+1 yılYaşamıyorum. Gittim ve kullandım. Zaten ben, pek öyle hiçbir an heyecan yapmadım. İlk kez hatta geçen seçimde (ilk turda) büyük bir merakla seçim sonuçlarını izledim.
Ülkemiz için en hayırlısı kimse onun olması dileği ile...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır ilkinde ilk defa oy kullanacağım için birazcık vardı ikincisinde hiç. Zaten kimliğimi unutmuşum geri döndüm geldim birazdan yine giderim xjzjzjzj
00 Yorumla
+1 yılNe heyecanı ya bana kalırsa bu seçimin yapılması bile saçma adam ilk turda kazandı fark attı şimdi CHP seçmeni bile gitmiyor sandığa umudu olmadığı için
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılCHP neden kazanamıyor diyorlar. CHP'li kişilerde umut yok akplerde var. Halam m AKP'li kızının düğünü için İstanbul'a geldi Konya'da yaşıyor. Sırf oy kullanmak için Konya'ya gitti oy kullanıp dönecek böyleler yanj bizde nasıl olsa RTE kazanacak Diyorlar
Umutsuz olmayın sen ben oy kullanmaya gitmezse kim kazanacak ben söyleyeyim Erdoğan
Suriyeliler bile vatandaşlık almış usenmeden gidip oyunu kullanıyorlar biliyorlar ki eğer kaybederse evlerine gidecekler Suriyeliler kadar olamıyoruz kendinize gelin hadi gidelim lütfen rica ediyorum oyunuzu kullanın...
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷812 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAtama üzülen seven bir halk var. Ölse bile hala yaşıyor...
Senin gibilere seçme seçilme hakkı verdiği için çok yazık nankörsunux- +1 yıl
😃
Cevap sahibi+1 yılZavallı Suriye sayesinde kazandınız 😂 sizden daha çok ben keyif alıyorum zamlar beni etkilemiyor aç olanlar düşünsün 😂😂
- +1 yıl
hemen inanıyorum hahaha. te-ne-ke
Cevap sahibi+1 yılFanatik 🐑🐑 en azından koyun değilm sürü psikolojisi yok bende 😂
- +1 yıl
hahaha hadi hadi 5 sene bekle simdi chsjksjkjksaj nasıl dagöt oldun ama
Cevap sahibi+1 yılBen zenginim tatlım benim için hava hoş sen fakir şimdi git kendine ağla meeeeee🐑🐑🐑
- +1 yıl
haha zenginmis. kandırma beni. ozguvensizin tekisin. ağzın kokuyor resmen
- +1 yıl
bu sekilde anca kendini kandirirsin ablacım. görüşlerini kaldırılmasa daha da haddini. bildirirdim de neyse. hesap kapansın istemem bir varoş nedeniyle
Cevap sahibi+1 yılAgizu soğan kokan benn değilm sensin gerekirse soğan ekmek yerim diyen sensin bebeğim bı kazanan var ama o sen değilsin Suriyeliler yat kalk onlara dua et. Evinde besle bence kazanmasıni onlara borçlusunuz hergun soğan ekmek yedirme ama tamam mı hep et yedir bulabilirsen tabi
- +1 yıl
haha ben Hollanda'da yaşıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılOoo seninde tuzun kuru yanj açın halinden tok anlamaz biz zenginler çok şanslıyix canım 😂
- Gündem konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan hep var asla bitmeyecek ancak!!!
Bir dostum kardeşim kadar yakın kendisi Avusturya'da yaşıyor!!!
Üç gün önce fotoğraf paylaşmış :( yat kiralamış Lüner Gölünde) nıt düşmüş "oyumuzu kullandık biraz dinlenelim eğlenelim" cevap yazdım bana küstü "kıskanma" dedi ve ben karar aldım
"Sen sen ol Hısmın ile Hasmın ile siyaset konuşma"kıskanmadım sen bu ülke hakkında ne kadar söz sahibi isen ben de o kadar kıskanmaya sahibim" dedim engelledi!!!
