CHP ye oy vermeyenler neden vermiyor?
Erdoğan neyi doğru yapıyor?
CHP neyi yanlış yapıyor?
Siz söz sahibi olsaydınız CHP'de neyi değiştirirdiniz?
CHP ye oy vermeyenler neden vermiyor?
Erdoğan neyi doğru yapıyor?
CHP neyi yanlış yapıyor?
Siz söz sahibi olsaydınız CHP'de neyi değiştirirdiniz?
Kaybedenin değişmesi gerekir kaybeden değişmiyor ölene kadar devam etmek istiyor Erdoğan ilk seçildiğinde sadece 45 yaşında idi Kılıçdaroğlu 74 yaşına gelmiş her seçimi kaybetmiş hala devam etmek istiyor he kazanan da oradan ayrılmak istemiyor o apayrı bir sorun zaten onu da pas geçmeyelim ama kaybettiysen bi kere çekileceksin arkadaş yerine yenisi gelecek o şansını deneyecek iyi ya da kötü ben aynı
İsimleri yıllardır görmekten gerçekten bıktım bahçeli Erdoğan Kılıçdaroğlu Akşener süz cidden hiç mi sıkılmadınız
Cevap
10Cevap
Yillar once CHP Kamal Ataturkun yolundan cikmisti. Pekcok kisi bunu bilerek Ak Partili oldular. Ben 12 senedir CHp'ye oyumu veririm bu sene anladimki olmayacak. Kararimi degistirdim bende. Hem Kamalin yolundan ciktilar hemde dagdakiler ile ittifak kurdular.
Kesin CHP'ye veriyorsundur biz de yedik
Ilgilendirdiğini söylemedim zaten de biz bu numaraları çok gördük.
Tamam dayı öyledir aynen
Şeriat çanları çalıyor farkında mısın?
Kk tek başına iktidar olmuyor 6lı masa var. Tek bir kişi ülke kaderini belirleyemez. Ayrıca kk ilk defa iktidar olacağından devlet üzerinde büyük bir kontörlü yok.
Orası kesin 😅
Kötünün iyisini seçmeye çalışıyoruz
ülke kazık fiyatları ödemeyi sevdiği için adaletsizlikten faydalandığı için mal araştırma yoksunu olduğu için zaten ülkenin zeka ortalaması 85 değil miydi tam cuk oturuyor işte
1. Şu anki CHP nin başındaki KK insanların gözüne ülke yönetecek kişi gibi durmuyor
2. Bizim Türk milleti mal ya at gözlüğü ile yaşıyor
Erdoğanın doğru yaptığı bir şey yok güzel çalmasını biliyor sadece :') bu sefer paşalar gibi gidecekler hepsi. q
ya erdoğanın bir kitlesi var ve kapalı bir kitle ondan başka kimseyi gözü görmüyor
Ne alaka awk zaten anonimsin
Halk muhafazakâr olduğu için. Dünyaya modern ve bilimsel bakamıyor halkımız.
Kılıçdaroglunun bırakması lazım atamın partisine yakışmıyor
Degisimden bahsedip senelerdir yenilen adamı koltukta biraktiklari icin
Bence sebebi Kemal Kılıçdaroğlu ve parti içindeki partinin çizgisini değiştirenler.
Koltuk sevdalısı kk aday olmasaydı bu seçimde CHP kazanırdı zateb
Halk kendini değiştirmeli
Ülkede koyun sürüsü revaçta olduğu için
Kk nedeniyle tahminen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?