İlkeleri vs. hepimiz biliyoruz. Hakaret veya kimseyi hedef almadan ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Ben bu sonucu beklemiyordum doğrusu ama kendileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini ve ona oy vermelerini söyledi.

İlkeleri vs. hepimiz biliyoruz. Hakaret veya kimseyi hedef almadan ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Ben bu sonucu beklemiyordum doğrusu ama kendileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini ve ona oy vermelerini söyledi.

Doğrusunu yaptı.
Ben ilk turda Sinan Oğan'a ve Zafer Partisine oy verdim.
İkinci turda da Canan Kaftancıoğlu gibi... birinin bulunduğu, Azerbaycan'a niye yardım ettik diyen birinin hala CHP de kalmaya devam edebildiği, Kılıçdaroğlu'nun HDPKK sempatisi olduğu hatta ve hatta özerklik vereceğiz dediği (açın izleyin youtubedan, yaz kılıçdaroğlu özerklik diye) bir CHP'ye oy atmayacağım.
Arkadaşlar ben muhalifim, AKP sevici olsam gider ilk turdan oy atardım.
Fakat Millet İttifakı cidden bu ülke için tehlikeli.
Mesela İmamoğlu da tehlikeli bir siyasetçi, Diyarbakırda ayrı İstanbul'da ayrı konuşuyor.
Bunu Ümit Özdağ da dile getirmişti.
Yüksek ihtimal Millet İttifakına desteğini açıklayacak.
Şu görülmüştür ki Sinan Oğan'a attığımız oy iyi ki gitmiş, ama Zafer Partisine giden oy boşuna gitmiş...
Şaka gibi...
Erdoğana vermesi bekleniyordu zaten çünkü Saydığı maddelere en yakın ve bunu yapabilecek taraf Kemal hdp ile arasını bozamaz zaten hdpliler sayıp sovuyorlardı sinana Bu maddeleri kabul ettirme ihtimali yoktu ettirse hdplileri tarafında tutmayacaktı chp orada mesele kitlenmiş durumda Bunun yanında Hüdapar hizbullahla ilişkim yok dedi Türk bayrağıyla sorunum yok ifade ettiğim şey farklıydı çarpıtılıyor dedi. Hdp aleni şekilde pkk ligini ifade etmekten cekinmiyor bile Kemal hemen milliyetci kesinlince ikna edeceğini sanmasın bide gidip depremzedelere kufrettiler Tabloya bakınca normal yani desteklemesi
Siyaset anlaşılması çok zor bir mecra, siyaset kendi doğal akışında olması gibi ilerlerken siyaseti sadece televizyondan izleyen ve günde sade 5dk siyati yaparak yorumlamaya kalkıyoruz, bir meslek düşünün sadece ustası uzmandır siz sadece bakarsınız, ama siyaset öyle değil, ülke yönetmek, ülke ekonomisi, sağlığı eğitimi, tarımı, dış politika, huzur, güven, refah, istikrar, savunma sanayi herşeye dokunuyor, kolay gibi görünse de, çok büyük sorumlulukları ve bedelleri, vebali var, anlamak oturduğumuz yerden olmuyor kısası
Şaşırdım mı? Elbette önce şaşırdım ancak! İttifak adı ATA!!! fakat! hüdapar anayasa ilk dört maddesinin değişmesi devamında tercih ettiği ittifak adayı bütün milliyetçilikleri ayaklar altına aldım özellikle Türk milliyetçiliğini dedi
yetmedi diğer açıklamalar tamamen çark etti demeyelim de bir tür sığınmacılık yaptı sinan oğan
Cevap
99Cevap
hiç şaşırmadım yanlış olanı yaptı
Ben bekliyordum. Sinan Oğana vermiştim oyunu şimdi de Erdoğana vereceğim. Kılıcdaroğlu hdp ile ittifak bunu gizlemeye çalışsa da sinan oğan ve biz bunun farkındaydık. Kemal Kılıçdaroğlu Selehattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istiyorsanız bizi destekkeyeceksiniz, selehattin demirtaş haksız yere hapiste yatıyor " söylemleri ile kendini bitirdiğini düşünüyorum. Farkındaysanız birden miliyetçi oldu birkaç gündür.
Hüda par var diyenler olabilir diğer tarafta. Hüda par'ın mitingine bakın her yer Türk bayrağı ama hdp mitinginde geçen gün Türk bayrağı kaldırıldı. İkisi arasında büyük farklar var. Hadi bakalım kemal hdp ile kazanacak mısın bakalım 🥂
Yazık kafana
Sen adamsın, bunların derdi başka
@Mert1718917 ağlama. Kemale vermeye devam et sen
@Mert1718917 Bir insana oy verdiği parti ya da kişi yüzünden hakaret edemezsin
@DorothyBabe hangi birine laf yetiştireceksin? Zihniyetleri bu hakaret etmek. Herkesin görüşüne saygı duyulmalı. Kendi görüşlerimi ve neden desteklemediğimi açıkça söyledim. Söylemeyedebilirdim.
@Mert1718917 kudur
Hüda par zaten biz hizbullahçı değiliz diye açıklama yaptı Türk bayrağı ile sorunumuz yok söylemimiz çarpıtılıyor dedi. Fakat Hdp aleni şekilde apoyu serbest bırakacağız seloyu serbest bırkacağız dedi pkk yı meşru bir orgut olarak gorduklerini defalarca ilan etti. Bunun yanında hdpliler sinan balondur felan diye açıklama yaptılar. Bide mülteci meselesi vardı. Devlet göndereceğini söyledi ve planlarını paylaştı chp kendini hdpden kurtaramazdı bu saatten sonra oyle yapsa hdp zaten destegini ceker sinan oğanın maddelerini kabul etmemeye zorlardı. Ülkemiz icin hayırlı olsun
@DorothyBabe Bize Pkk’lı demeye çalışıp terörist yaftası yapıştırmaya çalışıyorsa alasını derim var mı itirazın?
@Mert1718917 Kemal Kılıçdaroğlu Selehattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istiyorsanız bizi destekkeyeceksiniz, selehattin demirtaş haksız yere hapiste yatıyor " bunu ben söylemedim? Ve sana teröristte demedim. Algı yapma ve iyi oku.
@Mert1718917 Eğer o yüzden dediysen kusura bakma. Herkes herkese saygılı olmalı.
Selahattin Demirtaş şu an bağımsız yargılanarak yatıyor yani boş yere yatıyor Kemal Kılıçdaroğlu gelince bağımsız yargı yapıcak suçluysa yatmaya devam edicek suçsuzsa çıkıcak başka soru?