Yurt dışında yaşayanların çifte vatandaşlık hakları olanların oy kullanma yetkisi yoktur net
26 Yorumla- +1 yıl
Zafer partisi bir dahaki seçimde başa gelirse gorucez o gurbetçileri:)
- +1 yıl
@BubiiBubii :D ne diyorsan kabulümdür
- +1 yıl
@çoktaumurumda abi yorumu silmiş KS m a l yazmışım diye🤦🏻♀️🤣
- +1 yıl
@BubiiBubii üzme kendini benim ne yorumlarım siliniyor anlatsam kahkahalar atarsın
- +1 yıl
😁Bi ara anlat da gülelim
Malum bu aralar gülmeye çok ihtiyacımız var😑😏 - +1 yıl
Halimize gülüp ardından tekrar ağlayabilirsin:) neyse artık suriyeliler kardeşimiz, ekonomimiz çok iyi, Avrupa bizi kıskanıyor. Laf edene ağır saydiricam. Yavaştan Arapça da öğrendik mi tamamdır ama yine de ümit hocam yüzünden umudumu kesemiyorum. Tam da anında çıktı hayata döndürdü
Gizli Üye(30-35)+1 yılCHP nin millete taktiği pembe gozluklere kanmadim, onların içinde büyüdüğüm için onlardaki kin ve nefret 100 yılda geçse bitmez...
Daha dün çarşaflı bir kadını linç etmeye kalktılar Üsküdar'da, Deprem bölgesinde %70 AKP ye oy çıktı diye haram zıkkım olsun dediler.. bunlarda anlayış sifir. Allah ellerine düşürmesin. Son olarak BAY BAY KEMAL
20 YorumlaYasadım. Oydan öncede sevgilimle konustuk. Bizim geleceğimiz için rahat bir evliliğimiz için kazanacağız diyip attık oyumuzu sandığa , sonuçları bekliyoruz😍🙏
11 Yorumla
Soran+1 yılhelal kız size :)
Gündem konusunda 543 cevap paylaştı. İlk turda milimetrik şekilde isabetli tahmin eden (ki önce ki seçimlerde de öyle) anket şirketlerinin hepsi Erdoğanı önde gosteriyor. Betimar, Sonar, Optimar gibi
10 Yorumla
+1 yıldegilim pek bide sandik gorevlisiyim ya her cesit insan gordu bu gozler
25 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yoğunluk? eşim 3'te 1'i bile gelmedi henüz seçmenlerin dedi kendi sandığına
- +1 yıl
bizde cok vardi bursa merkezdeyim ben
- +1 yıl
İlkşnde ne cıkmıstı sşzde
- +1 yıl
bursada biliyorsun yari yariya %55 akp %45 chp diye
- +1 yıl
yani fite fit
+1 yılİlkin oy kullanmadım. Chp yi sevdiğimden değil ama aynı iktidarın 20 yıl ülkeyi yönetmesi azgınlık yaratıyor, istedikleri gibi koşturuyorlar, o yuzden chp ye verdim
00 Yorumlazerre heycanım zerre bu millete güvenim yok ama vatanı görveimi yapıp buranın mülteci kampına dönmemesi ve şeriyatın gelmemisi için kk vericem
13 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bu daha kolaydı pusuda filan daha küçüktü direk verdim oyu koydum zarfın içine attım gitti yerinde katla katla bitiremedik mübarek.
