Evet arkadaşlar bu rezalete dur derme vakti geldi ve geçiyor bile ve eğer gerekeni yapmazsak bu araplara ülkemize ortak edeceğiz! Haydi Türkiye sevdalıları 28 Mayıs'ta sandık başına ve ümit özdağ'ın önderliğinde bu beka sorununu çözeceğiz! Oyumuz kılıçdaroğlu'na Türkiye'nin geleceği için, araplaşmaması için!

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Umarım çözeriz
13 milyon sığınmacı ne demek ya? Ülkemiz yol geçen hanı sanki
Aynen öyle, onun için 28 Mayıs'ta aileni arkadaşlarını ikna ederek firesiz sandığa gitmeniz lazım.
Biz oy kullanıyoruz sıkıntı yok
Sadece Suriyelilere verilmemiş bu vatandaşlık. Kuzey kutbundaki ayıdan antartikadaki komoda ejderine kadr herkese vatandaşlık vermiş CB😠😠 kaybetmemek icn uçan kuşa vatandaşlık vermiş qer@zekalilar.
O zamanda bizde gerekeni yapalım! Bütün çevrendeki insanları ikna ederek 28 Mayıs'ta sandığa gidin...
Normalde oy kullanmicaktm ikametgah başka sehirdeydi ama bu sene özellikle gidip kullanacam.
ülkemde mülteci istemiyorum mecliste hizbullahci istemiyorum net.
Hüda par millevekilleri kadın çalışan olmayan bir katta çalışmak istiyormuş! Bu kadın düşmanlarının ne işi var mecliste? Ülkeyi iran'a çevirecekler!
Balaban a katılan bir kadın kısa kol buluzuna bile laf etmiş hizbullahcilar orada. Kanıtları nette gezio
Onun için 28 Mayıs çok önemli ve eğer kılıçdaroğlu gelirse büyük temizlik olacak ülkede.
İnşallah inşallah.
Kendi ülkemde üvey evlat muamelesi görüyorum yazık bunlara hala destek olanlara bitsin artık şu işkence.
28 Mayıs'ta sandığa git ve arkadaşlarını aileni herkesi ikna ederek gidin yoksa sokaklarda yüremeyecek hâle gelecek ülkemiz...
Çok şükür ailem ve çevrem herşeyin farkında. En azından çevremdekiler böyle şükür
Devlet memuru olam babam bile bişeyler değişmeli diyorsa bunlar hala neyin derdind eben anlamadım
at yalani seveyim inanani, ulkedeki suriyeli sayisi 5 milyonu gecmez az uçun.
Toplam sığınmacı sayısını söyledim sadece suriyeli değil. Yorum yaparken de terbiyeli ol, kimseye yalan borcum yok!
tamam toplam siginmaci demek istedim bende, saygisiz bisi yok ortada duyar kas. a
Numan kurtulmuş geçen hafta ülkede 4milyon 994 bin suriyeli var dedi ve bu sadece suriyeli sayısı ki bence bu sayıda gerçeği yansıtmıyor ama hadi gerçek sayalım, peki diğerleri? Bunun içine afgan, ıraklısı, pakistanlısı ve diğer bütün mültecileri koyarsak senin 5 milyon dediğinden çok daha fazlası oluyor 😅
zaten suriyeli olmasa multeci lafi gecmez. kalan kusuratta otekiler demekki😂
Kurtulmamız gereken daha çok insan var
Hepsinin anasini zikym bu ulkede adalet yok
Küfüre gerek yok, aileni arkadaşlarını ikna ederek 28 Mayıs'ta sandığa gidip gerekeni yapın...
Tamam olur yaparim
Bunu hepimizin yapması lazım yoksa bu araplar ülkemize ortak olacak.
Ic savasa dogru gider bu sorun ilerleyen zamanlarda buyuyerek onlem alinmazsa eğer
Önlem sandık. Ümit özdağ bunların hepsini gönderir şüphen olmasın!
Zafer turizm