Evet, doğru karar
Hayır, yanlış karar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sinan ogana oy verenler Sinan ogana oy vermedi Kılıçdaroğlu ve Erdoğan'a oy vermek istemeyenler verdi yani bir adamın desteklemesi kalkıp ülkenin kaderini degistirmeyecek kimse kalkıp Sinan ogan buna oy verdi biz de ona oy verelim demeyecek bu kadar büyütülmesine gerek yoktu biraz gündem yaratmaya çalıştılar gibi geldi. Her neyse zaten kimi destekleyeceği en başından belliydi çok şaşırmadım doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama kimsede kalkıp dediğim gibi Sinan ogan tayyip'i destekledi hadi o yüzde beşlik kısım biz de Tayyip destekleyelim demeyecek
An önce benzer bir konuya verdiğim cevabı yazayım:
Siyaset bu, ilke falan hak getire. Sinan OĞAN için söylemiyorum genel olarak bu böyledir maalesef. Ahlaklı siyaset, ilkeli siyaset vs.. laf bunlar. Siyaset demek bir nevi kazanmak için hemen her yol mubâh anlamına geliyor. Eğer bu insanlara yanlış geliyorsa ki yanlıştır, bana da öyle geliyor, öyleyse siyaset yanlıştır!
Millet ittifakını destekleme ileri görüşlü olurdu. Örnek saadet, deva, gelecek partililer. Ya bu kadar fırıldaklık görmedi bu millet ama hala konuşuyorlar. Kendi içinden çıkmış adama kaset kumpası kurup, alakası olmayan Rusya'ya suç atan adamdan ne beklenir. 😀😀. Bu arada ne oldu o konu, kaseti Rusya mı hazırlamış?
Türkiye tarihi boyunca faşistler her zaman gericiliğin yanında konumlanmışlardır. Oğan gibiler şaşırtmaz beni o yüzden. Bunların "başbuğları" sümüklü Fethullahla sarmal dolaştı zamanında. İşleri güçleri mafyacılık, serserilik bir de düzene deynek olmaktır
Cevap
74Cevap
Hayır yanlış bir karar ben oldukça saçma buldum. ama maalesef hiç şaşırmadım çünkü genelde kim yanlış ise onu seçiyorlar. bu her zaman böyleydi
PKK yanında olacak değildi ya gadası
Sinan Oğan kendi ilkelerine, etnik değerlerine ve kendisine inanan gençliğe ihanet etti. Siyasi kariyerini en başından beri savunduğu ilkelerin arkasında durarak inşaa etmek yerine kolay olanı seçti ve kendisiyle çok çelişen aşağılık bir yola girdi.
Sinan Oğan; ilkeleri doğrultusunda sığınmacıları Türkiye'ye sokan, ekonomiyi yönetmeyen, depreme 20 yılda çözüm bulamayan Cumhur İttifakı'nı destekledi.
Adama da yazık ortada kaldı, millet ittifakına gitse milliyetçiyim ülkücüyüm diye geçiniyordu al işte hdpliymiş diyeceklerdi, şimdi de üzerine saldırmaya başlamışlar... Muhalif kesim şunu neden anlamıyor, Ülkücüyüm diyen birisi HDP ile ittifak yapanların yanında yer almaz.. ben ata ittifakıyla yola çıkmasına rağmen güvenmiyordum ama Erdoğan'ı seçerek beni şaşırttı...
Bence en doğru karar, vatana millete hayırlı uğurlu olsun...
@Kejejekwldkd kelimelerine dikkat et, asıl dönek sizin masada😉
Amin
Kime dedi o? Bize mi?
@alevlerinicinde58 evet kendince laf soktu🤭
😅Ben yoruldum artık bunlara laf anlatmaya çalışmaktan, Allah herkese doğruyu görebilme feraseti versin ne diyebilirim ki🤷
Biz hazırlandık biliyor musun bu hallerinize hemde aylar öncesinden çünkü biliyorduk ki biz kazanacağız ve siz her zaman ki gibi çirkinleşeceksiniz!!!
O yüzden istediğin kadar saldır...
Aynen zavallılar sindiremiyorlar yine yeni yeniden kaybetmeyi😂
:) kendimde en sevdiğim huylarımdan biri de, bir çok konuda fikrim ve bilgim olması... Bir simge, bir söz, bir işaret yetiyor o konu ya da insan hakkında karar vermeme...
Seni asla ciddiye almam...
İşinize geldiniz gibisiniz, siz gibilerden bıktım ben ama dediğim gibi alıştık...
Budalalık etti.
Tarafsız kalsa hepsinden daha kârlı bir hamle yapmış olacaktı. Sönüp giden tiplerden birisi olacak. Kendi ideallerini sattı. Önceden söylediği laflarını dahi ayaklar altına aldı. Zortladı. Zaten önümüzdeki seçimi Tayyip Erdoğan alır. O da çok kalmayacak iktidarda merak etmeyin. Yaşayın görün. :D
Ne olacak
@Kirginimcokk0 Özelden yazıyorum, buradan paylaşamam.
Ne bekliyordunuz ki. Ermeni Rum yahudi entelijansiyasilerine destek vereceğini mi? Chp etnik bir parti olma yolunda ilerliyor. Canim Atatürk sevdalılarıda sanıyor ki biz Atatürk’ün partisine oy veriyoruz. Gariplerim acilen chp yi ele geçirip revize etmelisiniz ve klitorisin elinden almalısınız chp yi yoksa Atatürk’ün kemikleri sızlar. Tepki olsun diye gidip chp ye oy verilmez.
Sinan Oğan için doğru, ona oy verenler için yanlış bir karar. Oğan, kendisi için doğru olarak kazanması en muhtemel adaya yanaştı. Ancak ona oy veren yüzde 5 bilemem kaç, genel olarak Erdoğan karşıtı bir grup. Kılıçdaroğlu'nu desteklemeyi içleri el vermediği için ve İnce çekildiği için Oğan'a oy verdiler. Muhtemelen Oğan, aldığı oy kadar katkı yapmayacak Erdoğan'a.
Demokrasinin ne oldugunu bilmeyen ucubeler dadanmis yine. Dostlar Sinan Ogan kendi secimini yapti.
Kusura bakmayin ama bende PKK destekcilerine oy vermem. Cumhur ittifakinden bende hoslanmam ama suanda baska secenek yok ben bos basacagim.
Gidipte dagdakilere veya beni anavatanimdan baska ulkeye yollayan kimseye oy vermem.
Rus ajanı devşirmeler sizi. Karekter yokki azeri döküntüden ne bekleyecen kaypak kanı bozuklar
Bir sonraki seçimde kazanabilmek için recepi seçti bu adam halkını düşünmüyor koltuğu düşünüyor ama eğitimi falan herkes oraya odaklanmış CHP seçilirse bir sonraki seçimde zor kazanacağını bilio bence bu hareketi CHP'nin seçilmesi gerektiğini gayet açıklıyor
Kim halkı düşünüyor? Aylar öncesinden "aday olma!" çağrılarına kulak tıkayan bye bye Kemal mi?😆 Asıl koltuk düşünen o, bunca yıl koltuk için mücadele ettim bırakamam kafasında.
Sinan Oğan'a a oy vermiştim ama ikinci turda Kemale vereceğim.
İstemeye istemeye de olsa Kemal'e verecegim.
Sinan Hoca aldandı.
Yazık işte siz buna oy vererek erdoğanın ekmeğine yağ sürdünüz
2. Turun sonucu şimdiden belli bıktım artık yas gitmeyecem oy vermeye amba koyam
@Kejejekwldkd işte istedikleri şey insanları senin gibi umutsuzluğa itip sandığa gitmelerini engellemek ama sakın gitmemezlik yapma asla umutsuz olma bir oy bir oydur
@fukibaba sen Erdoğancı değil miydin ya ne ara muhalif oldun 😄 Yoksa ben mi karşıdırdım çünkü daha önce seninle tartışmıştık sanki
Anladım ben profili benzettim ozaman kusura bakmayın
Şaşırmadım açıkçası geçmişte bahçeli ile çok diyalog içinde olan birisiydi benim anlamadım şey Ümit Özdağ bu adamı nasıl başa getirdi yazık ve onun düşüncesi nedir merak ediyorum.
