Babasının parası yetmiyor diye bisiklet alamayan ve çalışmak durumunda kalan çocukları, kızına tecavüz edip serbest kalan mülteciye karşı kahrından isyan eden babayı, biz asgari ücretle sürünürken bazılarının 10. Gemisini almasını lütfen bunları düşünün ve vicdanınızın sesini dinleyerek oy kullanın.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sanmıyorum ben maalesef, koymazlar vicdana ellerini
Çünkü vicdanları yok evet
kemalist zihniyete karsiyim, kk gelsin babasinin mali gibi dagittigi bakanliklardan birini verse gene oy vermem.
Elim vicdanım da doğru kişiye oy verdim. Vicdanen rahatım
Ben koydum ve Vicdanım Milletin evlatlarını Şehit edenlerin Serbest bırakılmasından Yana değil
Peki güzel kardeşim fetöyle barzaniyle sisiyle şivan perverle kolkola olan babaoğul ilişkisine giren öcalanı trtye çıkartan sonra da hepsinden u dönüşü yapıp haberim yoktu kandırıldık diyen kimdi? Seçim öncesi selahattin demirtaşla görüşüp demirtaş destek vermeyince hemen terörist olarak suçlayan kimdi? Adam destek verseydi alıp başınıza taç yapacaktınız onu. Sizin kadar yüzsüz başka yerde yok
Bak kardeşim, o konuyu sana güzelce açıklayayım.
1- Şu an mahkeme kararı ve ahim kararı 7 yılın ardından Selehattin Demirtaş'ın cezasının bittiğine "kendi" karar verdi. Ancak Erdoğan Kürt oylarını etkilemesin diye bilerek içerde tutuyor hukuka aykırı olarak. Kilicdaroğlu'nun orada değindiği şey "MAHKEME KARARI" hukuk yani. Kim için olursa olsun mahkeme kararını çiğnemek hukuka aykırıdır. Mahkeme tutuklu kalacak dese, siyasiler çıkarsa buna da itiraz eder. Onun derdi HUKUKUN KARARI
2- Hüdapar genel başkanı Zekeriyapicioglu bana göre PKK ve Hizbullah terör değil dedi. Kürdistan diye miting yapti. Ve akp siralarindan milletvekili oldular.
Bizim şehitlerimiz kürdistan kurulmasin diye kanlarinj akitti.
Dediklerimi ARAŞTIR hepsinin videosu var. Hatta iste bizzat ben atarim!
3- 71 yaşında olan hizbullahci muebbetlik katil Erdoganin özel affi ile serbest kaldi.
Ülkeye 13 MİLYON mülteci doldu. Hepsi 10 ar 10 ar çocuk yapiyor. Taliban ve İran arasinda yeni savaş başlıyor buraya gelecekler cunku bu hukumet sinirlarimizi korumuyor. Nufuslari 30 MN olabilir. 20 yil sonra Türk çocuklari AZINLIK olacak. Ülke arap yudrduna dönecek.
UYAN!
@dorage çok güzel anlatmışsın da anlayan var mıdır sence
Pkk diyor, pkk terör değil diyeni siz milletvekili yaptiniz delil atarim diyorum hala oy veriyorsa bizi suçluyorsa allahindan bulsun mahvettiler ulkeyi
Güzel kardeşim bende çözüm sürecinde yapılanlara taraf değildim ancak bu gun hukumet doğru olanı yaparken aynı yanlışların 10 mislini muhalefet yapıyor Özetle bu dediklerin ne muhalefeti aklar nede Aaaa bak zamanında onlarda yapıyordu deyip Hadi buyur seloyu apoyu bırak özerklik ver demek anlamına gelmiyor gelmeyecek O kadar soyluyorum
@dorage Bak güzel kardeşim bende sana şunu söyleyeyim Bana ahim kararından bahsediyorsun Birincisi ahim benim ülkem adına karar veremez ikincisi AB bize duşman bir oluşum pkk lıları sokaklarında gezdirip alehimize slogan attırıyorken verdikleri bu karar tamamen politiktir siyasidir Gerçeklerle alakası yok Sözü geçen şahış Türk mahkemesince maddeler gereği Suçu ve suçluyu övme suça ve suçluya yardım ve yataklık Halkı kin ve nefrete teşvik ve tahrik suçlarını işlemiştir Ve cezasının değil hapis idam olması gerekir Anayasal duzeni kaldırmaya kadar varacak planlamalar icersindeler Bunu bil Hüda ya gelirsek Kaç gündür yazmaktan bıktım siz aynı seyi söylemeiten bıkmadınız Hüda bahsettiğiniz konulardan ya geri adım attı ya da söylemlerinin carpitildigini asil ifade ettiği şeyi soyledi Turk bayrağı ve hizbullah meselesinde olduğu gibi Ki farkettiysen hdp umit özdağın maddelerine itiraz ederken Hüda sinan beyin maddelerine itiraz etmedi neden bi dusun istersen Mülteci sayısıda 5 milyon civarında Hükümetse politaka değişikliğine gitti Gönderme planını açıkladı Şimdi aleni şekilde Seloya apoya ozgurluk deyip Feto supgelisini aday gosteren abd ye gidip ukraynaya taraf aciklaması yapan özerklik vaad eden KK gibi bir hıyanet tellalı ortadayken Uyan demek epey ironik olur
yarın bunlara bile şükür edeceksin sen eğer senin dediğin kazanır ise bu lafımı unutma :)
G@te giren şemsiye açılmaz 20 yıldır fetöyle sisiyle barzaniyle şivan perverle öcalanla omuz omuza olanları gördük daha kötüsü olamaz yani
Oyum Kemal Kılıçdaroğlunadır.
Adamsın bro
Sağol sende. 2028'de tekrar aday olursa Tayyibe veririm ama bu kez Kemal bey kalbimi kazandı