyir
- +1 yıl
Bu sorduğun sorularin hepsi adamların yayınladığı ortak mutabakatta yazıyor git aç oku ücretsiz. Hdpye bakanlık veremez nereye veriyor? Kendi seçmeni taşlar onu bir kere. Adam vermeyeceğim bizi destekliyorlarsa onlarin bileceği iş ama bizim ittifakimizda yoklar dedi. Ve Kemal başarısız bir başkan olursa Tayyip gibi zor olmaz indirmesi hemen değiştirme fırsatımız olur.
- +1 yıl
Ortak mutabakkta hangi bakanlık kime vereceği mi yazıyor
- +1 yıl
Kendi çaldı kendi oynadi
- +1 yıl
5 tane şeye ihtiyacımız var var işte var uste
- +1 yıl
Bende Kemal'e verdim keşke kemal yerine başkası ciksadi
- +1 yıl
Ve iki yıl içinde seçim bekliyorum ve yine kilincdaroglu ve Erdoğan çıkarsa kin guderim
- +1 yıl
Yeterli hahaha dalgamı ge iyorsun ne yeterliği bu adam kurşun bile atamaz
- +1 yıl
Kurşun olayı sembolikti bir şey
- +1 yıl
Onun için iktidarın yapistirdigi CHP=hdp terör örgütü yargısını şimdi çıkıp cevap veriyor dimi onun için başörtüsüyle yanlış yaptığını şimdi kabul ediyor
- +1 yıl
Valla mi hmmm öyle mi hmmm son dakika dimi son dakikada mükemmel ya
- +1 yıl
CHP= HDP ne diyecek çok merak ediyorum
- +1 yıl
Ayrıca hdpyi meclise alan erdogandir terör örgütü ise gayette kapatabilir yetkisi var. Çünkü tek adam. Terör destekli bir parti ise yargılayin kapatin? Hem aldılar adamları meclise hem de biz temizliyoruz diye kendilerini övmeye çalışıyorlar, yemezler. Ayrıca Erdoğan'ın anayasaya göre 3. Kez üst üste aday olma hakkı da yoktu. Onu da açıklarım da bir işe yaramaz.
- +1 yıl
Banane Erdoğandan öglum
- +1 yıl
Lan dingil adam eze eze eserken hicbiride çıkmadı ben terör örgütüle çalışmıyorum demedi takı yumurta kapıya dayaninca dedi ondan öncesi sus pus akp ekmeğine yağ sürüyordu
- +1 yıl
İşte ben değil onu kilincdaroglu yapacaktı zamanında
- +1 yıl
Dimi dimi CHP zeminine oynadığı için kusura biz göremedik keşke halka oynasadi
- +1 yıl
Bir kere kilincdaroglu HDP terör örgütü dermedigi sürece ben onu kankisi olarak kabul edecem bu bir Erdoğan ne dediği umrj. da değil ki kendiside mecliste
- +1 yıl
İkincisi zamanında kalkıp halka oynamadan (babala tv gibi yerlere cikmazsan ) pisirik gibi kaçarsan halkta gelip seni cumhurbaskani yapmaz
- +1 yıl
Ben son noktayı koyuyorum keşke biraz gözünü acsanda görsen aman acsadinizda görmediniz siz neyse aman kilincdaroglu size başarılar secilsede öteki seçimde Allah'ın izniyle aklı başında birini cikaracagiz
- +1 yıl
Kılıçdaroğlu yerine başkası çıksa ona da oy verecektim hatta mansurun aday olmasını ve ilk turdan bitirmesini istiyordum. Benim derdim Erdoğan artık gitsin kim gelirse gelsin tuvalet terliği bile olsa karşısında ona oy veriridim. Gözüm de yeterince açık gözümü acabilecek en son kişisin.