Ana yasanın ilk 4 maddesi ile sorunu olan hüda parı ne mutlu türküm diyene sözünü kaldırmaya çalışan Hüda parıda konuşsanızda biraz
@Mert1718917 sen buna inanıyor musun ya? Başkan apo nun heykelini dikeceğiz heykelini dediği için ve de 6 8 eylül olayları da halkı isyana tesvik etti sonucunda 51 kişi öldü sokakta bunlar için yatıyor sen neden bahsediyorsun? Gel biraz öğreteyim sana siyaseti
@Mert1718917 hüda par onları aştı ve boyun eğdi. Vatan millet bayrak bir diyor mitinglerde biraz izlersen görürsün. Bir de hdp ye bak. Apo bayrakları var. Sen bunları gör önce
@DorothyBabe yorumumu okusana terörist demiş miyim karşı tarafı tutanlara?
Selahattin Demirtaş'ın sebest kalmasını Türk mahkemeleri söylüyor. Adalaet Selahattin Demirtaş'ı suçsuz buldu. Şu an akepe denen Türk ve Türkiye düşmanı parti verilen kararı uymuyor. Yani anayasa suçu işliyor. Bu ne demek biliyor musun? Yarın seni de haksız yere içeri atıp mahkeme serbest bıraktığı halde onların seni serbest bırakmayacağı demek. Ne demek adaletsizlik hukuksuzluk liyaketeizlik ben herşeyin devletin anayasanın üstündeyim demek m kemel Kılıçdaroğlu ben cumhurbaşkanı olursam serbest kalır diyor. Neden? Çünkü anaysaya uyacağım diyor m mahkeme suçsuz buldu ve serbest kalsın diyorsa serbest bırakacağım diyor. Ayrıca ne diyor? PKK terör örgütünün sikilast yaptığı tek lider benim. Cumhurbaşkanı olunca onların kökünü kazıyacağım diyor. Her zaman ki gibi duymak istediğinizi duyduğunuzdan ve vatan hainlerine olan hayranlığınızdan olsa gerek gidip vatan hainlerini destekliyorsunuz. Bunun o Sinan Oğan da biliyor. Muharrem İnce de biliyor.
@humantoilet kardeşim olayı doğru takip et yalan söyleme. AİHM Demirtaş'ın cıkmasını savundu. AIHM ne demek? Avrupa insan hakları mahkemesi. Ama Türk mahkemeleri suçlu buldu. Avrupa mi bizi yönetecek? Onlar zaten terörle mucadele etmeyin diyor. Sen bu kafayla kimi kandırmaya calısıyorsun? Ben kanmam mesela.
Dememişsin de sanırım o şekilde algılayıp yazmış bunu. Aranızda bir iletişim kopukluğu olmuş.
@DorothyBabe o sekilde algılaması onun yetersizliği ve saldırmaya meilli olduğunu gösterir. Bir Türkçe öğretmeni olarak kitap okumasını tavsiye ediyorum. Dünya klasikleri ile başlayabilir ben de önerebilirim birkaç tane.
Aihm 4 defa bırakılmasını istedi o zaman onlarda mı yalancı
@Mert1718917 kardeşim AİHM diyor ki terörle silahlı mücadeleyi ve demirtaşı serbest bırakın. Yani iç işlerimize karışıyorlar demek bu. Onların dediklerini yaparsan ardı arkası kesilmez. Senin Türk mahkemelerin var ve suçlu bulundu. Tekrar ediyorum " biz daha başkan Apo nun heykelini dikeceğiz heykelini " demesiyle ve 6 8 eylül olaylarında halkı sokağa çıkardı 51 kişi öldü. Bunlar yetmez mi birader neyin suçsuzluğu?
@Mert1718917 Ya ahim dediğin şey meseleye bizzat taraflı yaklaşıyor şakamısın bugun avrupaya bak terörist seviciler elinde bayrakla Türk dusmanlıgı yapıyorlar sen çıkmış ahim bırakılsın demiş diyorsun Ahimin serbest birakilsin kararı politik ve siyasidir. Bunu anlamak neden bu kadar zor Adam aponun heykelini dikecegim demis pkk halk haraketidir demiş Yasin boru olaylarının tetikcisi milleti sokağa dökmüş. Bunlar hukukda Suçu ve Suçluyu ôvme Suçluya yardım ve yatalık kapsamına girer Yasin boru olaylarıda Halkın kin ve nefrete aleni şekilde tahrik ve teşvik sucları kapsamına girer. Ve bunlar açık şekilde aleni işkenmiş herkesin gözü onünde olmuş suçlar Türk devletini Türkiye yônetir kodumun avrupası değil adamlar bizden tarih boyunca nefret etmiş zaten Elbette boyle karar verecekler Bizim milletimizin kararı bize aittir avrupaya değil Bu yüzden milliyetci oyları kaybettiniz. Biz millet derken siz Abd avrupa dediğiniz icin
@Mert1718917 aihm ne lan avrupa zaten pkkyı destekliyor tabi ki selo serbest kalmalı derler
@ıɹǝquǝpןǝzǝ tamam djsjdshe
@Blackblue03 Erdoğan Apo’yu 3 defa hapisten çıkarmaya çalışmış 2003 2006 2013 yıllarında buna ne diycen 😂
@Mert1718917 bu iki cahil kör topal için konuşmaya değmez
@DorothyBabe Tabi o şekilde algılarım yılardır Hdp ile beraberlerdi o zaman sıkıntı yoktu Kürt kardeşim diyorlardı şimdi Hdp CHP’yi destekleyince terörist vatan haini saydırıyorlar ayıp be dönsünlerde bir geçmişe baksınlar
@Mert1718917 Türkiyede 20 seneye yakın zamandır Hizbullah yok en son operasyonla bitirdiler Olsa şimdiye elli kere duyardık pkk dan fetodan baska orgut duymadık bu tur Halk tv türevi sallamara kulak asmayın artık desekte aynen devam Huda da hizbullahcı deligiliz dedi hdp Şu an aleni apo selo diyir bin kere dediler halada vazgecmiyorlar Sinan elbette bu tarafa yonelecekti
@Narniagünlükleri hayatında kaç kitap okudun? Öğretmenlikten bahsetmişsin. Türkiye ve dünyada iyi bir işe yeterliliği olmayan ama hasbel kader üniversite mezunu olmuş herkes ya polis olur ya da öğretmen. Aslında Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, "öğretmenler yeni nesil sizlerin eser olacaktır." diyerek öğretmenliğin ne kutsal bir meslek olduğunu anlatmaya çalışsa da bir akepe seçmeninin düzgün bir öğretmen olabileceğine hiçbir zaman ve hiçbir suretle ihtimal vermem, veremem. Ha bu arada ne olur bana dünya klasiklerinden birkaç kitap öner yaaa. Bakalım neleri biliyorsun. Google'dan kopya çekmek yok ama. Gerçi sizin sözünüze de güven olmaz ki... Meyil sözcüğünü meil olarak yazan biri çıkmış bana öğretmenlikten, dünya klasiklerinden bahsediyor. Hadsizler. Liyakatsizler. Cin Ali kitabını yarıda bırakmış adam bana roman tavsiye edecekmiş. Duyun a dostlar. Lakin gülmemeyi başarana dondurma ısmarlayacağım.
@humantoilet @narniagunlukleri okumuş cahilin teki
HDP ne ise HÜDA-PAR'da aynı.
İki partininde amacı aynı, Kürdistan devletinin kurulması.
Aralarındaki tek fark HÜDA-PAR Kürdistan'ın kurulup İslam ile yönetilmesini isteyen İslamcı-Bölücü, HDP ise Kürdistan'ın kurulup farklı bir yönetim şekli ile yönetilmesini isteyip farklı bir görüşten ilerleyen terör örgütlerini destekleyen partiler ikiside.
Terörist teröristtir, yani HDP'yi savunmuyorum yanlış anlama ama HDP'yi suçlayıp Kürdistan bölgesel yönetimi lideri Mesut Barzani ile bizzat görüşen HÜDA-PAR Genel başkanını ve partisini utanmadan savunma cürreti gösteriyorsan diyebilecek bir şey yok. Oyunu kime vereceğin sana kalmış ama yarın öbür gün karını kızını sayıları her geçen gün artan mülteciler yüzünden dışarı tek başına salamayacak hale geldiğinde ağlamayacaksın.
@Mert1718917 teröriste oy veren terörist zaten yaftaya gerek yok
@LeeCooper2002 Hadi lan ordan sahte milliyetçi seni Akp Hdp ittifakken nerdeydin lan Akp Hdp’ye 2 bakan verdiğinde nerdeydin Erdoğan sayin öcalan düşüncelerinin değil aldığı kellelerin hesabını veriyor dediğinde Türk askerine hakaret edilirken nerdeydin?
@Mert1718917 o yüzden mi apo 25 yıldır hapisde?
@Blackblue03 lan olum senin Erdoğanın af çıkarmaya çalışmış muhalefet karşı çıkmış onun için onu bana savunma
@humantoilet özele gel instagramımı vereceğim. Kendi oluşturduğum kütüphanemi görmen gerekiyor. Belki o zaman utanırsın. Bu boş ve suçlayıcı ithamlarınla seviyeni belli ediyorsun. Öğretmenliğime de asla laf edemezsin. Özellikle senin gibi Türkiye de yaşamayan biri. Tırını sürmeye devam et sen : )
@Narniagunlukleri ne kadar kitap okumuş olsan da hatta öğretmen olsan da sen okumuş cahilsin.
@Mert1718917 kes sesini zekâsız herif erdoğan kaç yıldır iktidar apoyu çıkarmak istese muhalefeti mi dinleyecekti?
@ıɹǝquǝpןǝzǝ seninle aynı görüşte olmadığım için mi cahilim? Zihniyete bak
@narniagunlukleri Aynı görüş değil gittiğin yol yol değil ve sen bunu biliyorsun.
@Blackblue03 hala utanmadan savunuyorsun. 2006 ve 2013 yıllarında terörist elebaşının "etkin pişmanlık" yasasından yararlandırılmak istenen belgede bizzat Erdoğan'ın imzası var. Muhalafetten tepki alınca vazgeçti, belgeyi atıyorum yine utanmadan savunursan diyecek bir şey yok.
@ıɹǝquǝpןǝzǝ ikile artık millete cahil demekten başka bir icraatın lafın yok hadi bay bay
@AgentKid belgenin sahte olmadığı ne malum?
@Blackblue03 zoruna mı gitti Zoro
@ıɹǝquǝpןǝzǝ senin zoruna gitmiş muhalefet olduğun için sataşıyorsun yürü git
@AgentKid madem bu belge gerçek niye şimdi ortaya çıkıyor basbaya fake işte
@Blackblue03 Belgeyi gösteren Mansur Yavaş, sence belge Sahte olsa Erdoğan hiçbir şey yapmadan yerinde duracağına inanıyormusun? Adam gece gündüz CHP'nin fişini çekmek için bir pürüz arıyor, Mansur Yavaş'ın evrakta sahtecilik yapmaktan fişi çekilirdi sahte olsaydı.
Resmi imza, gözünle görmene rağmen utanmadan savunma cürreti gösteriyorsun.
@AgentKid erdoğan muhalefeti şeyine bile takmıyor ki ciddiye alsın
@AgentKid bu belge gerçek olsa muhalefetin eline nasıl geçecek mantıklı düşününce sahte olduğu çok belli
@AgentKid sonuç? Pkk şu an bitme aşamasında? Erdoğan kürt oyu almak için belki de pkkya özgürlük verir gibi konuştu?
@Mert1718917 halk TV izliyordum sol gazete izliyordum aynı senin gibi
@Blackblue03 Beyin fakirisin sana acıyorum.
@Blackblue03 Ulan ne utanmaz kansız adamsın sen, bunu resim atmadan söylesem yalan söylüyorsun kanıt at diyecektin bizzat resmi belgeli kanıt atıyorum yine de peygamberine toz konduramıyorsun.
Adamlar İBB ve ABB'ye kayyum atamak için sürekli bir pürüz arıyor ve bu durumda iken Mansur Yavaş canlı yayına çıkıp elinde Cumhurbaşkanının imzasi olan bir belgeyi gösteriyor ve bu yayını milyonlarca kişi izlemesine rağmen ABB'ye kayyum atamak için en ufak bir pürüz arayan mevcut iktidar adama bir şey yapmıyor evrakta sahtecilikten fişini çekmiyorlar.
Süleyman Soylu teröristlerin ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz diyor ve bir süre İstanbul'un göbeğinde Polisler tarafından sürekli korunan Taksim Meydanına bombalı bir terörist girip bombayı imha ediyor.
Sen böyle dedin ya reis nasıl kuduruyorlar görüyor musun? Demek ki doğru yoldasın devamkeeee
@ıɹǝquǝpןǝzǝ savunma sanayi ve askeriyenin gelişmesine neden karşı peki chp? Terör sempatizanlığı hdp ve chp de var
@AgentKid kanını bilmem ne ettirme bana şimdi ikile ağzımi bozdurma
@AgentKid kapak fotoğrafından anlaşılıyor ne halt olduğun.