00 Yorumla
+1 yılBaya heyecanlıyım. Mültecilerin gitmesi bu seçime bağlı. Birkaç sene sonra da erken seçim olur ne güzel olur
00 YorumlaHeyecan duyacak bir şey yok nasıl olsa şu anki başta olan her türlü hileyi kullanıp yine ülkenin başına gelecek ve milleti dikmeye devam edecek.😏
01 YorumlaGündem konusunda 466 cevap paylaştı. Annem ilk tur seçimleri sabahı vefat etti hiç farkında değilim çünkü çok üzgünüm
015 Yorumla
Soran+1 yılbaşınız sağ olsun, çok üzüldüm :(
Soran+1 yılhastalığı mı vardı ani mi oldu
- +1 yıl
Yatış süreci uzadı akciğerlerde sıkıntı oldu en son yoğun bakıma kaldırıldı üç hafta yattı hastane enfeksiyonu nedeni ile vefat etti. Hastane enfeksiyonu acedinometre bakterisi. Antibiyotiklere dirençli berbat bir bakteri. En son sepsise neden oldu , vefat etti annem maalesef.😭
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm :(
Evet oyumuzu Reise verdik 🇹🇷🤘 bekliyoruz heyecanla zaferimizi
18 Yorumla- +1 yıl
Euro dolar artsın turkiyede daha rahat tatil yapın diye sizin zihniyetiz bu işte
- +1 yıl
Görcen zaferi
- +1 yıl
@varrohincco miilet kazandı dolar euora patates sogana kanmadi millet yallah görüşümden ben Türkiye de yaşiyorum zaten nankörde değilim körde
- +1 yıl
Bal gibi de nankorsun. Sizin gibiler yuzunden başımıza gelenler az. At götlugunuzu takmaya devam edin ve izleyin şimdi ülke ne hâle geliyor Hakkimi helal etmiyorm sizlere.
Küçücük çocukdaki akıl sizde mi yok anlamıyorum yazıkk - +1 yıl
Kanla alınmış toprakları parayla satmaya devam edin fatih sultan Mehmetin bile kemikleri sızlıyordur bugün İstanbul'u fetih ettigi için nasıl bir beyin varsa artık sizde togg motoru üreten firmanın maktabi bile taslarinizi kiramıyor kafanıza atilan caylarda ne vardı acaba Ahaber seyretmeye devam et sen Birgun gelecekte pişman olacaksinizda iş işten geçmiş olacak bu sözümü unutma Zaten engelliyorum cevapta yazmak için uğraşma boşuna sinirlenme bilgin olsun daha satılacak çok vatan toprağı var arada kaynama noktasına gelme sende dikkat et
- +1 yıl
@Nazikkbirkıııızz bende size helal etmiyorum HDP ile kola olanlara destek cıktıgınız için deprem zedelere p kadar hakaret ettıginiz için ıha ya sıhaya dokunacak diyenlere alkıs tuttuğunuz için denizlerde ne işiniz var diyenlere desledıgınız için ağının heyjelını dıkecez dıyeb adamı cıkaracaz dıye bas bas bagıranları meclise soktugunuz için Atatürk'ün itleri dye hakaret eden adamı millet vekili yaptıgınuz için nerde atamın ilkeleri nerde CHP ataturk mezardan cıksa yuzunuze tukerecek ama ne ar ve utanma var yinede konusuyorsunuz siz merak etmeyin sızın yerınıze de biz vatanı koruruz alısmıssınuz yan gelip yatıp elesturmeye ülkeye bir çivi çakmayanlar anasıyla karısını aynı masaya oturtmayaanlar kalkmış rusla ile ukranyayı aynı masaya oturtan adama laf edup bırde helal etmiyorum dıyecek ne hakkınız var ulan Bos beleş elestırden baska
+1 yılEvet ve mühüre öyle bir bastım ki inşallah Türkiyem için hayırlı olur
10 Yorumla
+1 yılailenden birini kaybedince artık hicbiseyin önemi kalmıyor seçmen kağıdı geldi ama kendi gitti :'(
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşın sağ olsun :(
- +1 yıl
sağolasın
Recep Tayyip Erdoğan heyecan vardı ilk günkü başkan olduğu zamandan beri.