- +1 yıl
O zaman yağmurdan kaçarken dolu tutulursun geçmiş olsun
- +1 yıl
Ve önümüzde beş yıl hicbirsey degismeyecek
- +1 yıl
Kilincdaroglu gelince de görecek
- +1 yıl
Allah'tan vahiy inmesine gerek yom aç verileri bak çok zor bir şey degil
- +1 yıl
Merkez bankasına açıp bakman yeterli
- +1 yıl
Değişmesini bende istiyorum onda sorun yok ve Kemal'e verdim oyumu ama ben inanmıyorum bunu değiştirecegini kemal beyin
- +1 yıl
Dediğim gibi şans vermeden bilemeyiz. Doları 5 sene 20 lirada tutsa bile bir başarıdır. Çünkü iktidar inanılmaz kötü bir ekonomik politika seyretti. Erdoğan seçilirsem ekonomi politikam değişmeyecek faizi düşürmeye devam edeceğim diyor. Faizi en son düşürdüğünde dolar bir gecede 6-7 lira artmıştı. Dünyadaki pek çok ülke enflasyona karşı faizi artırır biz faizi indiririz. Bu konuda dünyadaki tek ülkeyiz anasını satayım
- +1 yıl
tamam verdik işte beceriksiz akkillisa kazanirdi
- +1 yıl
Ne oldu alabildi mi
- +1 yıl
Alır tabi beceriksiz kişi başta olursa olacağı bi
- +1 yıl
Atatürk olsa valla Kemal' kilincdaroglu oyunu ikiye katladi
- +1 yıl
Bu kadar s. alak olma Atatürk olsa halkın ,%<95 alirdi
- +1 yıl
Ula sanki 1930 sanki halk ayfinlikti sanki o zaman cahil degilmidi ve Atatürk hareket noktası önce halkı cekmekti
- +1 yıl
1930 da seçim olmadı ki Atatürk kendi kurdugu için cumhurbaskaniydi. Bu halk Cahil. Al sana bir örnek. Sene 2005 falan Manisa'nın bir köyünde akp bir tür konteynır kurmak istiyor o bölgede köylülerin hasat alanı köylüler izin vermiyor. Protestolar vs yapiyolar hiç bir parti yanlarında olmazken ismini bile bilmediğimiz bir parti bu köylülere destek veriyor tamam siz haklısınız sizi savunacagim davamızı mahkemenizi idare edeceğim diyor ve 2 yıl suruyor. Bu sürede parti ve köy baya içli dişli oluyor. Davayı kazanıyorlar. Seçim vakti geldiginde ise bu köyden bu partiye sıfır oy çıkıyor, oraya konteyner yapmak isteyen AKP'ye ise yüzde 95 oranında oy çıkıyor. Anladın mı bu halkin nasıl bir cahil olduğunu. Atatürk gelse savcılar yüzünden yine kaybeder.
- +1 yıl
Ben onu diyorum savaşı diyorum inkılapları diyorum
- +1 yıl
Atatürk gelse kaybetmezdi anladın mı sen halk cahil değil halk güvenecek insan arıyor
- +1 yıl
Cahil olan sensin gelmiş Atatürk bile kazanamazdi diyor lan halk Erdoğan gitsin diye sana sığındı sen ne yaptın saçma sapan hareketler
- +1 yıl
İki kitap almaya senmisin
- +1 yıl
El salla Erdoğan kazandi
- +1 yıl
Sen ne dönek ciktin
- +1 yıl
O zaman niye kk diye ağlıyorsun
- +1 yıl
Daha demin Erdoğan dedin ya
- +1 yıl
Nereden biliyorsun Erdoğan'a verdigimi
- +1 yıl
O zaman cahilsin
- +1 yıl
Bu saatte sonra hiçbir işe yaramaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKonuşuyor
00 Yorumla
+1 yılZaten konuşuyordu ama insanlar açıp tek bir konuşmasını bile dinlemeden "kılıçdaroğlu konuşamıyor yeaa" diye dolanıyordu. Komik olan iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanların bunu demesi
28 Yorumla- +1 yıl
Pardon ne zaman halkın karşısına geçip halkın sorularına cevapladı ben kacirdimda
- +1 yıl
Link atmamı istersen atabilirim
- +1 yıl
At bakim hangi canlı yayına katılıp halkın sorusuna cevap vermis
- +1 yıl
İstek attım
- +1 yıl
@ballikekk sen de tayyibin paralı trolü müsün :)
- +1 yıl
@ballikekk ben de halkım. Bu vatanda tek siz yaşamıyorsunuz. Kimden ne beklediğim seni ilgilendirmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bazı konuşmaları ile kendini çok rezil etmişti.
https://youtube.com/shorts/PYC9bL0ruAo?feature=sharehttps://youtube.com/shorts/PYbCXbmQzYA?feature=share00 Yorumla
+1 yılyoutube a sayın levent gök yaz. bu arada iyi yalancidir yani konusmasi fena.
00 YorumlaCok biliyordunda cikip sen konusaydin la
14 Yorumla- +1 yıl
Biz konuştuk zaten
- +1 yıl
Yoo YouTube kemal Kılıçdaroğlu babalaya çıkarmaya çalışırken
+1 yılÇatlayıp patlayın basacak umarım
11 Yorumla- +1 yıl
Kim neye basacak
Gündem konusunda 310 cevap paylaştı. Yoo hep konuşuyordu
110 Yorumla- +1 yıl
Oyu dedeme verdim ama bazen cümle kurarken saçmalıyor bende böyle performans beklemiyordum
- +1 yıl
Pardon ne zaman halkın karşısına geçip konuştu ben kacirdimda
- +1 yıl
Allah Allah niye konuşmamış bugüne kadar
- +1 yıl
Nerede konuştu pişir pişir her yerden kaçtı
- +1 yıl
Evet kaçtı lan kaç tane yer çağırdı gelsin diye ama hep kacti
- +1 yıl
Of Tayyip Kılıçdaroğlu çekişmesi bir cacık çıkmaz oradan
Kılıçdaroğlundan bir halt olmaz
06 Yorumla- +1 yıl
Değişim şart ama
- +1 yıl
Artık Erdoğan'la olmaz
- +1 yıl
İyi ekonomi daha sert vurunca haber et
Zaten öyleydi
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
YouTube denen bir şey var ciksadi kaç kişi çağırdı biliyorum hiçbirinde cikmadi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne