Tayyibe veriyodum ama cezayı hak etti hangisine veriyim
Chp
Yrp
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tayyibe veriyodum ama cezayı hak etti hangisine veriyim
YRP davasını satmış biridir. hatırlamıyor musunuz son seçimlere sadece bir kaç gün kalmıştı ve Akp'ye katılarak herkesi hüsrana uğratmıştı. Rahmetli Erbakan "AKP'YE OY VERMEK SİYONİZME OY VERMEK" derdi sürekli ve Gazze noktasında geldiğimiz nokta ortadadır. Bir tek ticaret gemisini dahi engellemedi AKP. Bu mu Müminlerin kardeşliği? Ve bu adamlarla kolkaoa giren YRP aynı şekilde cezalandırılmalıdır. bir dava ne pahasına olsun satılmamalıdır. davasına ihanet içindeki hiç kimseye oy vermeyin
valla senin kararın. 2 secenek var sanırım. hangisini destekliyorsan ona vermelisin. simdi soyle böyle desem olmucak. ama cok da bi mesele değil gizli üye. 1 oy ya. ha diyelim senin desteklediğin kazandı ya da diğeri. ne değişicekki hayatında parsayı onlar toplucak. bu arada zaten yrp sanmıyorum ki kazansın hangi ildesin bilmiyorum ama. ama yrp iyi sükse yapabilir bence de yapıcak. bizler cok partizan oluyoruz. ama parsayı baskaları yiyor cok da bişey yok yani.
Cevap
7Cevap
Bence tayyibe devam kanks daha hayatimiz tam anlamiyla dikilmedi. Biraz daha diksin sizin yuzunuzden 😆
Aynı b*kun laciverdi. Sen en iyisi oy kullanma.
Niye
CHP tabikide amwq YRP ne amwq
Dincilere oy falan yok
Zafere ver bence
Hayır
CHP ver ülke kurtulsun istiyorsan. Vatana ihanet etmişsin bari ihanetten dön
CHP kazanmaya daha yakın ona ver
Hangi şehir ve yrp ne
İstanbul yeniden refah
CHP ye ver
Akp ye
N@h veririm ona