@DorothyBabe beynin yokmuş ldgljxd
Hizbullah'ın nasıl bir vahşet olduğunu bilseydin böyle konusmazdin. Gerek pkk gerekse Hizbullah'ın cani cehenneme bize ülke lazim. Adam ülkenin her tarafını yabancilara peşkeş çeksin, satsın ve seloyu birakmayacam desin milliyetçi olsun. Nasil bir kafadir nasıl bir zihniyettir anlamak mümkün değil. Sırf seloyu birakmayacam desin oy alsın ve ülkeyi yabancilara peşkeş çeksin helal valla neyin kafasindasiniz anlamak mümkün değildir. Ya zerre düşünsen biri çıkmış seloyu biraktirmam diyor eeee bu ne anlama geliyor? Bu ülkede her şey benim elimde olduğu gibi adalette benim iki dudağımin arasında ve yarin öbür gün senin veya sevdiklerinin başına bir şey gelirse ülkede tarafsız adalet yok anlamina geliyor... Ama gel de bu cümlenin açılımını at gözlüğü takanlara anlat analata bilirsen
Kılıçdaroğlu, Demirtaş beraat edecek demiyor, tutuksuz yargılanmalı diyor, zaten 6 yıldır tutuklu, 15 yıl hapis cezası alsa İnfaz Kanunu gereği yatması gereken yüzde 40 süreyi yatmış durumda. Burada karşı çıkılan şey, tutukluluğun cezaya dönüşme hali, ama siz Tayyipperestler, Tayyiptaparlar, Tayyip köleleri hukuktan bir gram anlamadığınız için bu size normal geliyor. Çocuk s*ken tarikatçı sapıkları da yatırsanız bu kadar keşke.
@Banker_Bilo ve @Armanc2072 anlamazlar boşuna dil dökmeyin, yukarıda bir şahıs resmi belge sunmama rağmen terörist elebaşını "etkin pişmanlık" yasasından tam 3 kez yararlandırmak isteyenleri utanmadan yüzsüzce savunma cürreti gösterdi. PKK lideri Duran Kalkan bile itiraf etti, bunca kanıta resmi belge sunmamıza rağmen gözleriyle görseler bile inanmazlar.
Sebebi ise Malum kişiyi Peygamber olarak görmeleri ve ona iman etmeleri, o yüzden ne kanıt bile sunsak peygamberlerine toz kondurmazlar yukarıda bir örneği mevcut.
@ıɹǝquǝpןǝzǝ sinan oğan da geçti mi erdoğanı yanı % 55 ile alacak ağla
@AgentKid Rabbim ıslah etsin onlari ne diyelim kardeşim... Rabbim onlara değil de bize merhamet etsin
@Banker_Bilo yav sen bi sus. Selo selo diye gezen adamsın reelde. Çıktığını göremeyeceksin umutlanma sen de onun gibi. % 55 erdoğan 2. Tur kudur
@AgentKid Tamam sen yurt dışında hiçbir şey bilmeyen Türk olduğu bile belli olmayan bir bireysib milliyetçi olman zaten beklenemez
@Armanc2072 malum kişiyi Hz. İsa gibi bir kurtarıcı ilah olarak görüyorlar, onca kanıta rağmen savunmaları bunu gösteriyor. Bunlar değilde diğer aynı görüşten bazıları Malum kişiye iman ettiklerini açıkca beyan etmişti zaten.
@AgentKid Valla kendi adıma söylüyorum bilsem ki cennete gidecem (gerçi cennetten tapu vermeye baslamislardi en son) yine oy moy yok... Ve onlara oy veren bir Allah'ın kuluna hakkımı helal etmiyorum
@AgentKid www.odatv4.com/.../kulliye-den-mansur-a-yanit-22593649
Al iddialara karşılık var. Nasıl bir yalan olduğunu çarpıttıklarını iyi oku. Olaylara tek taraflı bakma. Sizi vatan hainleri, bu vatan size kalır mı? : )
@Narniagünlükleri senden çok faydamız var bu ülkeye, Cumhurbaşkanın bile bize kardeşlerimiz diye hitap ediyor. Ekonomimizi kalkındırıyorlar diye açıkca söylüyor. Bu kadar faydamın dokunduğu bir ülke için tabiki konuşma hakkına sahibim, bana değil elin araplarına laf et onlar asıl bu vatan için konuşma hakkında sahip olmayanlar. Arkandan ana avrat küfür ediyorlar sana ve türk milletine, yoksa ettikleri arapça küfürleri dua sanıp amin mi diyorsunuz?
@Narniagünlükleri seviyesi yerlerde olan biri bile senden daha üst seviyededir öncelikle bunu bir belirteyim de baştan. Eğer çok okuyan biriysen, okumadığını kastettiğim sözlerimden elbette utanırım. Senin ve senin gibilerin aksine utanma duygum var çok şükür. Ayrıca hatalıysam özür dilemesini de bilirim. Çok okuyan biri olsan savunduğun değerler farklı olurdu. Zira desteklediğin partinin bir bakanı çıkıp, "Eğitim seviyesi arttıkça akepe oyları azalıyor." demedi mi? Eğitim seviyemln yüksek olsa belli ederdin. Özel olarak öğretmenliğine laf etmedin. Bilirim idealist öğretmenler var. Ama genel olarak öğretmenlik ve polislik işsiz kalmamak için seçilen mesleklerden dedim. Öğretmenlik kutsal bir meslek gerçekten öğretmen olup genç dimağları eğitmek için isteyerek öğretmen olduysan.
@AgentKid Türk kelimesinin her zaman baş harfi büyük yazılır. ; )
@narniagunlukleri Mansur Yavaş canlı yayına çıkarak elinde Cumhurbaşkanı'nın imzası olan bir evrak gösteri ve bunu milyonlarca kişi gördü.
Hadi yalan diyelim, ABB'ye kayyum atamak için en ufak bir pürüz arayan Süleyman Soylu neden Mansur Yavaş'ın "Resmi evrakta sahtecilik" suçundan fişini çekmedi?
İmamoğlu'na bile küfür bile olmayan bir kelime yüzünden siyasi yasak getirildi, neden Mansur Yavaş'ın "Resmi Evrakta Sahtecilik" suçundan fişi çekilmedi?
@humantoilet beyfendi işsiz kalmamak için öğretmen oluyorlar sözünü nerden çıkardın? ben 82 puan aldım kpss de. 3 tane ayrı sınava girdim ve dereceyle atandım. 8 ay durmadan çalıştım. Saptırmayın
Hizbullah terör örgütü turk bayrağını yalandan seviyor numarasi yapıyor baslarda. Ulkeyi teror yerine çevirmek amaçları. Hepsi dis güçler tarafından saftirik Müslüman ülkeleri yok etmek , himaye etmek için kuruldu
@ebru_çitlenbik hee dıj güçler, Erdoğanla dalga geçerken öyle demiyordunuz ama dış güçler diye şimdi ne değişti
20 milyon Suriyeli, Afgan, Pakistanlı yarın başınıza bela olacak. Tayyip onları göndermeyecek, çünkü hepsi kendi seçmeni. İkinci, üçüncü eş isteyecekler, bacınıza, kızınıza göz koyacaklar, taciz edecekler. Ülkeyi kaçaklarla doldurup hepimizin hayatını sktiniz, tebrikler. Ne için? Avrupa'dan gelecek 3-5 milyar avro para için. Siyasal İslamcı köpeklerin dini imanı paradır çünkü. Avrupa Tayyip'i istiyor, kaçakları burada tutsun diye. Sonra da mal mal Erdoğan Batıya kafa tutuyor diye masal anlatıyorsunuz. Cahil sürüsü sizi!
