AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Hayir. Adam zaten kilic hakkinda neler diyordu bellidi zaten
Seçinden 2 gün önce satlık olduğunu açıklamıştı zaten.
Hayatını garantiye alıyor bir nevi o da biliyor kemalin kazanamayacagini
Hayır. Sonuç tahmin ettiğim gibi oldu. Ama oylarının üçte birinin Erdoğana geçeceği kesin.
Kendisi bilir. Bence Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kabul etmemesi doğru olmuş.
Hem Atatürkcü hem Milliyetci olupta Hüdaparı nasıl hazmedebildi omurgasını sqtgm
PKK ile fetöyü mü hazmetseydi sizi gibi
@asiprens2905 megri megri
Yok zaten
Omurgası
ne olur tülay geri dön demedinizmi
hafızanızımı yitiriyonuz mng kronik orzbcjkluğumu var sizin seçmende ekonomi bitik adalet yok eğitim yok bütün kurumlar çürümüş tek adam rejimi mng o kadar yetki bende olsa yatırıp sizi direk düznefes konuşturma beni günahlara giriyorum elimi ateşe basıp sakocam sonra
@Megri megri sihalar ihalar PKK mağaradan çıkamıyor size mesaj gönderiyor bizi kurtarın diye sihalari kapatın
@asiprens2905 ee bu senin alım gücünü refahını adaletli bir yaşam sürmeni mi sağlıyor bu sadece güvenli yaşamanı sağlıyor milli savunmadaki başarıyı tarım üretim ve ekonomi yönünden bahset bakalım yaw sen kaç kitap okudun kültürsüz olduğun belli kırsal beyinli afgan kafalı çom
Ben doktora yaptım tarihten sen ne mezunusun dünya siyasetinde okuduğun kitapları bana söyler misin bir şey okusaydiniz bu kadar cahil olmazdiniz
Asiprens trol zaten her yerde iha siha diye saçmalıyl ciddiye almaya değmez
@pesimistbiriydi trabzondan gaz gabardan muz çıkıyor mng ahaha
Satın alma gücü dedin Euronewsden satın alma gücüne bak dünyada Türkiye kaçıncı altında kimler var. Seni CHP trolleri keklemis
https://imgyukle.com/i/ry0MxA
@asiprens2905 afgan kafa mng
@mngkargo bana böyle belgeyle konuş boş konuşma manda kafa🙂
@asiprens2905 hayırdır gılışdaroğlu gibi belge muhabbeti yapıyon belgeden ne anlarsınız siz aya 4 şeritli yol merkez cami yaptık deseler inanan seçmensiniz
@mngkargo Ülkenin Türk-islam medeniyetine ait milli çocukları çalışıyor ihalar sihalar togglar hurjetler 5. Nesil uçaklar Marmaraylar füzeler projeleri yapıyor siz mandacilar ise bilim ve teknoloji karşıtlığı yapıyorsunuz bir tane projeniz yok bu ülkeyi geri bıraktınız yıllarca şimdi Amerika PKK fetö Avrupa ülkelerini alıp topunuz gelin 28 Mayıs'ta bay bay kemal yapacağız
@asiprens2905 ln ne mandası mng mandamı sqyoz burada eski karılarınız fetoynan pkk değilmiydi arsız s2q hafızana beynine sokim bu seçimin kazananı aziz nesin mng yrk gafalar
@mngkargo Biz milliler hiç bir zaman onlarla birlikte olmadık. Sadece sıraya koyduk hepsinin hesabını teker teker soruyoruz ama siz onlarla aynisiniz ipleriniz onlar gibi Batılı ülkelerin elinde. Maskeniz düştü mandalar
@asiprens2905 molpedle gezen bahçelicisin demek ahah
şöförünün swtiği ahaha
Oy kullanmama kararı aldım
Çünkü güvenecek içimizin rahatlıkla
verebileceğimiz kimse yok
Senin yerine araplar mi oy kullansın geleceğini tahin etsin ne istiyorsun?
Bilmiyorum ama bu gidişle yine Araplara kalacak Sanki oy kullansan da bir şey değişmeyecek gibi geliyor
Umarım Türkiye kendi kaderine terk edilmez
Olsun yine de oyunuzu kullanın. Türkiye tarihinde ilk kez 2. Tura kalıyor bekli değisim olabilir
Oy kullanmama kararı aldım bu açıklamasından sonra gidip boşu boşuna sandığa oy kullanmaya gerek yok
Kemale ver bari ulkenin geleceği soz konusu bu ne rahatlik Atatürk gelse yüzünüze tükürür a*k
Milliyetçilikleride bu kadar 😃. Ülkeyi düşündüklerinden değil kendilerini düşündüklerinden.
Yoo belliydi zaten metin feyzioğlu gibi makam ve para karşılığı kendini satıcağı
Hayır. 2 hafta sonra bir sonraki soruda görüşürüz @Mehlay
Ne bekliyordunuz ki? Ermeni Rum ve yahudi entelijansiyasilerine mi destek çıkacaktı.
Allahin azaplari geliyor cahiller bekleyin bakalım.
Sinan Oğan size 5 yıl sonrasında belki 1 oyum olabilirdi. Bu şekilde onu da kaybettiniz, Ümit Özdağ'a soros çocuğu diyenlerle aynı tarafta olmak? Neyse 15 milyon mülteciyle milliyetçilik oynarsınız artık.
Aferin be genç kardeşim
Maalesef yaşadık.. Ama şunu biliyorum çok az oy kitlesi ona oy verenlerin büyük çoğunluğu ümit özdağ yani zafer partisi seçmeni ve dolayısı ile onu dinlerler oy atarken
Karşısına çıkıp haysiyetini onurunu ve sözde milliyetçiliğini kaç paraya sattığını sormak istiyorum.