11 Yorumla
+1 yılhayır geçen sefer aşırı heyecanlıydım bu sefer hiç.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKazandiiikkkkk Rabbimee sukurlerrr olsunnnnn🥰❤️ Vatanimizi sag saglimm kurtardikkk yinee🥰❤️❤️❤️❤️
04 Yorumla
Soran+1 yılhe kurtardınız, çoluğun çocuğunun peşine pakistanlılar takılsın, köşede kafasına taşla vurarak öldürsün sonra kurtardık dersin
Cevap sahibi+1 yılHahahahaha sizin gibileri hak ediyor😂😂😂
Soran+1 yılbizim gibiler? oyu veren siz, ben niye hak ediyorum pardon da? öldürülmeyi hak ettiğimi savunan birinin seçtiği adam başımızda, çok yazık
Cevap sahibi+1 yılHahahahaha oburu ne ya? Adam pkk😂 Tam terrorun basi. Dogruu o gelseydi sizi daha guzel hallederlerdii her bir kosede😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılOy vermedim. Vermeye değer kimseyi görmedim.
Iki tarafta bu halkı ipecek.
Ben bu vebale ortak olamazdım.07 Yorumla
Soran+1 yılSen istesen de istemesen de iki taraftan biri gelecek, fikir beyan edecek halim yoktu diyemiyor da vebal diyor. Bu kadar fikirsiz olup bunla övünmek de komik
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsunki fikirsiz olduğumu benim istediğim şekilde bir aday yok ortada vermemekte seçenek.
Neyse sizin gibilere çok bile bu adamlar neye layiksaniz öyle yönetiliyorsunuz. Ben dövizle iş yapan biriyim bu ahmaklarin başta olması benim için avantaj siz devam ediniz buyrunuz efem.
Soran+1 yılHa o zaman sana avantaj olana oy vereceksin. Ne emmeye ne gömmeye geliyorsun, biz en azından geleceğimiz için 1 oy da olsa fikir beyan ettik. Evde döt büyütmedik
Cevap sahibi+1 yılIkiside enflasyonu zirvede tutacağı için bi ehemniyeti yok herhangi biri benim için olur.
Ben ülke için üzülüyorum, üçüncü seçenek olarak çıkan insanlara vermeyipte yıllardır sizinle dalga geçen adamları ısrarla seçmeye çalışıyorsanız. Ben bu oluşumun içinde yer alamam kardeşim.
Iki ucu necaseti değnek sadece hangi tarafı tutacağınızı seçeceksiniz. Ama ilk tur öyle değildi. Neyse nefes tüketmeye gerek yok.
Siz söylediniz diye ben fikirsiz olamam. Siz öyle görmek istiyorsanız buna manide olamam. 😂 Ve evet evde döt büyütürüm milletimi evire çevire gibecek adamlara oy vermem.
Cevap sahibi+1 yılorada benin irademin dışında bir olay var ben sorumlu olmam.
İlkinde verdim kazanamadı bu sefer de vermeyeceğim kimseye zaten kazanamayacak istediğim
00 YorumlaZorla gidiyorum. Amcam hadi gidiyoruz demese evde oturup çay içmeyi tercih ederdim.
00 YorumlaKazanacak kişi belli zaten heyecan yok oy csalan kazanir
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası 1. de daha çok heyecanlıydım
Bugün de tarif edilmez bir sakinlik var00 Yorumla
+1 yılİlkinde de heyecan yapmadım ikincisinde de 🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk turda ilk oyumu kullanacaktım elime uzunca bir kâğıt verince çok panik olmuştum çakamadım içeriden seçim görevlileri çok tatlıydı ama bu tur hiç heyecan yok kimin kazanacağı bence belli
00 Yorumla
+1 yılHeyecan yok umut var
Şu gelecek için Türkiye için
Umarım tekrar zalimlerin eline kalmaz..00 YorumlaBen oy kullandığım ilk günden beri heyecan yaşamıyorum
00 Yorumla
+1 yılMuhalefet adına güzel şeyler olacak, chp nin başına adam gibi biri gelir inşallah...
