Siyaset konuşmayı seviyormusunuz. Seçim konuşmalarını takip ediyormusunuz
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siyaset konuşmayı seviyormusunuz. Seçim konuşmalarını takip ediyormusunuz
Hayır sevmem ama konuşmaya başlayınca da argümanlarla, ciddi ve tarafsız konuşmaya çalışıyorum. Benim amacım bir partiye destek verip de ötekini görmek değil. Ki hiçbir partiye de destek vermiyorum. Fikir analizi yaparak bu vatan ve millet için hangi siyasetçinin yaptığı ve yapacakları vaatler samimiyse benim desteğim “millet” ile beraber ondan yanadır. Tabi her kafadan çıkana da itibar etmiyorum, cahilce yapılan sözleri ayıklayıp adam akıllı fikirlere itibar ederek siyaset konuşuyorum, daha çok dinliyorum
Ülkede kaliteli siyaset yapılmadığı ve din tutar gibi parti tutulduğu için siyasetten nefret ediyorum ve adımın herhangi bir partiyle yanyana tutulması midemi bulandırıyor. O derece siyasetten nefret ettirildim.
Cevap
14Cevap
Aslında nefret ederim biri yanımda siyasete girerse uzaklaşırım oradan bana göre siyaset bir yalanlar silsilesi doğru olmayan şeylerin sentezi, insanları kandırmanın ve bundan her türlü kazanım yaratma felsefesi...
Hayır sevmiyorum
Cahil ve cehalet zihniyetli olmayan beyinlerle tartışmayı fikir yürütmeyi keza aynı doğrultuda yürümeyi severim
Severim takip ederim ama kimseyle bu konuda münakaşa etmem çünkü ülkemizde akıllar değil duygu ve çıkarlar siyaset yapıyor
Konuşmaları nadiren takip ederim ama konuşmayı sevmem
Hiç sevmem, takip etmem o kadar çok sıkılırım ki. Benlik değil hocam :D
Pek sevmem ama Erdoğan böyle ders verircesine müthiş bir siyasetçi olunca ilgimi çeker
Gına geldi siyaset konuşmaktan. seçimlerden sonra siyaseti bıraktım
Hiç sevmem, konusu açılınca da kusasım geliyor çoğu zaman.
Seksi seven ama konusulunca
Kendi düşüncelerini zorla dayatıp, başka görüşleri umursamayan insanlarla sohbet etmek siyasetten nefret ettirir. Aklı başında olan insanla konuşulunca olabilir.
Sevmiyorum ama ülke için konuşmamız lazım cahillerin gözünü açmak için
Tartışmayı bilen insan ile evet
Fazla sevmem, mecbur kalmadıkça da konuşmam.
Hayır tüm siyasetçilerin de taa *****
oldukça aktifim
severim tabi ki
Sevmem
Hiç sevmem..
sevmem
sevmem
Nefret ettim
Evet yapıyorum
Nefret ediyorum konusmam siyaset den
Hiç sevmem
Hayır