erdoğana verceksen kullanma chp içinse kullan ztn bi kadın neden erdoğana oy versinkişeriyat getircez diyor sonrasında kadınları sahiplendircez diyorlar hüda parkla iş birliği ne ya saygılar
neden kılıçdaroğlunun karşısına çıkamıyor ki? Ben 1 seçimdir ona veriyordum vermiycem artık. Sanki refah içinde yaşıyorum artık ben ülkemde mülteci görmek istemiyorum bende bir genç olarak avrupalı gençlerden farkım olmasın istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
erdoğana verceksen kullanma chp içinse kullan ztn bi kadın neden erdoğana oy versinkişeriyat getircez diyor sonrasında kadınları sahiplendircez diyorlar hüda parkla iş birliği ne ya saygılar
kararımı verdim kkye vericem
sevindim 1 oy 1 oydur :D
birleşe birleşe..
Olmaz. Hatrı sayılır , cüzi miktarda bir ceza tebligatı gelir. Ptt'ye gider ödersin. Apolitizm en rahatı ve rasyonalitesi en yüksek olanı.
O zaman ülkenin gidişatı ile ilgili şikayet etmeye hakkın olmaz
Vallahi mi kk ye bastın ohh bee helal olsun sana yaa sonunda. Dede mükemmel bir insan doğru yoldasın
Erdoğan'a oy verirsen yanarsın
Erdoğana vereceksen gitme
ilk turda ona vermiştim işte pişman oldum ondan gitmitcem
Bravo tebrikler ama istersen kılıçdaroğlunu deneyebilirsin
yani evet sanırım ona vericem bir gözden geçirmeliyim 11 de kararımı veririm
Tebrik ederim Ülkemiz için en iyisi
hayırlısı inşallah
Kralsın <3<3
❤
Oy kulkanmadigin için soruşturma açılır.
he aynen ordanda müebbet yerim
Görev başarısız
kk ver
Bir şey olmaz.
bişey olmaz
Bilmemki
Lütfen kullan ve kk ver ekonomğ berbat
boş ver verme :D
Bermelisin kanka
ama kime
Valla ilk kararın doğru yani oyu vermemen daha kötü eldeki seçeneğin içinde mantıklısı rte
hayır yaa çok pişmanım zaten rte ye verdiğime.
Neden pişmansın
neden kılıçdaroğlunun karşısına çıkamıyor ki? Ben 1 seçimdir ona veriyordum vermiycem artık. Sanki refah içinde yaşıyorum artık ben ülkemde mülteci görmek istemiyorum bende bir genç olarak avrupalı gençlerden farkım olmasın istiyorum