00 YorumlaHeyecanlı değildim Sabah saat:8:05 geçe gittim kullandım geldim
00 YorumlaGeçen sefer kağıt büyük diye heyecan yapmıştım, şimdi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha :D
+1 yılKöprüden önce ki son çıkış olduğu için heyecanlıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonuç belli zaten, adil bi seçim olmuyor ki her şey yozlaşmış bu ülkede
31 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılher millet hak ettigi gibi yönetilir. Bu millet dürüst birini haketmiyor o yuzden de kılıçdaroğlu asla kazanamaz
10 Yorumla
+1 yılhalk kararını verecek… ama şunu unutmayalım “Nasıl olursanız öyle yönetilirsiniz”
00 Yorumla- Gündem konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılSonucu belli seçimin aldik kazandik bitti gitti heyecan meyecan kalmadi yani
00 Yorumla İğrenç bir gündü. Merak edilecek bir şey de yoktu. Seçimden illa bir sonuç çıkacak (şaşırmadık yani) ama neyi anlamıyorum biliyor musun A partisi B partisi için insanların birbirini haksız yere kırmasını
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen heyecanlıyım. Sonuç ne olursa olsun 2 kişiden birisi adaya veda edecektir. Etmezse zaten bu düzenin...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Baharl Tik tok hesabım olmadı şu ana dek. Survival benzetmesi yaptım. İki koltuk sevdalısı politikacıdan birisi kaybedecek sonuçta bu akşam.
ilk turdaki heyecan yok bende, gidip oyumu kullandım ama sandık güvenliğinden endişeliyim.
00 YorumlaHeyecan değil bu çıkıştan önceki son köprü unutmayalım herkes sandığa gelsin
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir daha oy vermeye gitmicem oncedende gitmiyordum oyle yapıcam. Azaplar gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGittim ama umudum sıfır içim rahat değil hoş değil garip duygular içindeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes sonuc belli diyor. neye dayanarak diyorsa artik. bilemiyecegim.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKafa bi milyon hiç sorma... ne heyecanı yahu verip gelcez
00 Yorumla
+1 yılİlk seferinde heyecanı geç panik atak geçirdim, karın ağrısından geberdim. Hasta falan oldum stresten. Çok fenaydı. Ama heyecanımı yitirdim denebilir. İlki kadar değilim ama bekliyoruz işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlkinde de heyecanlanmadım ama bu ikinci turda sandıktaki müşahitlerden biri aşırı tatlıydı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHeyecanlanmadim da sadece sinirlerim bozuldu.
00 Yorumla
+1 yılHiç kimsede heyecan yok
Herkes bir an önce sonuçlanmasını istiyor00 Yorumla
+1 yılHeycanlı değilim. Ülkem için en hayırlısını diliyor ve istiyorum 🤗
00 YorumlaGündem konusunda 901 cevap paylaştı. Hiç heyecan yaşamadım.
00 Yorumla- Gündem konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılHalk hep aynı denenmişi deniyor bu halk heyecanlandirmiyor artık
00 Yorumla Kemal dedem cumhurbaşkanı oluyor, heyecan yok
21 Yorumla
+1 yılOy için Arap Suriyelilerin hintli alah ne verdiyse getirdiler. Diğer tarafta sizi kim kurtaracak? Hizbullahcı teröristleri kazandırdınız
00 Yorumla
+1 yılİlkinde çok heyecan yaptım da ikincide öyle bi heyecan oluşmadı bende
00 Yorumlaİlki gibi değil tabi ilkinde daha çok heyecan vardı
01 YorumlaEvet. Recep Tayyip Erdoğan kazanacak inşallah
00 Yorumlaİlk tur umudum vardı heyecanlıydım şimdi yine hile olcak umudum kalmadı heyecanım da
00 Yorumla
+1 yılBen de değilim heyecanım yok kimin kazanacağını biliyoruz zaten
00 YorumlaAsla.. cünkü arka planda oyunlar dönüyor. Bütün siyasi partiler pastayı paylaşıyorlar.
00 YorumlaHeyecanlanacak bir durum yok, ülkemiz adına hayırlısı olur inşallah.
00 YorumlaHeyecanlı değilim oy attım geldim
10 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne