ben merakla bunu bekliyordum. hemen izlemeye başlıyorum. belki fikirlerim değişir.

ben merakla bunu bekliyordum. hemen izlemeye başlıyorum. belki fikirlerim değişir.

Bazen düşünüyorum insan ezelden beri nefes almaya ve hayatı sorgulamaya başlayıp neyin ne olduğunu kulaktan duyarak değil adam akıllı oturup okuyup araştırıp mantık yürütüp bilgi sahibi olduğunu söylerek yaşadığında fikirleri nasıl değişebilir ya da bir mevkiye gelmişsiniz elinizin altında kimsenin elinde olmayan imkanlarınız var ve bir gün çıkış beni kandırdılar nasıl diyebiliyorsunuz.
Bana tuhaf geliyor.
Daha sonra herkesin gözünün içine baka baka gizli saklı kapalı kapılar ardında da değil canlı yayında milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyebiliyor ve kimse hiç bir şey olmamış gibi hayatına bir kesim devam ediyor.
Bu da yetmiyor Ülkemin kurucu değerlerine iki ayyaş diyebiliyor.
İlginç gerçekten.
Bir de hiç bir şey olmamış gibi karşınıza geçip evet beni ikna et senin yanında olayım diyor.
Daha neler görebiliriz.
Neye sasirabilirim artık bu olanlardan sonra , dediğim gibi daha ne olabilir ki 20 senelik uykudan uyanabiliriz.
Kendimi bildim bileli bizi hep böl, parçala , yönet şeklinde susturdular.
Bunu kimi zaman sen solcusu süs, sen sağcısın konuşma , sen sunisin yeri değil, sen alevisin yaşama hakkın yok dediler.
Ne fikirde okursanız olun , neye yapmak isterseniz tapın ama oturup biraz düşünün , sorgulayın.
Hayatı ve hayatınızı sorgulayın.
Atamın zamanında söylediği sözü ne maksatla şimdi ne niyetle ve maksatla her geçen gün daha net görüyor fark ediyorum.
Ne Mutlu Türküm Diyene...
Hayırlı Mutlu Umutlu Geceler.
İzlemeyecektim zaten Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihi hakkında oldukça geniş bir bilgiye sahibim ancak Oğuzhan Uğur sevdiğim bir you tuber olduğu için hadi izleyeyim dedim iyi ki izlemişim (diğerlerine şöyle bir göz atmıştım) Bir çok bilinmeyenle beraber sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ne kadar değerli bir Devlet adamı olduğunu bir kez daha görmüş oldum
İzledim, kk dan bugüne kadar görülmemiş performans şaşırttı gerçekten lakin bugüne kadar olması beklenen performans da buydu. Bunun takdiriyle öne çıkması aslında bi başarı değil yıllardır eksikliği hissedilen bi başarısızlıktır. Sorulara gelince bi kısmına özellikle hdp konusundaki sorularda ikna edici değildi. Canan kaftancıoğlunun pkk Kurucusunun ölümüne dair açıklamaları vs. Onun harici üslup ve konuşması cevapları güzeldi. Şöyle bir şey de var buraya seloyu da çıkartsan haklı çıkar , Bişeyler böyle değildi der yaşanan tüm olaylara bizzat şahit olamadığımız için birçok şey kanaat üzerine ilerlemek zorunda kalıyor. Hele ki medya ile ilgili soruda da, daha ne izlediğimz belli değil her yayın kuruluşu kend lehine kes yapıştır yapıyor. Durum böyleyken neyin ne olduğunu öğrenmek çok zor Program formatı keşke liderlerin bi arada tartışabileceği şekilde olsa. RT KK başta olmak üzere karşılıklı soru cevap şeklinde. Çünkü bu şekilde bu ona suçu yıkıyor diğer tarafta mitingde o buna.. Kısacası 28 Mayısta hayırlısı olsun ülkemiz adına..
İzledim.
Her siyasi böyle programlara çıkmalı ve bu ulusal kanalda yayınlanmalı.