Selo Selo diye gezmiyorum, HDP'ye oy vermişliğim de yok. Zamanında PKK ile masaya oturan AKP idi, unutmadık. Terör örgütü silah bırakmadan masaya oturacak kadar s*laksınız çünkü.
@Banker_Bilo ben seni ywrgılıyor muyum benimle aynı düşünce de olmadığın için? Saygı duy.
Ülkeye 10 milyon kaçak dolduranlara oy verenlere saygı duymam mümkün değil. Saygı, ülkesini ite kopuğa, sapık Afganlara peşkeş çekmeyenlere duyulur. 5 yıl sonra bu kaçaklar yüzünden ağlayacaksınız hepiniz. AKP ve Erdoğan'a lanet okuyacaksınız ama çok geç olacak. "CHP'li diye küçümsediklerimiz bizi uyarmıştı, dinlemedik, ümmet diyerek, din kardeşi diyerek elin sapıklarını bağrımıza bastık, şimdi 20 milyon, 30 milyon oldular" diyeceksiniz.
@Banker_Bilo diyorum ki ilk seçimde oğana verdim. Bence ikisi de hak etmiyor başta olmayı. Kılıçdaroğlu çok mu iyi? Bana ters kardeşim ben Türk milliyetçisiyim ve adamın dediklerini yediremiyorum. Saygı duymak zorundasın 27 milyon insana. İnsanları kutuplaştırmayı bırak bence bu zihniyetten kurtul. Seçimler bitecek insanlar yüz yüze bakmaya devam edecek
Böyle böyle iftiralar kara propaganda yapmaya devam et tek kendinizi bitiriyorsunuz
Yoo yaşamadım. Bir İslâmcıya, bir de faşiste asla güvenmem. Mayasızlık ülkücü-faşistlerin geleneğidir. Bunların vizyonu Türkçü fantezilerle kendilerini elf sanmak, adette Atatürk demek, dış politikada istisnasız ABD-NATO kuyruğunda olmak, mafyacılık oynamak, devlette kadrolaşmak, üniversitede küpe takan erkek öğrencilere saldırmak, Çinli diye Çin restpranında çalışan Uyguru dövmek falan.
Merak etöeyin, her ne kadar iki kelimeyi yabyana getirşp konuşma kabilşyetine sahiplerse de Özdağ ve Oğan gibilerin geldiği yer bellidir. Nerede gericilik varsa orada kümelenirler. Türkşe diye yere göğe sırdırmadıklaro adam da Fethullahla sarmaş dolaştı.
Ülkücülüğe faşizm dese kaç yazar türk olmayan biri.
Kürt ne anlar ülkücülükten...
Yav yürü git
PKK bir terör örgütü
Ülkücülük hareketi türklüğü sevmek...
Boş yapma
Faşizm kötü sanıldığı kadar kötü bir ideoloji değildir.
Faşizm komünizmden daha iyidir.
Kendisi bir stratejist olarak böyle bir adım atacağı belliydi zaten. Klasik Türkiye siyasetinde vatan millet sevdalısıyız deyip kitle oluşturmaktan basit bir şey yok. Tek merak ettiğim şey neye karşılık ilkelerini ve projelerini sattı onu merak ediyorum.
Milliyetçilik deminden vurup da adı Hizbullah terör örgütü ile anılan ve sözde k. rdistan diyerek ağlayan bir partinin de aralarında olduğu iktidar partisini desteklemek, ancak bu tarz zihniyetlere yönelik harekettir. Andımızın kaldırılması, her türlü milliyetçiliğin ayaklar altına alınması, terörist başının yeğeninin Kandil adına mektup okuması, Habur'da teröristlerle megri megri diye ağlamaları ve son olarak yaşanan bu ekonomik sıkıntıları görmezden gelmek ancak bu zihniyetlere yakışır. Chp'nin de tek sorunu ise o kadar akıllı siyasetçiler içinden Kemal Kılıçdaroğlu'nu çıkarmaları, işi bu boyuta getirmiştir.
Sen ne anlatıyon be tek sorun KeMAL mi diyosun
Bu yazdıklarımdan tek sorunun Kemal olduğunu anladıysan diyecek bir şey bulamıyorum
Bu adam tam bir dönek! Sinan oğan akp'ye ve Erdoğan'a demediğini bırakmamış bir insan ve gidip Erdoğan'a destek vereceğini söyledi! Ki Erdoğan suriyelileri göndermeyeceği gibi birde ülkeye almaya devam edecek! Sinan oğan ya millet ittifakını seçmeleydi ya da en kötü çekimser kalmalıydı işte o zaman adam gibi adam derdim ve herkesin taktirini alır ve 5 yıl sonra o koltuğun ciddi adayı olurdu ama maalesef küçük çıkarlar için kendini rezil rüsfa etti!

Işte bu adamın nasıl biri olduğunun ispatı! Dün bunu söyleyen adam şimdi erdoğan'ı destekliyor ama arşivler yalan söylemez! Bu adamın ismi bundan sonra sinan yalan'dır! 😂
Soğan...
Örtülmesi gereken sırları vardır, o yüzden sarayın eline düşmüştür.
Sinan Oğan ve Muharrem İnce'ci tayfa görün bu adamlar Erdoğan'ın adamı. Eğer ülkede daha fazla mülteci istiyorsanız gidin Erdoğan'a verin. Ekonomi falan yazmıyorum mülteciler bize çok büyük bir bela olacak.
O yüzden aklı olan vatanını seven Kemal beye oy verir. Yoksa bizler bu ülkede sığınmacı olucaz ve Arapça 2. Resmi dil olacak böyle giderse.
keşke anlasalar kukla gibiler zaten
inceye bile oy veren milletin iQ seviyesini ariyorum
Elazığ erzurum gümüşhane doğuda olup da mhpnin oy alabildiği iller doğu diyarbakır şırnakdan ibaret değil
@Blackblue03 aynen reis ben Diyarbakırlıyım yüz karası Diyarbakır düne kadar karısını gözü önünde tecavüz edip izlettiren çocuğuna kadar yapan dağa kaçırana oy veriyor ben vermiyorum
Soğan ile Maarrem'i sahaya saray sürdü zaten... Maarrem seçim sürecinde pasif kalınca Soğanı patlattılar.