Ümit özdağ Kk destekleyecek bence
Adama cehennemin kapılarını kapa dedik cehenneme odun taşıdı
Evet tüm nankörleri yakmak için😌
Özeleştiri yapmak da güzel tabiiki
Cehenneme odun taşıdı diye korktuğuna göre o cehennemde yanacak olan nankörlerden biri de sensin.
Cehennemde yanarım da sizin bu duzeninize ortak olmam.
İnşallah
Kılıçdaroğlu’nu seçemezdi
çünkü vatanını bu kadar seven birisi
HDP‘yi destekleyen birisini seçemezdi
Ben oy kullanmayacağım Çoğu insan bıkmış durumda umarım vatan haini olmayacak
kişilere kalır bu “devlet”Benim fikrim hiçbiri ❌
Tamam gidicem sevgiler
Aman - atmasanız şaşarım
Sizlere kalsa fikrimizi dahi dile getirmeyeceğiz !
Sene 2023 koskoca devlette bir tane
Adil devlet adam yok hepsi çıkar peşinde bi halk vatanının Peşinde
resmen ne günlere kaldık🥶
Bu nasıl yorum ya hakaret etmeden yorum yapamıyor musunuz birde ubersiniz Bu lafı üzerime almıyorum
Burada bir moderatör kullanıcısı olarak kötü lafların sadece sahiplerine ait olduğunu düşünüyorum
😃
Narcos rica etsem
yorumu mu kaldırır mısın?
Gelen bildirimlerden gına geldi
Uygulama kullandığım için yorumları
en başta kapatamiyorum.
Adam düne kadar ortaliktq yoktu son zamanlardq dandik bir hikayeyle cilaladilar parlattilar önünüze koydular. Tayyip bugun var yarin yok onun yerine ekrem imamoglu j koyacaklardi ama millet onu yemedi (klonu kadar brnziyor diye) onun yerine sinan ogan i parlatip boyayip yeni tayyip yaapcaklarm bekleyin ve görün. Önümüzdeki bilmem kqc sene bu adam sömürecek ulkeyi
Galiba reis alacak Oğan bu yüzden yönünü oraya çevirdi. Oğan'ı gözüm hiç tutmamıştı zaten kendine yakışanı yaptı artık hüdaparların elini öper.
Atatürkçüyüm diyen biri Tayyiple saf tutmaz nokta!
Yav ne atatürkçüsü kanı bozuk kaypaktan ne bekliyorsun
Yazıklar olsun bide türk milliyetçisiyim diye geçiniyor yazık kafasına
Ühüüüüüüüüüü
Sanıl katlanacak anayasa dört maddesinin değişimine? nasıl katlanacak anayasadan Türklik maddesinin çıkartılmasına nasıl katlanacak erdoğanın bütün milliyetçiliği özellikle Türk milliyetçiliğini ayaklar altına adlım sözlerine?
@çoktaumurumda Sinan oğan sahte milliyetçi kendini satmış acınası biri
Bizim gözümüzü boyuyormuş maalesef
Bir Türk milliyetçisi nasıl HÜDA-PAR ile iş birliği olan bi partiyi destekler akıl alır gibi değil
@Vildrov saten yurtdışında yaşıyorsun sen konuşma istersen
@Vildrov yaaa bırak sen ülkenin ne halde olduğunu bizim ne çektiğimizi bilmiyorsun
Ulan ülkeyi mülteciyler bastı bı ton sapıklık yapıyorlar sen anlamazsın
@Vildrov nasıl aglıyorlar adam destek vermedi diye:)))))
elbette sadece semt gelmiyor akıllara boza da var ama sinan oğan kendi topuğuna sıkarak vefaları yerle bir etti, annesinin vefatında bahçeli gitmedi kılıçtaroğlu gitti al sana vefa
Sinan Oğan hangi tarafı seçse diğer taraf onu vatan hainliği ile suçlayacaktı zaten.