Hatta ulusal kanalda liderler karşılıklı tartışmalı. Halk iki tarafı da dinlemeli. Karar böyle verilmeli.
Öyle bunlar şöyleee, efendim bunlar böyleeee milyon yıllık saçma sapan laflara gerek yok. Çık kardeşim ekrana al karşına rakibini tartış karşılıklı.
Cevap
64Cevap
Evet izleyebilirim ama belki de izlemem yani çok da dikkat etmiyorum hatta siyaset beni ilgilendirmiyor hiç
Kemal Kılıçdaroğlu bu saatten sonra ne dese boş
Adam siyaseti biliyor abi yiğidi öldür hakkını yeme iki kalabalık miting yaptı diye Tayyibi çok küçümsedi sonuç ortada bu seçimde en az %60 oy alır.
Eminim alır reis. Dikkat et %40 almasın da
Kendi bakanları ni yanına cekmeyecekmiydi yani yazık kafanıza
Seçimi ozdaf mülteci referandumuna cevirdi. Ozdag varken bütün parametreler bozuluyor. %5 i aldıran oydu. Şimdi de istediğini kabul ettirdi. %45 akp mhp oyu oluyor. Ozdag sayesinde akpden de mhpden de oy kayıyor. Dolu kararsız seçmen oyu da var. Yazık kafanıza
Ozdag*
Saat 22 00 de başlayıp 03 00 de bitirdim arada eşimle oturup konuştuk çünkü bazı bölümleri
En başta bizim izlediğimiz 4 saat normalde 8 saat de çekilmiş, müthiş bir performans
Cevaplar ise gayet nazik gayet gerçekçi ve tatmin ediciydi
Biz bu güzel adamı tanıyamamış olduğumuzu fark ettik çünkü hiçbir zaman böyle sorularla muhatap olmadığı hiçbir lider
Ve bana göre muhteşem bir cumhurbaşkanı olacak
İzledim çok başarılıydı.
Nasıl bir hitabet yeteneğidir hayran kaldım. Ne prompter ne not. ELinde sadece not aldığı kağıtlar vardı.
keşke RTE'de cesaret edip katılabilseydi. Ve kesinlikle televizyonlarda yayınlanması gereken bir bölümdü.
Tamamını izledim. Dedem harikaydı. Helal olsun Demokrat dedeme. Erdoğan’a da orada çatır çatır ses kayıtlı sorular sorulabilir miydi? Asla. Babala Tv siyasetin er meydanıdır. O öyle önceden yazılmış sorulara, gazetecileri gençleri karşına nazilli bardağı gibi dizmek değil. Gerçekten gönülleri kazandı bu gece.
burada kemal kılıçdarpğluna laf edenler yatacak yeriniz yok.. x partiye oy verdiniz de şaha mı kalktı ülke ekonomi battı hep cahil kesimden dolayı paranız herhalde çok ki ısrarla aynı parti..
Kılıçdaroğlu kadar rte yi köşeye sıkıştırıp bu kadar mertçe sorular sorabilirler mi hayır. Adam en azından gençlerin karşısına çıkıp cesaretini gösterdi. Hala laf ediyorlar, etsinler bakalım. Rte nin yüreği varsa çıksın programa.. çıkamaz.
@infiniterelationship aynen öyle.
🙏🏼
Partisinde seçimi kazanma şansı daha yüksek insanlar varken kendini aday koyarak bu milletin hayallerini yıkan insandır kendisi seçimin kaybedilmesininde tek sorumlusudur seçimden önce bir sürü insanın umudu ve seçimi kazanmasını Garanti gören adayları vardı bu Parti'nin kendi adaylığını koyarak bir gecede bitirdi insanların umudunu ama. insanlar nedense bunu bildiği halde görmezden geliyorlar
Canlı olmayan şeyleri izlemeyi sevmiyorum. İstedikleri yerleri kes kırp koy. Birde ne kadar şuncular, buncular çoğunlukts deselerde inandırıcı gelmiyor. Bu bir kişi için değil, tüm hepsi için geçerli. O yüzden aklıma takılan olursa açar 3 5 yerden araştırırım. Diğer şeyler masal hikaye tadı veriyor.
