Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KK seçimi kazanır, 1990 dan beri israil için istihbarat topladığı bilinen ve israil savunma bakanı müdür yardımcısıyla boy boy fotoğrafları olan sözde milliyetçi ümit özdağ, içişleri bakanı yapılırsa yani İsrail'in en sevdiği adamlar iktidara gelirse tam gaz iç savaşa doğru evrilir ülke suriye ve ukraynaya döner aynı yahudi zelenski'nin ne umutlarla seçilip de ülkeyi boha çevirmesi gibi. Ekonomi bitti diye çemkirenler bitik ekonomiyi mülteci olduklarında kan ve gözyaşıyla mumla ararlar. Suriye ve Irak'ı zaten hallettiler, İran zaten avuçlarının içinde sırada Türkiye var. Ne de olsa İsrailin çıkarlarına Tayyip den daha büyük çomak sokucu yok, bunu onlar da çok iyi biliyor, sözde büyük it-railin kurulumuna giden yol olan Armageddon için Tayyip çok büyük çomak sokucu bu sebeple ters bir lider olduğunun farkındalar. Eğer israil ve abd, tayyipten razı olsaydı 15 Temmuz gecesi indirmeye çalışmazdı fetö yapılanmasıyla. Bunların kıyameti hızlandırma projeleri var isa mesihin tekrar gelmesi için Kaos zeminine hazırlamaları gerekiyor ülkeyi çünkü suriye ve ırak'ı hallettiler bir tek Türkiye kaldı. Armaggeddondan yani Melhamei kübra denen çok büyük kıyımdan sonra çıkacak mesih. Hatta peygamberimiz bu savaşı planlayanların arkasında yahudilerin olacağını haber vermiş. Ve bu büyük savaş Hatay bölgesinde meydana gelecek. yahudilerin tevratlarında bunların hepsi yazıyor adları gibi biliyorlar bunları..
Cevap
3Cevap
Açık şeffaf net
Mütevazi içimizden biri kibirli değil
Vatandaşa parmak sallamıyor
Hakaret etmiyor
Ayırmıyor
Ayrıştırmaya
Guleryuzlu
Samimi
Bu ülke için fazlasıyla temiz
Ondan onu seviyorum