Gündem Oylarınızı kime vereceksiniz? 34semih34 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2. turda kim oy vereceksiniz? Kemal KILIÇDSROĞLU Recep Tayyip ERDOĞAN Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oylarınızı kime vereceksiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Demek ki piknikte köfte yiyemeyen adamın altın klozete hacet gidermesinden memnun olanlar çoğunlukta varsın versinler. 1 8 Yorumla asiprens2905 +1 yıl Demekki sgk pirimi için yirtanianl arin10 aylık torununu sgkda çalışır gösterip memnun olanlarda var Yorumla İndeepth +1 yıl @asiprens2905 Zoruna mı gitti ben ay kemali günahım kadar sevmem ben gerçeği söyledim Yorumla asiprens2905 +1 yıl Ben gerçeği söyledim sen yalan Yorumla İndeepth +1 yıl @asiprens2905 sen sana söylenene inanmışın ama ben gerçeği söyledim googleye ya tayyip erdoğanın piknik resmi diye gör kim doğru söylüyor. Yorumla asiprens2905 +1 yıl Her gördüğün sarıyı altın mi zannettin hasan Yorumla İndeepth +1 yıl @asiprens2905 resimler gerçek osmanlı çocuğu. Yorumla asiprens2905 +1 yıl @İndeepth Cumhuriyette bizim Osmanlı da Yorumla İndeepth +1 yıl @asiprens2905 Ben Osmanlıya söz mü ettim ki? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Demek ki piknikte köfte yiyemeyen adamın altın klozete hacet gidermesinden memnun olanlar çoğunlukta varsın versinler.
Demekki sgk pirimi için yirtanianl arin10 aylık torununu sgkda çalışır gösterip memnun olanlarda var
@asiprens2905 Zoruna mı gitti ben ay kemali günahım kadar sevmem ben gerçeği söyledim
Ben gerçeği söyledim sen yalan
@asiprens2905 sen sana söylenene inanmışın ama ben gerçeği söyledim googleye ya tayyip erdoğanın piknik resmi diye gör kim doğru söylüyor.
Her gördüğün sarıyı altın mi zannettin hasan
@asiprens2905 resimler gerçek osmanlı çocuğu.
@İndeepth Cumhuriyette bizim Osmanlı da
@asiprens2905 Ben Osmanlıya söz mü ettim ki?
Bay bay kemale verip hoş geldin kemale dönüştüreceğiz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!