Kemal bey; bizi sığınmacılardan ayıramayacaksınız! 10 milyon. daha yabancı istiyoruz. Her yer mülteci dolsun. Her milletten insan gelsin. Evimizi, işimizi alsalar da canları sağolsun. Biz böyle iyiyiz!
Korece ve Göktürkçe çalışıp Kadir Mısıroğlu tasarımları yapıyorum o yüzden izleyemeyeceğim.
Taraf tutmadığını ama basbayağı yanlı olduğu bilinen Oğuzhan in programı mı? Zannetmiyorum. Zaman kaybı.
facia resmen facia. Sorulara analitik cevap yok. Proje yok. Somut hiç bir cevap yok. Boş izledik. Hemde son seçimi kaybedersen gidecek misin sorusuna. Kazanacağız dedi ya ….
Daha iyi cevap olamazdı zaten. Seçimi kaybederseniz gisecek misiniz sorusuna evet veya hayır deseydi, seçimi kazanamayacağı inancını oy veren seçmende dogurabilirdi. Kendine olan güvenini göstermiş oldu
Aşırı zevk aldığım bir soru cevap oldu soruya cevap vermedi seçmene cevap verdi açıklamalar çok güzel ama geçmiş karşımıza çok çıkar Cumhurbaşkanı olursa içimde hala bir korku var tek bir cümle bir ülkeyi batırabilir 11 Eylül 2001 de Amerika'da yaşanan olaylar gibi
Oğuzhan Uğur'u sevmiyorum çok egoist ve milletin sözünü sürekli kesen ve her sözü nerdeyse milletin ağızına tıkayan birisi. İzlemek istedim ama tahammül edemedim.
@sudemnisa Milletin sözünü kesmesine tahammül edemiyorum. Adam sorsun sorusunu neden kesme ihtiyacı duyarsın ki
Soruyu uzatınca ya da yorumunu katarak söyleyince ve hakaret boyutuna varınca bir moderatörün yapması gerektiğini yapıyor
Demokratik bir ortam yaratmaya çalışıyor
Sana bu ortam yabancı gelmiş herhalde kfekmd
İfade özgürlüğünü savunan kişiler, ifadelerini özgürce iletmeye çalışanlara müdahale etmesi ne kadar doğru? İfade özgürlüğü de sana yabancı gelmiş anlaşılan kfekmd
soylenene degil yapilana bakmak lazim... bu adaminda ne yaptigi belli.. secim oncesi sirin gorunmesi milliyetci ve daha musluman gorunmesi pek te umurumda degil.
Ah canım Kemal'in inşallah kazanırsın da bu mültecilerden , Araplardan, afganlardan vs kurtarırsın bizi , ekonomimizi de iyileştirirsin🥰😇
Kemal'im*
Yarısını izleyebildim ama o yaşına rağmen harika performansı vardı. Bu program Kılıçdaroğlu'na seçin kazandırır.
İzledim mükemmel üstü derim. Hangi lider rastgele böyle gençlerin karşısına çıkabilir. Herkes anında istediği soruyu sordu, ne güzeldi. En önemlisi burada aday kişisel değil, ülke için bir referandum dedi o çok güzel oldu.
Rte de yurekliyse çıksın gençlerin karşısına ama nerede o yürek.
Neden çıkmıyor peki? Babalayı gectim atv ye çıksın. Cesareti varsa çıksın ekranlara Kılıçdaroğlu ile tartışsın, neden çıkmıyor. Çıkamaz.
Sen sorumu anla ondan sonra cevap ver. Yuregi varsa Kılıçdaroğlu ile çıksın tartışsınlar... yapamaz.
