Millet reis 1 milyon diyorsun onlara 0 zeminli 0 konut yapıyorsun diğer 5-13 milyon ya da biz ne olacağız diye soruyor

babam bu ülke için askerlik yaptı abim aynı şekil askerlik yaptı ailecek hep helal lokma yedik fakat karşılık olarak işte aşağıdaki binada oturuyoruz

bazen erkenden ev aldığımız için dua ediyoruz teyzemin çıktığı ev 13 bin liraya kiraya verilmiş asgari ücret zaten 8 bin 500 lira evler 35-45 yıllık fakat kira asgari ücretten fazla
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu sefer Erdoğan'a oy vereceğim ki ülkeyi yabancılara satmaya ve ülkeye Suriyelilerin gelmesi devam etsin
Hihihi şaka şey seni
Askerliği babanla abin yaptı, bırak onlar konuşsun, askere bile gitmeyen sen değil
Kimin için gitti senin benim için gitti bu vatan gitti askerlik feti:şleri falan yok yani benim gibi onlarda istemiyor orası ayrı zaten
parayi katar veriyor kanks senin cebinden bisi cikmiyor korkma
Hadi diyelim o öyle bozdukları huzur ne olacak
ve düzen
Benim cebimden çıkan nereye gidiyor peki?
youtube.com/shorts/FKZXMP7roiM?feature=share4
@soran bizim suriyelilere bakis acimiz budur.
@NeclaTekinAydınoğlu gratise
Gratismiş 😄 Gratise gitmiyor ama velev ki gidiyor diyelim; neden bu kadar pahalı ürünler? Geçen sene 20 TL olan maskara bugün 50 lira ve basit bi marka, Maybelline falan değil. Neden böyle sence?
ureten degil tuketen toplum oldugumuz için
Üretimi nasıl sağlayabiliriz peki? Tarım hayvancılık sektörü zor durumda mesela. Gübre, yem fiyatları uçuk
en başta egitim sistemi komple degismeli , ismet inonu zamaninda ataturke ihanet ederek egitim sistemini abd ye teslim etti anlasmanin ismini unuttum nette aratip bulabilirsin. bu anlasmadan kurtulmak lazim egitim sistemini komple degistirmek lazim. ama bunlari yapabilmek icin bagimsiz olmamiz lazim onun yolu da milli savunma sanayisinden gecer. sonra sen egitimi duzenler ciftciyi çobani bile egitirsen nasil hollanda inekleri bizim ineklerden 3 kat fazla süt veriyorsa o kivama gelirsen tum fiyatlar duser. yoksa faizi artir dolar dussun cok kolay demi yap faizi %1000 1$ 1₺ olsun o zaman. o faizi kim oducek geri. biz oducez. 1-2 yil rahatlarsin sonra bu gunleri ararsin.
Eğitim kötü çünkü ABD'ye teslim edildi diyorsun, peki bunca ev neden yine yabancılara teslim ediliyor?
kardeşim bu evler suriyede olusturdugumuz guvenli bolgelere yapiliyorki gelenler geri gidebilsin parasini da katar oduyor. siz niye takildiniz bu evlere anlamadim hem gitsinler diyorsunuz ee nereye gitsin evi barki bombalanmis yikilmis?
Çürük evde oturan akp ler görsün
Yazıkkk