Bence bir taraf tutmamalıydı yanlış karar vermiş.
Bugüne kadar gördüğümüz desteklediğimiz Sinan oğan karşı çıktığı her şeye destek verir oldu.
Makam için davayı sattı, hdp edebiyatı yapıyorlar, ulan hdplileri dağdan indirip meclise sokan zaten akpliler. Kendi seçmenleri balık hafızalı olabilir, muslukçuları geçmişin üstünü kapatmaya çalışabilir ama biz unutmayız
Söylenecek çok şey varda Silivri şimdi soğuktur. Ben kendisinin bir proje olduğunu düşünüyorum anlayan anlar.
Bir Türk milliyetçisi Hüdaparla bir araya gelemez diyordu. Ne kandil dağı ne domuz bağı diyordu ne değişti bu kadar çabuk? Çok değil biraz omurga istiyoruz bıktık fırıldak siyasetçilerden
Ya arkadaşlar madem hepiniz tayyipçiydiniz ne bkuma aday oldunuz? Bu ne oy pusulası 3 Tayyip 1 KK
Hayır niye bizi ikinci turla uğraştırıyorsunuz acaba
Ne domuz bağı ne kandil Dağı diyordu. Atatürk diyordu. Milliyetçilik diyordu. Normal devlet bahçeli de o kadar attı gitti yanında yer aldı buda öyle farketmiyor hepsi aynı
Bence tarafız kalmalıydı. En baştan beri ne domuz bağı ne kandil dağı dedi. Ve onu sonuna kadar destekledik.
Türkçü birisi Hüda Par ile nasıl birlikte olabilir diyerek Sinan Bey'i kendi düşüncesiyle sorgulamak isterdim. İyi ki vermemişim oy, dolandırıcılık resmen.
Doğru mu yanlış mı bilmiyorum, göreceğiz.. İlk seçimde oyumu Oğan'a vermiştim, Erdoğan'ı ne kadar sevmesem de sanırım bu sefer de oyum ondan yana.
Sevmiyorum kendisini zaten.. Ama Oğan da strateji yapıyor sanki. En iyisi oy kullanmamak.
Yav istişare yapmasiymiş miş Allahini seviyosan bunun neresi iyi bi şey 6li masa gelicek karar vericek hepsinden bi fikir böyle ülke yönetilmez gorus ayriliklari vs hele o hdpyi destekliyo pkk başı seloyu cikarticam diyo siz diyosunuz ki e hudapar var o tarafta 🤦♀️ yav ayni şey mii bi taraf teror orgutu oldugu kesin tonca şehit vermisiz. Hudapar hizbullah kapandiktan kac sene sonra acilan bi parti ve şu ana kadar teror girisiminde bulunmadi e ben şimdi bi taraf kesinken şupheli tarafi mi tercih ediyim kesin olani mi az akledin
Bak yaşin dogruysa da yaşın var gene ergence dusunmenin anlami yok git lutfen pkk nın yuzunden şehit verilen cocuklarin annelerini dinle. Bu adamlar soyliycekler miydi zannediyosunuz yav adamlarin amaç belli ülkeyi bölmek. Nolursun araştirin. Bir kuru soğanın fiyatının düşmesini şehitlerin kanına tercih etmeyin.
@saramane oku kardeş. Şehitler razı mı gerçekten Erdoğan ve ekibine.
Öcalan'ın Kankası Doğu Perinçek, Erdoğan'a Oy/Destek İstedi, Erdoğan'a Oy Verenler Ne Diyor Bu İşe? ↗
@saramane şu soruya da uğra kardeşim.
Araplar Taksim'de kendilerine yer açıp içkili gece kulübünde Türk Parasını ayaklar altına almış? Erdoğan'cılar Ne Diyor Bu İşe? ↗
Eskiden Sinan Ogan'in MHP milletvekili olduğunu bilmeyenler gelmiş ülkücülere ihanet etti diyor.😅 Ne bekliyordunuz hdp nin yanında saf tutmasını mi?
