ben oyumu sinan oğana verdim akpye verecektim ama babala tv de ki programı izledim bakış açım değişti sizce kazanacak mı?
Kazanır
Kazanamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben oyumu sinan oğana verdim akpye verecektim ama babala tv de ki programı izledim bakış açım değişti sizce kazanacak mı?
Sen orada, burada dönen manipülasyonlara bakma. Herkes menfaatine göre söylem kuruyor, şimdi başım agrimasin diye çok detaya girmek istemiyorum.
Bu gece siteye attığım sorumun detayında, anlatmak istedigimi; anlayabilecek kapasitede olanlar için tablo şeklinde çizdim.
Sen Kemal Kılıçdaroğlu'na oyunu verebilirsin, yine de karar senin.
Cevap
3Cevap
Ben de izledim babala TV'yi. Özellikle kandildeki PKKlılara KK'yı destekleyici açıklamaları AKP yaptırıyor dedikten Erdoğan'a desteğim daha da perçinlendi.
iyi de zaten akp yaptırıyor bunu gecen akpnin sahte montaj videosunun aslını izledim kk ile alakası yok ki erdogan kendisi videonun montaj oldugunu da itiraf etti
Reklamına devam edin böyle yaparak tek türkiyeye zarar veriyorsunuz bu kafayla türkiyeyi düşündüğünüz YOK!!
İlk turda oyumu Sinan Oğan'a verdim. Sonra ki tur da oyumu kimseye vermeyi düşünmüyorum. Kılıçdaroğlu'nun kazanabileceğini sanmıyorum.
sanmasanda yine de oyunu ver bence
Bir Türkçü olarak rte ve ya kk'ya oy vermem mümkün değil, söz konusu bile değil.
sonuçları uzun vadede ülkenin kaderini belirleyecek bişey bu, sonradan pişman olmayın
Türkiye için emperyalistlerin adamlarının aday olması yıkım olur. Özellikle chathamhouse ile görüşen siyasetçiler ve bakanlara hiçbir makam verilmemeli. Türkiye'nin hâli ortada.
evet türkiyenin hali ortada erdoganın artık gıtmesı gerek
Rte'nin gitmesi konusunda hemfikirim ama yerine gelecek kişi Kılıçdaroğlu olmamalı. Yorumlar da sürekli gözlemlediğim kadarıyla insanlar Kılıçdaroğlu'na kötünün iyisi diyor. Bir şeyler değişmezse bir sonra ki seçim de onu da göndeririz diyor. Bana göre mantık hatası. Akıl ile hâreket etmiyorlar. Duyguları ile hâreket ediyorlar. Kılıçdaroğlu'nun söylemlerine bakarsak Rusya'ya karşı düşmanca tavırlar sergileyeceği anlaşılıyor. Yaptırım uygulamak. Rusya ile ters düşmek pek çok ab ülkesini ekonomik olarak zor duruma soktu. Ekonomisi çökük bir Türkiye böyle bir yaptırımı kaldıramaz. Türkiye, Rusya ile karşı karşıya getirilmeye çalışıldı. Abd, ab ve Ukrayna. Ukrayna savaşı ile "Montrö boğazlar sözleşmesi" delinmeye çalışıldı. Kılıçdaroğlu'na verilen görev savaş çıkarmak. Yani bir daha seçim olmayabilir. Üstelik sadece Rusya ile savaşmayacağız. Kendimizi tekrar karşımıza sevr haritası çıkarılırken bulabiliriz. Onun dışında rte'nin iç savaş için görevlendirildiğini düşünüyorum. Yunanistan'da tetikte duruyor. Yunanistan'ın arkasında da pek çok ülke var. Ümit Özdağ ve Sinan Oğan'a oy verilseydi değişmek için bir fırsatımız olabilirdi. Onlar da ittifaklar'dan birisini tutarak Türk milleti'nin haklarını güvence altına almaya çalışıyor.
Bu seçimin kazananı Kemal Kılıçdaroğlu olmayacak, Türkiye olacak !
#GeliyorGelmekteOlan 🇹🇷
#SanaSözYineBaharlarGelecek 🇹🇷
Kazanamıcak. Anadolulular yarın yokmuş gibi oy veriyor.
Mehmetçiğe katliam yaptı diyen Kemalizm ırkçılıktır diyen Yüksel taşkını nasıl içine sindireceksin? Bu soruya kıvırtarak cevap veren birine nasıl oy vereceksin?
Tekrar hayal kırıklığı yaşamamak için umutlanmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?