*parlattılar
5 yıl sonra 20 milyon Arap, bu s*lakların kızlarına 15 yaşında göz koyup ikinci, üçüncü eş olarak almak isteyecekler. Gerçi bu s*laklar verir bacılarını, kızlarını Araplara... Ümmetçi itler...
Kendisinden bekleneni yaptı. Sağcıların ve milliyetçi geçinenlerin ülkenin hayrına bir şey yapmayacaklarını göstermiş oldu. Aylardır sığınmacıları, kaçakları göndereceğiz propagandası yapıp muhalefetin oyunu böldü, şimdi de Suriyelileri gönderirsek Allah bizi yakar diyen ittifaka yanaştı. Aferin Sinan Oğan. 5 yıl sonra sana vereceğim 1 oyum olabilirdi, onu da kaybettin.
Ahahahaaa bu Soğan değil mi lan mecliste 40 akepelinin saldırısına maruz kalan? 😂😂😂
Sinan Oğan; ilkeleri doğrultusunda sığınmacıları Türkiye'ye sokan, ekonomiyi yönetmeyen, depreme 20 yılda çözüm bulamayan Cumhur İttifakı'nı destekledi.
Depreme çözüm bulamamak mı? İnsanlar kentsel dönüşüm istemiyor iktidar niye suçlu olsun
Üç kattan fazla yasak olduğu halde on beş kata torpil geçen CHP'li belediye? Mahallenin ortasında sırıtan bi plaza O bina yıkılsa sorumlu kim?
@scorpion026 elli tane videosu var arşivde Erdoğanın yalvarıyorum size diyor vatandaşlara onay verin yarın benim başıma kalacak sizde bana ah edersiniz diye dinleyen kim... Zorla yıksa yine bi aşşşağılık kardeşim yaparlardı bi fitne çıkarırlardı
@LeeCooper2002 99 depremindede imar affı verilmişti zaten onuda erdoğan verdi :D
@scorpion026 olum tamam işte aynı şeyi söylüyoruz, bu aralar aynı şeyi söyleyenler bile tartışıyor ortam gergin öjfdgkmf
@LeeCooper2002 amoji attık ya aynı şeyi diyoruz diye sende anlamıyorsunki :D
@Blackblue03 yani arkadaş ne yiyip içiyorsunuz 100 bin insan ölmüş azıcık kafanızı çalıştırın ALLAH rızası için dünyanın neresinde 100 bin insan ölmüş depremde buna kader diyorlar engel olamazsınız diyorlar depreme elbette engel olamazsın olacaksa olur
ama binanın sağlamlığına engel olabilirsin ne zaman bu depremler normal olmuş olur avrupada japonya da 100 bin insan ölürse bu deprem kaderdir diyebiliriz azıcık mantık lütfen
imar affını ve yüksek kata zemini kafalarına göre belirleme izni veren de bu hükümet
@Nes2mvarhay4tta 2 milyon değildir sende iyice abarttın
@Nes2mvarhay4tta birisi geçen dedi 500 binden fazla ev yıkılmış her evde en az 4 kişi olsa ordan hesaplayın diyor bak şimdi düşündüm 2-3 milyon civarı var sanırım 😑😓😭
Gerçek sayıyı paylaşsalar demek ki olay olacak millet korkacak söyleyemediler tabi o yüzden
Tekrar söylüyorum, hep söylücem. Bu ülkedeki milliyetçi görünümlü karabaşlardan bi halt olmaz. Hani ilkelerin oğlan?
Çok beğenmeyin. Öne çıkmasın. Sonra karabaşın biri gelip bildiriyor. Xper puanım gidiyor.
Gitti bil zaten karabaşın kendisisin
Seni şuraya alalım oğlum
Hayır hayal kırıklığı yaşamadım. Zaten belliydi yani ülkücü adam. Yarın da Ümit Özdağ çıkar Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini açıklar. Zafer Partisi şu an iki tarafı da dengede tutmaya çalışıyor. Güzel bir politika izliyorlar. Kimse ağlamasın.
Geleneksel haline gelmiş önce ak partiye sövmek lazım sonra knk olmak omurgasız deyince artık Sinan oğan geliyor akla bide milliyetçi Alparslan Türkeşin kemikleri sızlıyordur bozkurt işareti yapmasın bundan sonra Rabia işareti yapsın artık onlardan biri Ak trol 💡♿🚮
Bu Sinan Oğan'ın dönekliği değildir. Adamın kendi çıkarlarını düşünmesi gayet normal. Sizi he düşünsün? Bu yine CHP ve tabii ki Kılıçdaroğlu'nun başarısızlığıdır. Bu seçimi Erdoğan'ın kazanmasının nedeni de Kılıçdaroğlu'nun basiretsiz ve vasıfsız bir cahil olmasından kaynaklıdır. Yıllarca CHP'yi destekleyen biri olarak Kılıçdaroğlu'ndan son derece rahatsız ve ona karşı öfke doluyum.
Siyaset bu, ilke falan hak getire. Sinan OĞAN için söylemiyorum genel olarak bu böyledir maalesef. Ahlaklı siyaset, ilkeli siyaset vs.. laf bunlar. Siyaset demek bir nevi kazanmak için hemen her yol mubâh anlamına geliyor. Eğer bu insanlara yanlış geliyorsa ki yanlıştır, bana da öyle geliyor, öyleyse siyaset yanlıştır!
Türk siyasetinde dönekler iyice çoğaldı, muharrem ince, fatih ervakan, sinan oğan, hepsi teker teker dönek çıktı. Her zaman demişimdir erdoğan ülke yönetmeyi bilmez ama seçim oyunlarıyla truva atlarıyla seçim kazanmasını çok iyi bilir. İş başa düştü bir daha kine kendim siyasete gireceğim
Türk dünyası ile ilgili bu kadar bilgi sahibi bir adam kalkıp Bahoz Kemal'i destekleseydi şaşırırdım. %49.5'i mutlu etti. PKK seviciler dahil anca %45 eden kitlenin internette kendisini linç etmeye çalışmasını çok skleyeceğini sanmıyorum. Üç beş gün zırlarlar susarlar boşversin.
Mustafa Kemal Atatürk ün ilkelerinden rahatsz olup degstirmek isteyen teröristleri arkasına alan Erdoğan i destekleyerek milliyetçi ozelligni ortaya koydu
Hdp ile birlik olan sözde atatürkçü chpye de bir çift laf söylesen?
Hdp ile birlik olan mı? Kanıt göstersene?
@Blackblue03 Sen kanıt sun bn lafımı söylerim merk etme.
.
Ama öncesinde sn hizbullahci tecavüzcu ve terorist i arkasına alan Erdoğan hakkında ne söylemek istersin hani Türkçe bilmeyen Araplara vatandaşlık vermiş ülkeyi mülteci kampına çevirmiş Atatürk ün ilkelerini degstirmek isteyen Türk lerden rahatsz olan partiyi meclise sokan Erdoğan
Laf ortaya atıyorsunuz ama kanıt yok.