Şaşırmadım. En doğru karar...
Herkes sallamış adama ama KK kendini sorgulamıyor CHP nasıl bu hale geldi demiyor seçmenimin oyunu nasıl sağa sola dağıttım demiyor, 4 5 sene önce yüce divana göndermezsem diye başladığı adamla kol kola nasıl yürüdüm demiyor. Yavuz bey diyor ki adamlar mahçup bile olmuyor , lütfen mahcup olur musunuz!! Gördüğüm en nezaketli eleştiri anlayana
Bahçelinin yolundan gidiyor. Yakında çıkıp hizbullah övmeye de başlar
Güvenim sarsıldı sinan ateşe ve gaffar okkana ihanet
@pesimistbiriydi gaffar okani sehit edenler halen belli degil yalniz ayrica ote tarafta 50 bin insanimi sehit etmis hdpkk var. mantik kurarken mantigi kullanin.
Ölü sayısına bakarak karar vereceksek depremde ölen binlerce vatandaşımıza bakabiliriz
deprem bolgesini kararini verdi, sicak yataginda uyuyanlarin soz hakki yok.
Argümanların berbat
Tartışmaya değmez
haklısın, 25 yildir eylemi bulunmayan ve hizbullahla alakam yok diyen hudapari 50 bin insanimizi sehit etmis sirtimizi pkk ya yasladik diyen hdp ile kiyaslayan biriyle tartismaya calismak benim hatam
Ya iyimisin sen hüdaparın içinde hizbullahla ilgili şeylerden yargılananlar var
kardeş once sen turkiyede hizbullah niye kuruldu biliyon mu? pkk ile mucadele icin. once hizbullahi ogren sonra hudapari. sonra siyaset yap hadi gorusuruz.
Adam çıkmış hizbullah bi terör örgütü değil diyo. Başka bi konuşmasında Kürdistan diye bağırıyo
Hizbullah iran uzantılı radikal islamcı bir terör örgütüdür ve Türkiye tarafındanda tanınan bu terör örgütüne terör örgütü değildid demek suçtur.
kanks son sozu sen soylemiş ol tartismayi sen kazanmiş ol, yoksa bitmez bosa vakit kaybederiz. iktidar bizde efelik sizde kalsin.
Ergence yanıtlar verirsin anca düzgün bi argümanın yok çünkü ahahaha
ya arkadas sana diyorumki turkiyede hizbullah niye kurulmus arastir diyorum lubnandan irandan farkli. sen bana ne anlatiyon. halk tv de gormussun bi haber gaffar okan diyorsun halbuki failleri belli bile değil ayrica ne hikmetse 50 bin insani gormuyorsun. sicak yatagindan deprem diyorsun depremzedeler tayyibe vermis halk tv de aglayan zirlayan figuranlari izlersen boyle dusunursun tabi. sen kisaca ne argümanindan bahsediyon bacı gardaş? arguman olsa dahi siyasete ideolojiler yön verir. kemalizm ideolojisini savunan kitle %20 bu ülkede. %80 size katılmıyorsa dönün bir kendinize bakın. ne diyor yilmaz ozdil? bizi uzaya cikarsanda seni sevmeyecez erdoğan bize rakıdan bahset diyor. adamın ideolojisi belli. ben bu adama dunya argumanda sunsam rte oy vermez. seninde oyle benimde oyle. rakiymis dolarmis kararsiz secmen icin kriter. yemeyelim birbirimizi simdi, hudapar olmasa multeci olmasa sen yine rte vermezdin.
