Gündem Oyu kime vereceksiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Oyu kime vereceksiniz? Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Sinan Oğan Boşa atacağım Oy kullanmayacağım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oyu kime vereceksiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl 🅺🅴🅼🅰🅻 🅳🅴🅳🅴🅼🅴 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kazanır mı dersin Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl 🅱🅰🅺🅸🅲🅰🆉 🅰🆁🆃🅸🅺 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hatay'lı depremzedeym 3 gün bizi yok sayana unutana oy yok 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl Antakya da misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok mecbur ayrldm 8 saat enkazda kaldm kardeşim kurtardı hem beni hem komşuları diğer komşularım vefat etti aşağıdan sesleri geliyordu kurtaramadık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mavi konutlarda oturuyordum sen Yorumla Soran +1 yıl Çok geçmiş olsun. Ben Dörtyoldayim depremi yaşadım desem nankörlük olur Allah yardımcınız olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl 🤲🤲 Yorumla Soran +1 yıl Kanka bu oylar neden bu kadar yüksek çıktı ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Suriyeli çok oy kullanmaya gitmeyen çok aynı da zamanda evimizi ancak Tayyip yapar korkusu yoksa normal zamanda o kadar oy çıkmıyor Yorumla
Purhayall Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kılıçdaroğlu yönetemez arkadaşlar doğuyu da böler yönetsinler diye iyi düşünün 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Ampuller patlayacak. Dedem güneş gibi doğacak. 1 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kk dedeme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kazanır mı dersin Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Merak etme millet olarak hep beraber kazanacağız ❤️ Yorumla Soran +1 yıl İnşallah hayırlısı Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Yarın o sandığı patlatacağız hiç merak etme 🙂 Yorumla
crazy-_-man Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kemal Kılıçdaroğlu 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kazanır mı dersin Yorumla crazy-_-man +1 yıl Kazanır Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla crazy-_-man +1 yıl Eskiden akp ye verip şu an vermeyecek en az 50 kişi var. Bugün 2 kişiyi daha akp ye vermekten vazgeçirdim. İnsanlara gercekleri anlatmak yetiyor. Yorumla Soran +1 yıl Hiç vermicek olanlar bile akp ye vermeyi düşünüyor Yorumla Soran +1 yıl Babam asla vermezdi normalde ama o akpye verecek Yorumla crazy-_-man +1 yıl Neyse burdan herşeyi yazamiyorum şimdi Yorumla Soran +1 yıl Biz ikna edemedik Yorumla crazy-_-man +1 yıl Yani herkesi donduremeyiz zaten ama ciddi oy kaybetti. Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kemal Kılıçdaroğlu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oğana sen 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Kılıçdaroğlu Yorumla Soran +1 yıl Bırak Oğani kazanma ihtimali yüksek olana at bari Yorumla Soran +1 yıl Kk ye oy yok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Abimi de ikna edemedim zaten ogana vercem diyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂olsun be saygı duymak lazım. Nerelisiniz sorması ayıp Yorumla Soran +1 yıl Hatay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakınız Yorumla Soran +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kayseri ben de😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben de Adana Osmaniye sandım hhdsgjjhf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Idıdocov gizliden cıkıyımı konusuruz istersen uyarsa Yorumla Soran +1 yıl Uymaz Yorumla
Ölününsandığı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Sana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Parti kurup geliyorum Yorumla Ölününsandığı +1 yıl Beklerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
🅺🅴🅼🅰🅻 🅳🅴🅳🅴🅼🅴 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
Kazanır mı dersin
🅱🅰🅺🅸🅲🅰🆉 🅰🆁🆃🅸🅺
Hatay'lı depremzedeym 3 gün bizi yok sayana unutana oy yok
Kesinlikle
Antakya da misin
Yok mecbur ayrldm 8 saat enkazda kaldm kardeşim kurtardı hem beni hem komşuları diğer komşularım vefat etti aşağıdan sesleri geliyordu kurtaramadık
Mavi konutlarda oturuyordum sen
Çok geçmiş olsun. Ben Dörtyoldayim depremi yaşadım desem nankörlük olur Allah yardımcınız olsun
Sağol teşekkür ederim
🤲🤲
Kanka bu oylar neden bu kadar yüksek çıktı ya
Suriyeli çok oy kullanmaya gitmeyen çok aynı da zamanda evimizi ancak Tayyip yapar korkusu yoksa normal zamanda o kadar oy çıkmıyor
Kılıçdaroğlu yönetemez arkadaşlar doğuyu da böler yönetsinler diye iyi düşünün
Ampuller patlayacak. Dedem güneş gibi doğacak.
RECEP TAYYİP ERDOĞAN 🇹🇷❤️
Kk dedeme
Kazanır mı dersin
Merak etme millet olarak hep beraber kazanacağız ❤️
İnşallah hayırlısı
Yarın o sandığı patlatacağız hiç merak etme 🙂
Kemal Kılıçdaroğlu
Kazanır mı dersin
Kazanır
İnşallah
Eskiden akp ye verip şu an vermeyecek en az 50 kişi var. Bugün 2 kişiyi daha akp ye vermekten vazgeçirdim. İnsanlara gercekleri anlatmak yetiyor.
Hiç vermicek olanlar bile akp ye vermeyi düşünüyor
Babam asla vermezdi normalde ama o akpye verecek
Neyse burdan herşeyi yazamiyorum şimdi
Biz ikna edemedik
Yani herkesi donduremeyiz zaten ama ciddi oy kaybetti.
Kemal Kılıçdaroğlu
Oğana sen
Kılıçdaroğlu
Bırak Oğani kazanma ihtimali yüksek olana at bari
Kk ye oy yok mu
Yok😂😂
Abimi de ikna edemedim zaten ogana vercem diyo
😂olsun be saygı duymak lazım. Nerelisiniz sorması ayıp
Hatay
Yakınız
Sen
Kayseri ben de😂