Hangi ittifakı desteklediği umurumda falan değil de milliyetciyim Atatürkçüyüm hizbullahla aynı ittifakta olmayız gibisinden şeyler söyleyip yine aynı masada olmaları. Yine kimsenin derdi vatan millet bayrak değil çok başka seylermis.
Açıkçası hiç şaşırmadım parayı veren düdüğü çalıyor bu ülkede
HDP ve fetöye para mı verdiniz sizi destekliyor
Siz bütün beniginizi satmissiniz
@asiprens2905 kardeşim hiçbir partiyi desteklemiyorum fakat 20 yıldır iktidarda olanları da gördük. geçmişe bakarsan hangi partinin desteklediği ortada
Şunu anladım ki ermeni p*çleri bile azerilerden daha adamlar yazıklar olsun ülke elden gidiyor sinirden elim ayağım titriyor.
Zafer partisi genel başkanı Ümit Özdağ dur Sinan ogan kendi tercihini paylaştı sadece
ben chpye değil kılıçdaroğlunun yanındaki adamlara güveniyordum akşener imamoğlu felan bi nebze daha iyi olurdu ama rte arap kültğrğnü ülkemize getirmeye çalışıyor abi hayır ya düşünemiyorum bunun sonunu
Sokakta sapık Araplar tarafından taciz edileceksiniz. 15 yaşındaki Türk kızlarını ikinci, üçüncü eş olarak almak isteyecekler. Arap köpekleri gittiği yere uyum sağlamaz, gittiği yere kendi kültürünü dayatır. Bunun için de kısa sürede nüfus çoğunluğuna ulaşmaya çalışır, 5-10 çocuk yaparlar.
Yazık... belli ki bi çıkarı var ya da para teklifi vs geldi yoksa zamanında Erdoğan ve akp hakkında neler neler tweet atmıştı onları ne çabuk unutup ortak oldular!
Cumhur İttifakı ' na gönül ve oy vermiş birisi olarak keşke yapmasaydı diyorum.
Makam, koltuk vaadi ve idealleri alabilecek bir bedel varmış demek ki diye düşünüyorum.
Yani işin özü şu chp nin başında bu kemal kılıçtarolu oldukça daha akp coook ekmek yer
O bile kemalin hayalkırıklığı olacağını anladı demek 🤣
Tayyip yine çaktı ke malin adamları çıkıp mantıki davranan oğana şimdi sövmeye başladı 🤣 İki üç gün önceye kadar oğana giden oylar ke male gelecek diye göbek atıyorlardı
hayal kirikligi yasayanlarin analitik zekasinin olmadigini anliyoruz.
Ben bu sonucu bekliyordum ne bekliyordunuz Sinan oğan gibi birisi kılıçdaroğlunu mu destekleyecekti? Allah devletimize zeval düşmanlarımıza fırsat vermesin🇹🇷🤘🏻
5 yıl sonra 20 milyon Arap yüzünden sokakta yürüyemez hale geldiğinde tekrar söyle bunu.
Olur bebeğim
Bu kadar sag görüşlü milliyetçi bir adam sasirtti gercekten bide oy verdim
Nolucak işte dönek ata ittifakı işte pazarlıklar yapıldı tabi
Sığınmacı sayısı az, bir 10 milyon daha gelsin şükürcü millete az bile
Herkes kemal kilicdaroglu gibi yürekli değil. Gerçek milliyetçi kimmiş acaba.. ?
Tahmin etmiştim çünkü HDP'ye çok karşı biriydi hep söylerdi
Ona bakarsak hüdapara da karşı olduğunu belirtti?
@alperjw 👏👏
@Alperjw HDP'ye karşı daha sertti hüdapari pek iplemiyor galiba.
sınan yamuk adam bırınden gelen emırlerı uyguluyor karakterlı gorunen bır karaktersız
Ülkeyi sattı makam için domuz bağı düğümü atmayı öğrenmeye gitti
Ne yapsın adam? İki parti de birbirinden kötü aslında ya işte. Ne yapacaksın?
Hiç şaşırmadım biliyordum zaten adam açık açık söylemişti ama anlayan anladı
Milliyetci olupta dönek olmayan tek bir kişi var mı acaba
Atatürk o da rahmetli maalessef
Milliyetçilere kurban ol
Milliyetci bana kurban olsun millliyetci kimmiş
Algı olusturmaya çalişsanda haçlı birliğine oy cikmaz
Hayır teröristleri destekleyecek değil di
Ülkücüden hayır gelmez zaten
Yaşamadım ülkücülerin hepsi böyle şaşırmadım hani
İkinci püsvekit vakası 😂
İlk turda desteklediğim için çok pişmanım
Yaşamadım. Tahmin etmiştim...
kesinlikle hayal kırıklığı oldu
Hayır doğru olanı yaptı
Hangi aptal gidecek peşinden acaba
Hayırlısı olsun diyorum..
Hayır beni yanıltmadı.
Yasamadim gayet iyi bir secim
Tahmin etmiştim böyle yapacağını.
Acaba Devlet bey ne der bu işe?
Mrs. Devlet ile Mrs. Sinan birleşmesi😂😂
Satılık kurt köpeği aklıma geldi
Beklediğim bir durum
Atatürkçülükle işi bitmiş bir zat artık.
Milli olduğunu kanıtladı
Resmen hayal kırıklığına uğradım
Açıkçası bekliyordum.
Yaşamadım, bekliyodum öyle bir şey