Gündem Oy vermesem ne kaybederim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Oy vermesem ne olur. Böyle uyarı veriyor uğraşmak istemiyorum açıkçası. Oy vermesem ne kaybederim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
DAFFİMROBLOX Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Oy Vermezsen 1 Oy Aynı Kişiye Gidiyor Bence Sen Git Nüfüsa 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2 Nisana kadar diyor ama sanırım geç kaldım Yorumla DAFFİMROBLOX +1 yıl Yok Yok Bidaha Bak Mayıs Olması Gerek Yorumla Soran +1 yıl Yav yazıyor 2 Nisan Yorumla
Jgolocan Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl 1 oy 1000 oydur senin fikrinde olan birimi yoksa karsı fikirde olan birimi yonetsın ıstersın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çabuk hallolur mu peki nüfus müdürlüğüne gitsem Yorumla Jgolocan +1 yıl 10 dk hallederler cok gecmeden yaptır Yorumla Soran +1 yıl 2 Nisana kadar diyor ama sanırım geç kaldım Yorumla Jgolocan +1 yıl bilmiyorum tarıhını ama olabilir Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Gündem konusunda 310 cevap paylaştı. Sorumsuzluk kusura bakma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oy Vermezsen 1 Oy Aynı Kişiye Gidiyor Bence Sen Git Nüfüsa
2 Nisana kadar diyor ama sanırım geç kaldım
Yok Yok Bidaha Bak Mayıs Olması Gerek
Yav yazıyor 2 Nisan
1 oy 1000 oydur senin fikrinde olan birimi yoksa karsı fikirde olan birimi yonetsın ıstersın
Çabuk hallolur mu peki nüfus müdürlüğüne gitsem
10 dk hallederler cok gecmeden yaptır
2 Nisana kadar diyor ama sanırım geç kaldım
bilmiyorum tarıhını ama olabilir
Sorumsuzluk kusura bakma
İsteğe bağlı.
hiçbişi olmaz.🤷♂️