Güncellemeler
+1 yıl
millet isteseydi ilk turda bitirebilirdi ama 2. tura bırakarak kararım net değil dedi.
20 yıllık iktidar bir anda el değişrirmez,
Sandık sonuçları erdoğanın önce hızının kesildiğini gösteriyor cumhurbaşkanlığı seçiminde,
45 lik oy yukarıya çekmek mümkün ama 59 ile açılıp 49 ile biten sonuçta egri aşaga doğrudur.
Daha bitmedi sanki...
20 yıllık iktidar bir anda el değişrirmez,
Sandık sonuçları erdoğanın önce hızının kesildiğini gösteriyor cumhurbaşkanlığı seçiminde,
45 lik oy yukarıya çekmek mümkün ama 59 ile açılıp 49 ile biten sonuçta egri aşaga doğrudur.
Daha bitmedi sanki...
Güncellemeler
+1 yıl
Daha bir şey bitmedi. Biraz moralimiz bozuldu ama toparlarız. Haydi yolumuz var vira bismillah? :)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Rte alır
millet isteseydi ilk turda bitirebilirdi ama 2. tura bırakarak kararım net demedi. 20 yıllık iktidar bir anda el değişrirmez, Sandık sonuçları erdoğanın önce hızının kesildiğini gösteriyor cumhurbaşkanlığı seçiminde, 45 lik oy yukarıya çekmek mümkün ama 59 ile açılıp 49 ile biten sonuçta egri aşaga doğrudur. Daha bitmedi sanki...
Sence chpnin şansı var mı? Chpnin kendi seçmeni de küstü chpye kk aday oldu diye
biz ülke olarak bir tavrı oyluyoruz
yani anne babalar dayılar, çocukları veya yeğenleri tweet atarken tedirgin mi olacak yoksa rahat mı
milletin kaynakları genel kamu yararına mı yoksa tayyp erdoğanın oğlu kızı ve damadının başında bulunduğu vakıf vs lere mi kaynak olacak..
ortak akıl mı yoksa bir ben bilirim mi
şefaflık kı yoksa sır deyip hesap vermemek mi
vs. vs...
oylayalacagımız şey hiç bir zaman birinin inancı, inancının sekli, mini etegi , tğrbanı değil, herkes inancı, düşüncesi ve giyiymiyle eşit ve tartışılmazdır.
dolayısıyla küsmek yok devam