Halk tvden nefret ediyorum izlemem bile. gaffar okkanı babam görmüş anlatırdı ordan biliyorum. Şu an hizbullah ayrı hareket etsede kökeni irana dayanıyo. Gaffar okkanın o yıllarda fazlasıyla hizbullahın üstüne düşüp ilgilendiğini biliyoruz tehditler aldığınıda ama sen bilirsin. %80 beni ilgilendirmez bi topluluğun fazla olması onların zeki olduğunu göstermiyor. Ayrıca erdoğan şehitlerimize bir kaç diyerek çiftçimize ananıda al git diyerek en büyük saygısızlığı yaparak kendini belli etmiştir haklısın asla vermem böyle birine.
chp vekil hulya guven : pkk li gerillalar şehittir.
chp genel baskani kilicdaroglu : ypg teror orgutu degildir.
chp baskan yardimcisi sezgin tanrikulu : dhkp-c ile catisan askeri polisi sikayet edecegim ayni adam niye karabag savasinda azerbeycana yardim ediyoruz da demisti.
chp baskan yardimcisi gursal tekin : hdp kapanamaz gerekirse direniriz.
chp belediye baskani gokhan ugur : hdp baraji gecsin pilav dagiticam.
bende bu kitleye oy veremem.
Ben chpli değilim ama tayyip yeterince aday olurken dahi kuralları çiğnedi gitme vakti geldi
bende akp li degilim mhp liyim. chp zihniyetini iktidar yapmayiz. basinda tayyip olsun isterse.
Ya sen şakamısın bahçeli davasını satmış zaten mhpye verende sıkıntı vardır
nihal atsız alparslan turkeşe kaybedince ne dedi? MHP de Allah Tanriyi kovdu dedi. dava o zamandan beri aynı Türk+İslam temelinde gidiyor. ayrica siz milliyetciligi fasizmle karistiriyorsunuz. chp nin kürtlere uyguladigi asimile politikasi faşizmdir, milliyetcilikte bu yok her irk eşit haklara sahip olarak tek bir millet catisi altinda yaşar.
İkiye bir chp diyorsun chpli değilim diyorum ben memleketçiyim (çekildiğini biliyorum yakın olduğum partidir)
kardes sen olsan ne olmasan ne oy verecegin adam chp'li ideolojisi bu yonde. ayrica muharrem ince bile eminim rte ye oy vermistir seçimde 😂
Aynen aşko sinan mı sandın inceyi
adayliktan cekilirken ne dedi? kaybetsinler bana suç atamasinlar. ayrica chp kitlesi adami agir linçledi + montaj kaset yaptilar. bu adam kk ya vermez ya rte ya kendine basmistir muhru.😂
Adam haklı çok gittiler üstüne be kaybetsinler demedi ayrıca orada kaybetselerdi bana suç atacaklardı dedi
muharrem ince : ... secimi kaybettiklerinde sabahina sucu bize atacaklar, hicbir bahaneleri kalmasin...
Kaybetsinler dememiş işte of
ulan farki ne ksbdjsjdnskjs
Çok var
kaybetsinler diyince istek kipi, kaybettiklerinde diyince istemem yan cebime koy kipi'mi 😂😂😂
Ya sen buna laf edicek son insansın mhpye oy vererek
yalniz secimin kaderini biz belirledik ayik ol %2 diyordu sizin anketler bize. o yuzden cok agzini acma 🤡🤡🤡
Biz olmasak ilk turdan biterdi biz bişi talep etmedik eee cumhur ittifakı komik ama iyi büyük ihtimalle mhp nin başına geçer😂
Sinan oğan'ın şartları vardı onlar kabul edildi mi? Hangileri edildi ya da edilmedi? Neye dayanarak tarafını seçti? Ben bunları merak ediyorum
Sinan Oğanın oylarına tamah edip hesap yapanların gözü yaşlı 🤣 Şimdi de adamı lere fsizlikle suçlarlar
İlke olarak sunduklarına180 derece ters düşün görünen kişiliğini görünmeyen nelere sattığı belli olmayan truva atı.
İkinci devlet bahçeli vakası. Bahçelide sallıyordu erdoğana şimdi kuzu gibi. Milliyetçiyim ayağı yapanlarda da moda oldu fırıldaklık.
