28 Mayısta oyumu hangi parti'ye vermeliyim?
Kılıçdaroğlu için chp'ye
Selo için yeşil sol parti'ye
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
güzelim meclis seçimleri bitti. yeşile kırmızıya nasıl oy vereceksin allasen
CHP❤️
Cevap
1Cevap
Hangisine verirsen ver Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak
🐑🐑🐑💡💡💡
Ne dersen de istediğiniz kadar kudurun Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak sizlerde dinleyeceksiniz bukadar
@tuana9703 😁😁😁😁
@tuana9703 güldüm
@tuana9703 ilk turda da öyle idi 😁😁😁 sandığa gömdük ikinci turda altılı s. a. l. aksorler birbirine girecek Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak
Sandiga gommek mi? Ahahahha suriyeli siginmacilar bile kurtaramadi sizi caldiginiz oylarin hepsi de ortaya cikti ne anlatiyosun hala? Ayrica nasil tutustugunu da gorduk o kadar berbat bi haldeler ki korkularindan napacaklarini hangi yalani atacaklarini sasirdilar. Baktilar iktidar gidiyo tabii. Yapilan montaji bile itiraf ettiler. Siz hayal dunyanizda yasamaya devam edin avanaklar.
@tuana9703 Fox haber yalanlarına inanın siz böyle daha zevkli oluyor 😁😁😁 siz çırpındıkça biz daha dibe gömüyoruz😁😁😁 bu süreç çok zevkli yaaaa 😁😁😁 safmsnz caldrmayn 😁😁😁
Gercekten KK cumhurbaskani oldugunda sizi ve sizin gibileri de suriyeli afganistanlilarla birlikte sinir disi etmeli. Utanmadan caldirmayin diyosun bi de biz saf degiliz siz edepsiz ve hirsizsiniz. Kanunsuzluk ruhunuzda var. Size de yem atiyolar herhalde. Onun bunun yalakasi olmaya devam edin size cok yakisiyo
@tuana9703 istediğiniz kadar kudurun 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 daha zevkli daha tatminkar oluyor 😁 bu süreç 😁 Reis kucaklayacak tekrardan 😁😁😁😁😁😁😁 Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak sizlerde dinleyeceksiniz 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
@tuana9703 Konya ya savaş açmasın dikkat edin 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 ülke zannediyor ya hani o bakımdan 😁😁😁😁😁 Kk değil ke Mal 😁😁😁😁 iki lafı bir araya getiremiyor diye her konuşmasında önüne yazılı kâğıt koyuyorlar onu bile yanlış okuyor 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 çok komik yaaaa 😁😁😁😁😁
@tuana9703 depremzedelere sırf Reis e oy verdiler diye yapılan halaretler ortada ke Mal a oy verenler de Reis e dönecek zorbasnz yardımı bile oy için yapmışsınız 😁😁😁😁😁😁😁😁 arada Sinan Ogan in aldığı oy sayısı kadar fark var üstelik artık oda Reis ile birlikte 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 neyin kafasını yaşıyorsunuz siz yhaaaaaaaaa 😁😁😁😁😁😁😁 karnım ağrıdı gülmekten. Siz gidin pkk ile hdp ile konuşun bunları elinde şehit kanı olanlarla iş birliği yapan aponun heykelini dikecegiz diyenlere özgürlük isteyen zihniyet Türk lideri olamaz bunu bir idrak edin artık.
REİSİN BALKONA ÇIKMASINA AZ KALDI
TİK
TAK
TİK
TAK
kudurun az daha Konya ülkesi diyor ya puhahahaha 😁😁😁😁 zuhahahaha
@tuana9703 seçim günü gel bu yoruma 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 sizinkiler depremzedelere ettiği haksretlerden sonra Reis %70 oy alacak altılı. s. a. l. a. ksörlerin hepsi birbirine girecek 😁😁😁😁😁 Meral ben demiştim diyecek 😁😁😁😁 ke Mal oy çaldılar diyecek 😁😁😁😁😁😁😁
Zafer kafani s2m senin ya. Valla bak cok ugrastim. Terbiyesizlik yapmak istemedim seviyelj olalim istedim ama tam bi beyinsizsin kusura bakma abi. Baslicam partine de sana da. s. git at oyunu. Beynin yok ki iletisim kurup sana ciddi cevap versem anlamazsin. Hadi abi isine bak yeter
@tuana9703 beyin den bahsedip ke Mal a oy veriyor 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 sen YouTube de ke Mal ın gafları var onu bir izle öyle gel 😁😁😁😁😁😁 şöyle diyor mitingde
BU ülkede ne eksik biliyormusunuuuuuuuuz
Namussuz siyaset eksik
Onuda biz getirecegiiiiiiiz
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 Aynen böyle bağırıyor
@tuana9703 Reisin balkon konuşmasını dinleyeceksiniz 😁
Tik
Tak
@zaffeer ana (n) a (m) ını s (i) kerim or_us_bu çocuğu
Ana (n) ı ZIPLATA ZIPLATA S (İ) KERİMMM
🐑🐑🐑🐑🐑🐑 bacım
A (m) ına kodug (u) mun cocugu 🐑🐑🐑💡💡💡
Bruh