Güncellemeler
+1 yıl
Tahminim Recep Tayyip Erdoğan %55 net diyorum ha burada kalsın
Güncellemeler
+1 yıl
He bide oy çalmışlar diyenler var 2 milyon 500 bin gibi fark var bide itirazlar sonucu kemale %0.1 Recep Tayyip Erdoğan %0.2 oy geldi kaldiki 2 milyon 500 oy yanlış Çalındı teorisi yanlış ise 200 bin 500 bin chp sandık başındaki görevli hatalı buna inandırıcılığı yok lütfen akla yakın düşünün
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç kimseye güvenim kalmadı zaten bir çok insan boş oy kullandı kimseye vermedi, kararsız çok...
1. Turda da kemal kazandı o yüzden sonuçları girmeyi durdurdunuz 🫠🤣
2 milyon 500 fark var bu demek oluyor hani oy çalındı teori varya demekki chp de sandık başındaki 500 bin insan slk buna inanma kudur bebiş
Bide konusabilsen hep aynı kitle konusma tarzı biz kudurmayız siz taptığınız için çirkinleşirsiniz 😂
Kaybettiğiniz oyları 20 kere baştan sayınca sonucun değişeceğini bekler ya da çalarsınız 😂🥺
2. Turda görüsüz millet Recep Tayyip Erdoğan güveniyor Deprem bölgesinde farkla önde 😂😅 kemal yapmaz zaten
Evet çirkinleşen chp hep deprem zedelere baya hakaret ettiler
Millet dediğin kaçak gelen afganlar suriyeliler evet 🤣
Gerçeklerin ortaya çıktığı zamandayız herkes herşeyi görecek merak etme görmemekte diretenler kendini kandırsın 🫶🏻
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Al bak izle sizin seçmenler inanmaz ama
Ne olursa olsun adil olmalıydı veriler girilmek zorunda daha oyları yskya ulaştırmaya izin vermediler beklettiler saatlerce sonra da 2. Ye ertelediler
Puahahha ulan Rte 49.51 aldı biz sizin kadar demedik kazandık diye ahahaha arada 2 milyon 500 bin var 😅🇹🇷🔥🧯
Tur falan kalmadı adam kazandı millet :D
Kim kazandı
Angela Merkel :D