Sinan Oğlan Erdoğan'ı destekledi ne düşünüyorsunuz?
milliyetci ve atatürkçülugu ele alarak makam sevdası için ona oy veren 5 milyon seçmeni nasıl sattığını görmüş olduk kendine yakışanı yaptı
Sinan Oğlan Erdoğan'ı destekledi ne düşünüyorsunuz?
milliyetci ve atatürkçülugu ele alarak makam sevdası için ona oy veren 5 milyon seçmeni nasıl sattığını görmüş olduk kendine yakışanı yaptı
Bunların işi şekil şukul hava atmak koltuk derdi para gerisi hikaye ayrıca daha kendisi bilenbilmiyor kendisine kimin oy verdiğini nasıl destekleycekmşş oda ayrı bir gsriplik yani toplasan 1 1.5 milyon oyu var oda ysrı yarıya dağılır sonucu değiştirmez
Dağılıcak zaten ona oy verenler akp chp karışıktı şimdi kendini yaktı
Ben artık kimsenin söylemlerine, duruşuna ve ilkelerine güvenmeme kararı aldım. Güya mülteciler gitsin diyenleri değil de kalsın diyenlerden yana oldu. Valla ben artık susuyorum ve umudumu kestim.
Gebermeyesicenjn iti nolcak
Dönek işte 😂 yok milliyetçi yok halkı düşünen bilmem ne hepsi yalan bir cacık olmaz o adamdan birde tapanlar var 1-3 aydır yeni tanımalarına rağmen 😂
Oro0bu çocuğu işte
😂
Bu p1clerin vatan için yapmayacakları bok kalmaz
Ata ittifakı mum gibi parladı dd
Zafer ozdag kilicdari desteklerler
Ümit Özdağ o ayrıca ortak karar vermişlerdir zaten ittifak olarak
Cevap
5Cevap
Siginmacilardan şikayet edip onları buraya alanı desteklemek sagciya güven olmaz derdim haklı çıktım
Bide milliyetçi diyor atatürkçü değil bu it pzvk teroristin teki
ulan biliyordum ya bu sitede dün adami ovenler bugun depremzedelere sovdukleri gibi adam rte secince sovecekler diyordum yine sasirtmadiniz 😂
bir şey düşünmüyorum, kaçış için geri sayıma geçtim seçim sonucunu bekliyorum.
Kacmamalisin. Turk genci kacmaz.
@angelofthecity Green Card çıksaydı sıram gelince hemen Ankara 'da işlemleri halledip gidecektimde çıkmayınca kaldım ortada, 
Almanya'ya babamın yanına gidicem çünkü Türkiye yaşanmaz bir hal alıcak malum parti kazanırsa.
Almanya ok ama yinede kac ma ma li siinn
Gelecekte beklentim büyük olduğu bir siyasetçiydi şimdi tüm umutlarım dibe vurdu
Doğru sandık yine eğri çıktı
Seçmenleri nah rteyi destekler
Umarım.
Görürsün şu an herkesin gözünde düştü zaten
Bu milliyetçi geçinenlerde bir defa doğru iş yapsınlar
Oğlan ne
Oğlan işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?