Demirtaş bir oy kılıçdaroğlu'na, dedi diye veya hdp oy verdi diye CHP onlarla iş birliği içinde olmuyor. Madem iş birliği içindeler neden bunlar kılıçdaroğlu 'na saldırı düzenledi?
Kılıçdaroğlu ittifak yaptg partileri sıraladı HDP yi göremedik bu da var tbi. Zamanında Erdoğan da mitinglerde Kürtlerle neler neler yaptı konuştu ekranda hepsinin nette boy boy kanıtı var bı kere bsi dendi tamam yapıştı üstüne bu hep böyledir diolar ama Erdoğan in yaptklarini söylediklerini gören yk
@MekanınSahibiHande seloya ve kavalaya özgürluk diyen kemal degilmiydi
@Lindström demirtaş ve kavala serbest kalsın diyen kimdi?
@Blackblue03
@scorpion026 2009 yılında kırmızı bültenle PKK üyesi olark aranan hizbullahciyi meclise sokmak arkasına almak nasıl bişey bana bunu aciklayn önce. 14 yasndaki kıza göz dikmiş tecavüzculeri meclise sokmaktan babanız öldgnde annenizin ablanizin kız kardesinizin sahiplendirilmesinden
.
Ya da doğu mitinglerinde PKK bayragyla mitinglerde el sallayan Erdoğandan da konuslm tek tarafı konuşmak olmaz. Öcalan a sayın die hitap etmesinden. Geçmiş konulardan bahsedilecekse merk etme Kılıçdaroğlu kadr Erdoğanin da PKK konusunda geçmişi temiz değil . Isıtıp ısıtıp da aynı şeyleri dillendirecegnize Erdoğan in meclise soktuğu hüda par i konuşun hala bile. Türkiye de PKK die nitelendirilen o adi sapiklar i nedn meclise soktu farkettiysen hala wikipedi de de nette heryerde de PKK olarak gecio aç bak arastr Google de kanıt istiyorsanz
anlamadığınız şu var kimse tayyibin yaptıklarını ya da hüdaparı savunmuyor. onlar zaten ortada. ama siz sanki muhalefet kusursuz temizmiş gibi muhalfetin çamurlarını kapatmak için başkasının çamurlarını gösteriyorsunuz. herkes önce kendi savunduğu şeye bakarak karşısındaki eleştirsin.
Adamın kimlerle ittifak halinde oldgnun resmi belgesi heryerde var. Sizde bunu anlmiosunz ve HDP yok ittifak içinde değil arastr bak kimlerle ittifak halinde die yaa. Sizde bunu anlamiosunz resmi yerlerde kimlerle ittifak halinde aç bak neti. HDP Kılıçdaroğlu nu destekledgni soledi ama Kılıçdaroğlu onlarla ittifak yapmadı. Sizde bunu anlamiosunz. Sank o 6li masada HDP ye yer mi verildi. Kılıçdaroğlu ittifak yapsaydı onlarla beraber olsaydı masada olurdu dmi.
Sen anana bacına gözünün önünde tecavüz eden hdp pkk lılara ne söylemek istersin?
PKK denilen pislikler akp sayesnde meclise girdi hatrlatirim bilmiosan aç neti bak kim die. HDP Kılıçdaroğlunu destekleyecegni söyledi ama Kılıçdaroğlu ittifak yapmıyor yapio olsaydı o masada HDP yi temsil eden biri olurdu dmi. Bnce sn önce mitinglerde PKK bayragyla sayın Öcalan die halka akıl dağıtan Erdoğan i konuş gör önce elinde telf aç bak
Mka nın ilkelerinden rahatsız da olabilir değiştiredebilir, defolup hollandaya gidebilirsiniz
Abla siyaset seni aşar sen gösterip elletmemeye devam et sordugun soruları görüyorum eskort musun nesin işine bak
Herkesin siyasi görüsü farkli herkese saygim sonsuz herkes ayni partiyi tutmayabilir ben akp Verdim 2ci turdada akp vericem sinan oganin akp partiyi desteklemesinede cok sevindim dedigim gibi herkesin kendi siyasi görüsü farkli herkes birbirine saygi duymak zorunda
Onlar için zor bı seçimdi. Kendileri milliyetçi ve hdp ile yanyana olan partiye zaten oylarının gitmesini istemezdi ama mülteci sorunu düzeltmek istiyoruz iktidar olursak diyorlardı. Şart sundu Erdoğan kabul etmedi. Ben Sinan oğan a oy vermiştim ama artık kime oy veririm bilmiyorum. Çunku geçen gün dışarı ciktigimda Suriyeliler tarafından tacize uğradım Suriyeli bı çiftin yüzünden. Bu toprakları ve bu vatanı kazananan bu ülke için canını veren benim, kardeşimin, arkadaşimin dedesi, anası ama istemediğimiz hâlde bı şey yapilmiyor.
Kendi hâlimize üzülüyorum ben
Çok üzüldüm geçmiş olsun çok haklısınız
Sinan Oğan ya tarafsız kalır ya da kkyi destekler diye düşünüyordum bende şok oldum rteyi destekleyince
Ben hiç şok olmadım adamın ne dediğini zaten anlayan anladı
belliydi zaten böyle olacağı meymenetsiz... ilk turda kemal kılıçdaroğlu'na vermiştim ikinci turda da kemal kılıçdaroğlu.
Ülkede max ülkücü zekası işte.
Bakın milliyetçi demiyorum ülkücü. Çünkü ikisi uzun yıllardır aynı kulvarlarda terimler.
Tükürdüğünü yalamak olayı bahçeliden miras bu kitleye şaşırmadım ben
Sinan Ogan seçimden sonra ve seçimden önce herzaman şunu dedi biz pkk nın hdp nin bulunduğu yerde olmayız dedi. Şaşıracak bir durum yok adamın duruşu belliydi zaten ve lafının arkasında durdu.
e şimdi de Hizbullahçıların yanında?
@Banker_Bilo alakası yok adamların her mitinginde Türk bayrağı dolu birde hdpkk ya bak neresinde bayrak gördünüz pkk bayrağı hariç
Aç HÜDA-PAR parti programını oku. Kürdistan istiyorlar, PKK gibi.