Yanlış karar elbette. Sen cumhur ittifakını yerden yere vurup nasıl gidip anlaşırsın, böyle bir şey olabilir mi? Sinan Oğan'la oluyormuş..
Muhalifler kudurmuş yorumlarda desteği belirtmeden oganin popon yalayacaklarina yemin edebilirim ama ispatlayamam
Adamı linç etmeye basladılar
Yeni yaptıkları bir şey değil evvelinde ulusalak dedikleri milliyetcilere muhtaç kalınca yaladilar kalkmayinca kufretmeye başladılar tövbe yarabbim tövbe çok argo konuştum özür dilerim
İslam’dır elbette en yüce ülkü neyleyim Allahu Ekber demeyen Türkü
Sinan Oğan
Şaşırmadım beklenen bir şeydi. Yanlış karar oğan için doğru karar kendi çıkarını düşünüyor. Ülkeyi düşünen kişinin imkanı yok böyle bir karar alsın
Erdoğanın alacağını garanti olarak gördüğü için ya da diğer tarafın pkk ile bağlantısı olduğu için sanırım
Bilmiyorum. Ama kimin kazanacağı kesin belli oldu gibi.
Ümit özdsğa bağlı her şey. Sinanın ne partisi var ne de yandaşı
Yerini garanti etmeye çalışıyor sözde Atatürkçü 😅
Evet çok doğru bir karar. Adam zaten söyledi başta HDP ile olmayacağını. Mantıklı bir karar verdi.
Bunun desteklediğini taa aday olduğunda anlamıştım, o yüzden şaşırmadım hiç...
Ver baba ver Tarih hepinizi yazicak 5 yil sonra ulkenin icinden gecilince sayenizde komunizm sosyalizm bu ulkede yukselicek ve sizde bunu nasil basardik diye agliycaksiniz.
Kardeşim bu ülkeye ne sosyalizm ne de kominizm gelmezgelemez sen ne kadar gizliysen o kadar gelmesi olasıdır
@çoktaumurumda milliyetciler bu kadar kotu olursa o kadar guzel gelir ki sende sadece izlersin komunizm hicbir ulkeye oyle rahat bir sekilde gelmedi ne cin ne rusya ne kuba ne kuzey kore ne vietnam
rahat ol asla gelmeyecektir ihtimal yok
ben chpye değil kılıçdaroğlunun yanındaki adamlara güveniyordum akşener imamoğlu felan bi nebze daha iyi olurdu ama rte arap kültğrğnü ülkemize getirmeye çalışıyor abi hayır ya düşünemiyorum bunun sonunu
Yaa zaten her türlü erdoğan alacak takım tutar gibi parti tuttuğumdan değil halk işte...
Akp ne zaman dara düşse sırtını kollayan biri çıkıyor zaten işte adaletsiz güç bu
bence önceki konuşmalarına bakınca tarafsız kalıp seçmenini serbest bırakması daha doğru olacaktı.
Bahçeli'nin koltuğu teklif edilmiş. Haliyle koltuk sevdası vatan sevdasından ağır gelmiş
PKK yi destekleyecek değildi çok doğru karar
Kendi çıkarları üzerine bir karar olduğunu düşünüyorum.
Eee aklın yolu bir tâbi oda sonunda doğru yolu buldu
Milliyetçi değil Hizbullahçı olduğunu gösterdi
Zaten başından beri güven vermiyordu. Hiç şaşırtmadı böyle yapması.
Yeni koltuk sevdalısı siyasetçimiz sinan oğlan. bunlar kendi menfaati için yakınlarınıda satar
Sadece s. a. l. a. k demek istiyorum!
Başka kimi seçecekti. En doğrusunu yaptı. Geleceğin Cumhurbaşkanı olur.
Neyse bir sonraki seçim için güzel bir aday gözüyle bakıyordum erken gösterdi yüzünü
Asena Canan, bozkurt Kemal tiyatrosu yemedi😭😭😭 zavallılar sürüsü.
Zavallı sizsiniz başınızı vurmadığınız kapı kalmadı. Hırsızlığa devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?