Ben izliyorum. Bu adamı daha sessiz ve saf zannediyordum aksine çok zeki ve duruşu sağlam yiğit birisiymiş. 20. Dakikadan itibaren sorular başlıyor
https://youtu.be/EWUEOnTvJjM
https://youtu.be/EWUEOnTvJjM
Prompter yok. Bütün sorulara, eleştirilere açık yüreklilikle samimi bir şekilde cevap veriyor. Tek tek açıklıyor. Başkası gibi ne ortamı geriyor ne de kutuplaştırıyor. Bizi kutuplaştıran değil bizi bütünleştiren bir cumhurbaşkanına ihtiyacımız var
Ben zaten kılıçdaroğlunu destekleyen biriyim ve başka programlardan biliyorum konuşma tarzını vs. toplumdaki algının aksine hitabeti ve bilgisi cok iyi. İyi konumlarda calışmış donanımlı biri. programı da izliyorum da daha 3 saat var bikaç günde anca izlerim ben hbfvbf
Ben biraz izledim. Togga karşı değilim fabrikasına da gittim dedi🤭🤭 teknofest festivale gittim dedi 🤭🤭 yine yalanlar var gerek bile duymuyorum izlemeye
Togg akp nin üretimi değil. Togg u gezecegi zaman sadece Mustafa Varank ile gezebilirsin demişler.
Togg bu ulkede herkesin uretimi ile olan bir şey
Akp uretti saniyorsunuz adam net net acikliyor destekliyorum diyor hala rte uretmis gibi kafadasiniz.
Devlet ile siyasi parti bir değil önce bunu idrak etmeniz lazim.
Togga gittim diyor gitti mi?
Teknofest festivalinden bı foto gösterebilir misin?
Ben senin ifadende bir şey demedim. Sen gereksiz savunma yapiyosun?
Yahu izlememişsin ki, Togg a gidecektim sizi sadece Mustafa Varank gezdirebilir diye dayatma yaptilar diyor gittim demiyor
Teknofestten ve Bayraktar ailesi ile forograflarinin oldugundan bahsetti ama etik geregi ailenin izni olmadan paylasmadigini soyluyor anlattigi bir ton şeyin arasindan buna mi takildin
Buna takil sen
https://vm.tiktok.com/ZM2Nkwk5A/
Yeni milletvekilinizz bu ve yemin toreni etmiyomuş kurdistanci birisi
He he izlemedim tamam.
Cevap
8Cevap
Seçimi kazanma şansı daha yüksek adaylar duruken kendi adaylığını açıkladığı gün milletin hayallerini yıkan insandır kendisi
Yarısını izledim adam boş değil sadece çok saf iyi niyetli. Soruları da kivirmadi şu ana kadar güzelce cevapladı.
Başladım başlangıç konuşması iyi geldi
İzledim
Hep yalan konuşuyor
Hayır izlemeyeceğim
Bayağı uzun. Başladık izlemeye.
hangi kanalda. biraz gülmem lazım
Babala tv youtube
Oguzhan Ugurun yayini buraya ekledim işte videoya tiklayabilirsin
intenretim az izleyemem şu an. tv de sandım ben
Sonrasinda mutlaka izle ama internetin olursa
Ben cok sasirdim cok farkli birisiymis valla
Konya yı ülke yapan yiğit 😂
Dil sürçmesiydi o, bilinçli bir şekilde ona inanarak söylemedi. Şehir diye tabir edeceği yerde ülke diye tabir etti olabilir
Bence izle ne kadar bilgili birisi kendin gör
Ben Sinan Ogan a oy verdim bu tur tarafsiz kalacaktim ama Kilicdarogluna oy vericem beni tatmin etti şahsen
1 milyon suriyelite ücretsiz konut dikicez diye daha 2-3 gün önce Suleyman Soylu dedi yalnız bu neden sana komik gelmiyor?
Kendi vatandaşına ücretsiz konut yapmıyor yapmak isteyeni eleştiriyor ama ülkemize kaçak giren iç güvenliğimizi tehdit eden 1 milyon kaçağa konut yapacağını söylüyorlar. Talep et direkt haberini bulup atayım hatta
Eğer çalmazsan yapılır. Bu ülke kaçaklara yılda 15 milyar dolardan fazla harcıyor.
Bu insanlar ülkelerine gönderilsin, işsizlik, ekonomik kriz çözülsün
Bu topraklarda TARIM da HAYVANCILIK da ÜRETİM de olması gerek emin ellerde.
4 mevsim yaşayan bereketli taşı taşa sürtsen filiz çıkacak bu ülkede tarım ve hayvancılık bu hale gelmişse bu hale getireni desteklemek biatçılıktır güzel abim.
Tayyip Erdoğan damadı Beratı sırf kendi damadı diye ekonomi bakanı yapmadı mı? Bu adam çıktı dedi ki "dolarla mı maaş alıyorlar dolar yükselsin ne olacak" bunu EKONOMİ BAKANI dedi bu ülkede ya. Doların yükseldiğinj sanan bir ekonomi bakanı. Halbuki TL değer kaybediyor dolar yükselmiyor bundan haberi yok.
Süleyman Soylu ben göreve geldiğimde iç güvenlik nedir bilmiyordum tek bir yazı okumamıştım diye kendisi dedi.
Özetle akp iktidarı bakanlıklara, ülkenin yönetimine sırf kendj akrabası, yakını diye yandaşlarını, ailesini atayıp ülkeyi ekonomik krize soktu. Bu net.
Chp nin kadroları asla akrabadan yandaştan değil, uzman, prof liyakatli insanlarla dolu
Ben ülkemin geleceğini düşünüyorum özetle
Yayını kendin izle kendin karar ver bu kadar tepkili olma bence. Bu ülkenin çok ciddi sorunları var. Vatandaş olarak her iki tarafı da önyargısız ölçüp tartıp dinleyip tarafçılık yapmadan ülkenin geleceğini gözeterek karar vermek bu ülkenin yarınları için bizim vatandaşlık görevimizdir.
Hüdapar genel başkaninin Kürdistan diye mitingleri var, geçen canli yayinda Pkk ve hizbullah teror orgutu degildir dedi. Bak sen iste ben sana videosunu atayim. Ve bu adam ile 3 tane daha hüdaparliyi Akp ye VERİLEN OY ıle siz kendi siranizdan milletvekili yaptiniz.
Şimdi yemin töreninde Türk kelimesi geçiyor Türk milletine yemin var diye yemin etmiyorlar cikti hudaparli buna uymayiz diye aciklamalar yapti bugun bunu da atarim.
Apoyu 3 kere akp hapisten cikarma teklifini meclise getirdi 2003-2006-2013 bunu da sen iste kanitlayayim.
Hdp ye zamaninda akp nin verdigi bakanliklari araştır. Selahattin ile Rtenin biy boy fotograflari var 2015 yillarinda akp ile hdp çok yakındı. Barzani ile Fetullah rte nin fotograflari var.
Özetle neyle suçluyorsan savunduklarina dönüp bak.
Senin derdin vatan meselesini aşmış sen kula kulluk eden bir biatçı olmuşsun tedavi edilmezsin
Hayir
İzliyorum şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?