Adam AKPyi destekliyor diye chpliler kudurdu chpyi destekleseydi nasıl pohpohlardi ama 😄😄😄 depremzedeleri kaybettiler Sinan ogunu de kaybettiler
Resmen siyaset değil maç skoru yapiyorlar
İnstagramda bir sayfa bunu yapacağını söylemişti, bu kadar da ön yargılı olmayın, biraz şans verin insanlara diye çıkışmıştım. Adam haklı çıktı. Ülke kasedi olanların insafına kaldı yine
Evet Atatürkçüyüm tek adam rejimine parlamenter demokrasi diye propaganda yapanlar iktidara kizanlar Atatürke inönuye iki sarhoş diyenlerle kol kola girdi bunun perde arkası pazarlığı cikar
Hdp'nin çûküyle gerdeğe giren Kemal'i destekleyecek hali yoktu, 10 gündür söylüyorum Tayyip'i destekleyeceğini. Hayal kırıklığı yaşayan, düşük zekasına yansın.
Akplilerden yediği yumruklar az geldi galiba beyfendiye. İlkeli duruş diye ben buna derim. Seçimden önce tayyip senin ismini ağzına bile almaya gerek duymadı sen bu kadarsın işte sinan
Atatürkçü ilkelerin gereği deyip Recep Tayyip Erdoğan demesi kadar saçma bir şey duymadım ben TC ibaresine bile katlanamayan Lara Atatürk ilkesi gereği destek isteyene bizde sandıkta gösteririz ben millet ittifakı diyorum Sinan a vermiştim 2
Sadece rant iktidar yer kapma rant mücadelesi vatan millet hikaye siyasetçileri kafanız da büyütmeyin mevcudu korumak saltanatını gücünü korumak için her türlü çirkinleşirler
Keşke demeseydi. Reise oy vermiş biri olarak söylüyorum ki yanlış yaptı. Çünkü ona ihtiyaç yoktu. KeMala verse de sonuç değişmezdi 28 Mayıs akşamı Reis her durumda yola devam ederdi.
Niye bilmiyorum ama hiçbir şekilde şaşırmadım tabii ki onu destekleyecek çünkü onu desteklemez ise adam için kötü olur bunun çok iyi farkında kendini düşünmüş yani şaşırmadım belliydi
Yaşamadım. Çünkü oğanın açıklamalarına göre erdoğana açık kapı bıraktığı ve sağ düşünceye yatkın olduğu belliydi. 7 li masayı desteklemesi saçma olurdu zaten.
Kendisiyle asssiri derece celisiti TARAFSIZ KALMALIYDI milliyetciyim diye bi taraflarini yirtti gorduk Ataturk dedi siginmacilar dedi ilk 4 madde dedi sonra olan bu komik yani ne diyelim
Garip geldi oldu dogrusu, 14 mayistaki gibi tekrar bos basacagim. Enazindab belki babama darbeci diyip iceriye atanlar kazanamaz. Sonra Kemali indiririz.
Zamanında AKP'li lerden yediği yumruğu unutmuş sanirim komedi
Ülkesini sevmeyen ne kadar varlık varmış.
Her geçen gün sayı son sürat artmaya devam ediyor.
Tam olarak bekle en buydu, gecmisine bakmaniz kafi...
Yeni bahçeli mhp'ye hayırlı olsun diyorum. Yıllardır tükürdüğü ne varsa hepsini 10 dakikada yalayıp yuttu
Bu ideolojik bir çıkmaz insanlar maalesef bugün dediğinden yarın vaz geçebiliyor hemde hiç bir şey olmamış gibi
Olamsı gerekeni yaptı hiç bir şekilde hayal kırıklığı olmazdı zaten kendisini tebrik ediyorum eğer böyle devam ederse ilerde o başa geçecek
Sinan oğan desteklese ne yazar. Ata ittifakın içinde buna oy verenlerin sayısı çok az. Dağılan ata ittifakındaki oyların çoğu CHP ye gelecek.
Şaşırmadım amaç buydu zaten. Zekice bir hamleydi ama bunu kim planladı bilmiyorum ama ya ümit ozdag ya da Sinan ogan ikisinden biri çok zeki
ogan önemli değil seçmem önemli o oyların bir kısmı ip seçmeni bir kısmıda muharrem ince seçmeni
Yanlış hatırlamıyorsam Sinan Oğan'a fırsatçı, aciz bu kadar havaya girme demişlerdi ha bide mezar soyguncusu demişlerdi.
Olması gereken buydu
Aksi bir karar Sinan'ın siyasi kariyerini bitirirdi.
Akıl ve vicdan sahibi her insan bunu biliyor
Hayal kırıklığı demeyelim de, cidden şaşırttı beni, çünkü bu adama hiç güvenmiyor ve desteğini millet ittifakından yana kullanacağını düşünüyordum...
Bak size sadece bir şey söyleyip gideceğim
Devlet ve mafyanın farkı nedir bilir misiniz?
Cevap: ADALET
gerisini siz düşünün şimdi biz devlet miyiz mafya mıyız? Karar sizin hangisi güvenli
Soğan bey mafyayı destekliyor işte
Desteklemesede kazanma ihtimali Yüksekti şimdi İhtimal %99,9 gibi bir şey oldu Muhalefetin işi yaş
Yanlış hatırlamıyorsam Fatih Portakal demişti güçlü olanın yanında yer alacak diye. Biraz biraz bekleniyordu yani bu olay.
Hayal kırıklığı yaşamadım adamlar ne yapsın çıkıp açık açık plan bu diye gönderi mi yapsın
Atatürkçüyüm diyip böyle bir karar vermesi çok garip, şunu anlamış olduk sağ kesimin hepsi aynı
Sarayın bir gunluk cerez parasini kimim cebine koysan sulalesiyle birlikte sana tabi olur. Bu is boyle.. siyasete giren adam para icin girer. En cok para da bilin bakalim kimde var
Sonuç bence degismicek sadece biraz ertelenmis oldu..
Orada oy kullanılabiliyor mu?
@Bizden_Söylemesi evet tabiiki yurt dışı oyları önemli :))) ama ben kullanmiorum
neden :)
@Bizden_Söylemesi ikametgah karışıklığı oluor hep ya orada ya burada olması gerekiyormuş uğraşmadım acikcasi
anladım
Kendisini hiç sevmesem de Selahattin Demirtaş haklıydı. Seçim pusulasında nasıl da Kemal Kılıçdaroğlu ile 3 tane Erdoğan resmi koymuştu ya aynen öyle çıktı. Muharrem ve Sinan ikisi de Erdoğan'ın adamı çıktı maalesef.
Beklenen oldu neden hayal kırıklığı olsun. Milliyetçi adamın ne işi olur fetö ile pkk ile
Omurgasızlık terimi bu varlıkla birebir özdeşleşiyor
Yaşamadım, deyneğin daha az boklu ucunu tercih etti.
Kendiyle çelişen koltuk sevdalısı biri. Diğerlerinden farkı yok
Yıllarca sağ partilerden çekiyor ülke. Şaşırtmıyor beni. Böyle halka böyle siyasiler
böyle yapacagından öyle emindim ki.. çıkar ilişkisi bir başka tabi.. kaça sattı merak ettiğim o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?