Böyle devam ederse süper güç olacak Neden yapıyorlar bunları? Kim dur diyecek bunlara? İHA siha Kızılelma Kaan Akıncı Bu kaçıncı daha neler var neler sayamıyorum
Türkiye savunma sanayii de neden silah üstüne silahlar yapıyor?
Ne üretiyorsun mesela tornavida, matkap, tekne, gemi, uçak, motor? Ne kadar üretim fabrikan var? Savaş esnasında günde kaç tank kaç uçak üretebileceksin?
Ne demek doğru değil, ABD nereye gittiyse karıştırdı, ırak Suriye Libya bunlardan hiç ders almadın mı? Afganistan'a girdi çıkamadı oradan en sonunda çekilmek zorunda kaldı
Terör ekonominin kötü olmasındaki tek etken değil ayrıca benim babam emekli polis her şeyi bizzat tecrübe etti dert etme. Hindistan da terörle uğraşıyor ancak gün geçtikçe ekonomileri büyüyor. ABD keza ekonomileri büyüyor. Yerinde sayan hatta gerileyen Türkiye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapalım iyidir
Yapalım iyi güzel hoş kimse karşı değil de sadece savunma sanayiine yatırım yapmakla süper güç olunmuyor ne yazık ki...
Turan ordusu kurulduğunu düşün zaten kuruldu
Hocam realist olalım. ABD, Çin, Rusya, Hindistan gibi ülkelerin ne seviyede olduğu ortada.
Ekonomisi batık olan bir ülke süper güç olmayı rüyasında görür.
Ne yapalım bizde yavan ekmek yeriz vatan sağolsun
Ekonomi sadece yemek için değil savaş için de önemli. Silah üretim maliyetleri iş gücü maliyeti, lojistik maliyeti vs.
Senin kafa basmıyor galiba
Türkiye silah alan silah satan olacak
Silah satınca ne olacak ekonomi düzelecek mi sanıyorsun? Üretim gücü olmayan bir ülke savaşlarda çuvallar haberin olsun
Üretim yapıyoruz zaten çalışana iş çok, oradan yazmakla olmuyor o işler gel yanıma sabaha kadar çorap örelim eleman lazım
Ne üretiyorsun mesela tornavida, matkap, tekne, gemi, uçak, motor? Ne kadar üretim fabrikan var? Savaş esnasında günde kaç tank kaç uçak üretebileceksin?
Çalışana iş çokmuş tabi sigortasız günde 24 saat köle olmalık iş bol
Silah işini dert etme emin ellerde
Sen ne üretmek istersen onu yaparsın, ben çorap üretim yapıyorum
Silahla olmuyor işte. Kuzey Kore de silah üretiyor ama ne durumda olduğu belli
Madem bu kadar önemsiz silahlar ASELSAN mühendisleri neden öldürüldü?
Önemsiz demedim ancak süper güç yapmaya yetmez. Rusya mesela bir süper güç değildir.
Sana göre süper güç hangi devlet
şu an iki tane var ABD ve Çin.
ABD ve Çin'in yanına Türkiye'de ekle
ABD GDP:23 Trilyon
Çin GDP: 17 Trilyon
Türkiye GDP:800 Milyar
Turan ordusunu'da ekle
Tüm Türk devletlerinin gdp:1,1 trilyon
Biz işte güçlendirmek için silahlar yapıyoruz
Silah orduyu güçlendirir ekonomiyi ne yapacaksın?
Ekonomiye en çok zarar veren teröristler oldu önce bunları kökünü temizleyelim ekonomi kolay hallederiz
Teröristlerle alakası yok ekonomi politikası doğru değil. ABD senelerce Afganistan'da savaştı.
Ne demek doğru değil,
ABD nereye gittiyse karıştırdı, ırak Suriye Libya bunlardan hiç ders almadın mı? Afganistan'a girdi çıkamadı oradan en sonunda çekilmek zorunda kaldı
PKK'yı kim kullanıyor?
ADB kullanıyor yıllardır başımıza bela ettiler ekonomi bir türlü düzelmedi
Doğu'da neden üretim olmadı?
Bugün 24 Mayıs Doğu'da 1993'de 33 silahsız askerlerimiz şehit edildi kuruşuna dizildi? 24 Mayıs 1993 yaz çıkar Google'dan
Terör ekonominin kötü olmasındaki tek etken değil ayrıca benim babam emekli polis her şeyi bizzat tecrübe etti dert etme. Hindistan da terörle uğraşıyor ancak gün geçtikçe ekonomileri büyüyor. ABD keza ekonomileri büyüyor. Yerinde sayan hatta gerileyen Türkiye
Copy paste harpoon
Senin olsun o