Ben 1 haftadır her gün ülkemin haline ağlıyorum, bunlar hâlâ erdoğan'a destek açıklamasında bulunuyor
Vatan elden gidiyor anlayın artık utanmaz aldanmazlar!
Ben 1 haftadır her gün ülkemin haline ağlıyorum, bunlar hâlâ erdoğan'a destek açıklamasında bulunuyor
Vatan elden gidiyor anlayın artık utanmaz aldanmazlar!
Hakkın adamı halkın aşığı o milyonların umut ışığı mazlumlara sırdaş olan gariplere yoldaş olan Erdoğan tam yol ileri biz Türkiye 🇹🇷 Cumhuriyeti’nin bekâsını körelmiş Chp zihniyetinden çok daha fazla düşünüyoruz siz gidin partinizde her türlü rezilliklerin kol gezdiği mikrop yuvanızda daha çok Erdoğan’ın tokadını yiyeceksiniz. 😀😀😀😀😀😀
Seneye ekmeği 10 liraya alınca kına yakarsın
Cevap
5Cevap
al benden de okadar ama anlamıyor bu koyunlar... bunlara laf anlatmak duvara anlatmak gibi bişey. gelirler yorumlara birazdan fetöcüler sizi diye :D kaç kez linçlendim bu konu da koyunlardan ama pes etmem. dalga geçiyorum onlarla. :D
Rönesans tablosu hahahha
Milliyetçinin duruşu olmaz fiyatı olur
O yüzden hiç göremeyecek😁
Vatan elden gidiyormuş. Ulan pkk ile kol kola olmak size koymuyor tabi çakma milliyetçi seni. Bas git boş boş konuşma çakma milliyetçi
git a haber izle benim canımı sıkma ya*vşak
Ülkede chp dışında siyasetçi yok hatta onun içinde bile ajanlar var amaçları CHP yi karalamak. hepsi koltuk sevdalısı.
chp zihniyetini iktidar yapmayiz, nokta.
Hepsinin köküne kibrit suyu
Zaten bu ülke hep milliyetçi görünenlerden çekiyor
trajikomik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?