Sıkıldım artık siyasetten! Siyasete dair hiç bir şey inan duymak istemiyorum. Bir oya bile sahip çıkamadık adanlar neler neler yapıyorlar
Kulaklığımın şarjı bitmiş tın tın giderken izleyemiyorum zaman kaybı oldu :'( eve gider gitmez aşkım ruhum bitanemin programını izleyeceğim.
izleyince ne değişecek diğer söylediklerinden farklı ne diyecek. siyasetçilerin hepsi yalancı. hepsi kendini düşünüyor. gündeme göre şekil alıyor tavır ve düşünce değiştiriyor. hepsi ilkesiz
Helal.
Gülmek için izlerim tabiki bu adam komedyen olmaliymis
Şu seçim arefesinde siyaset programları izleyerek kafayı yiyeceğim artık izlemiyorum
Şu an izliyorum. Zaten 4 saat tamamını izleyen yoktur herhalde. Varsa da sallıyordur.
İzleyeceğim, AKP'li gençlerin sorularını ve yanıtlarını merak ediyorum.
Gereksiz bir bölüm daha izlemiş olduk.
Samimi olmayan iki kişiydi...
Hiç izlemedim hiç bir bölümü birini izleyim dedim izlerken uyudum uzun videolar izleyemiyorum
4 saat çok uzun abi belki önemli kısımlarını izlerim birkaç dakika falan☺
Hiç birini izlemediğim gibi bunuda izlemeyeceğim.
Tek marifeti iki eliyle kalbe benzer bir şekil yapmak olan bir zatı izlemem, dinlemem ve asla oy vermem...
Sevmediğim iki insan niye izleyim zerre kadar samimi gelmiyorlar üzgünüm ama benim fikrim bu
Şu kk nin dürüst ahlaklı dye yansitıyorlar ya, adam sgk müdürüyken altı aylık torununu sigortalamışlar, sorulduğunda ana babasını suclayin benim ne günahim var demiş, dürüst ve ahlaklı
Tek programla fikri değişecekse insanların bu ülkenin vay haline
hepsi bitmedi ama oyumu kılıçdaroğluna vereceğim
Öncekinde kime verdin
İzliyorum kivirmadan cevaplıyor sorular da guzel
Bu haberi verdiğin için teşekkürler, ben de izlerim.
Teror konusunda acik bir tavri yok, yani hdp ile arasina mesafe koymuyor bos ve luzumsuz ifadesi var
Adam açık açık anlatıyor. Siz anlamak istemiyorsunuz
Ben izledim gayet akıcı ve keyifliydi Kemal Kılıçtaroğluna katıldığı için teşekkürler. Güzel bir programdı.
Lütfen artık bu ülkede bişeyler değişmesi için KK oy verelim. Lütfen
Arkada programı izlerken okuyorum bunu xhhdhshs
İzlemeyen kaldı mı ki en son 10m izlenmişti
İzleyebilirim
İzle bence
İlahi dinlerim daha iyi
izledim açıkçası çok başarılıydı.
Boş bir yayın izlemeye değmez
4 saatinide izledik alttaki gzekali sallamıyoruz
İzleddim bile...
İzliyorum ve bitene kadar izleyeceğiz
Kemal dedem her soruyu tokatladı
Kesinlikle izleyeceğim
Boş boş konuşur bay bay Kemal
Bay bay reis (!)
A nedir diye soruluyor bnin dogumu cnin gelisiminden bahsediyor :D
sekiz saatime yazık :D
Kanka montajla 4 saat bu kadar mı yabancısın babalaya
@seemeinacrown_xx dört saatte ne konuşmuş olabilir ki dede :D saçma sapan bir komedi karakteri :D
Hayatımda izlemem gereken videolardan birisi
Yarısını izledim iyiydi akıcıydı
Hayır, O. Uğur'dan kıcık kapıyorum
1.5 saatini izledim sıkıcı geldi
Hayır izlemeyeceğim
Birazini izledim yarın tamamliycam 🫶🏻🫶🏻
bunu bekliyordum biraz izleyeceğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?