Ekonomi batmis hala ona oy veriyorsunuz. Birde ailenin çocuklari kantinden istediğini alamiyorlar. Yine akp kazanirsa ve insanlarin basina ne gelirse artik hakkediyor dicem hakketi bunu dicem ve bende yurt disinda olucam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTürk halkının zeka seviyesinden şüpheliyim artık. Bu vatan bizim ama bu kadar a. Ptalla da al işte sonuç bu oluyor. Bu akp kazansın bak gör suç oranının zamların artışına.
Suriyelileri aldıktan sonra sessiz kalan bi halkın akpyi seçmesi zaten normal. Bence değişimin kökten olması yani halktan başlaması gerek. Yoksa soyguncu akp gider başka soyguncu parti gelir. Ama ne yazık ki olan eğitimi bile daha berbat hale getirdi bu parti. 3 ayda bir meb başkanı değişir mi ya. Akıl kârı değil bu ülkeyi anlamak.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAlgıdan başka bir şey yaptığınız yok. Tamam evini asgari ücret ile gecindiren kesim zorda kabul ama bunu ülke geneli böyleymiş gibi algı yapmanız siyasi ahlaksızlık. Hergün çarşılar alışveriş merkezleri tıklım tıklım. Cafeler restoranlar dolu dolu. Evet bi kahve olmuş 60-70 lira ama 17-18 yaşındaki çocuklar da 40-50 yaşındaki insanlarda kahve müptezeli olmuşcasına her yerde kahve içiyorlar fiyatına bakmadan. Bi basit yemek 140-150 lira kabul ama insanlar evlerinde yemek yemeyi unuttu sokakta yiyorlar yine de. Bunları söyleyince insanca yaşamayalım diyorlar, bende diyorumm ki evet insanca yaşıyorsunuz daha ne istiyorsunuz diyorum. Alım gücü düştü derler, 15 senedir yaşam kalitesini yükselten bir milletten başka bir şey olmadık. Tatil olmuş 30-40 bin lira en az kabul ama rezervasyon yapabilecek boş tarih yok. Elbette asgari ücretle geçinen insanlar var, evini zor çeviren insanlar var kabulum ama bunu ülkenin geneli böyleymiş gibi algı yapanlar, Erdoğan'ı destekleyenleri aşağılayanlar emellerine ulaşamayacaklar. Adam yıllardır kazandı, Adam gecen haftada kazandı, Adam haftaya yine kazanacak. Demokrasi demokrasi dersiniz, demokrasiyle seçenlere ve seçilenlere hakaret edersiniz. Yıllardır bu seçmene koyun dediniz, adamlar kendi inandıkları liderlerini destekleri için. Siz aday olma aday olma diye kampanyalar yaptığınız kişi aday olmasına rağmen onu destekliyorsunuz, kim koyun bir daha düşünün.
17 Yorumla- +1 yıl
Çünki ortasınıf kalmadı zenginlerin sayısı milyonları katladı. Eskiden türkiyede 10 tane zengin vardı şimdi 10 milyon kişi zengin. En tepedekileri sabancılar doğanlar bahsetmiyorum lokal zenginler. Sıradan bir apartmanda oturuyorum etrafımda zengin dolu. Hepsinin evde 3 er arabası var n lüxü en az 3 daireleri var ama kendilerini zengin olarak adletmiyolar be onların içinde bizim borca aldığımız bir evimiz var başka yok araba yok ay sonunu getiremiyoruz ama evet zenginlerin arasında yaşıyoruz. Tayyip döneminde zenginlerin sayısı milyonlara katladı ve orta sınıf fakir oldu. 20 yıl önce ben tatillere gidebilirken gidemeyen insanlar şu an zengin oldu triplexlerde villallarda yaşıyolar
- +1 yıl
@Kejejekwldkd bu tespitine veya söylediklerine katılmıyorum. Aksine 20 yıl önce insanlar tatil nedir bilmezken bugün yüzlerce yeni açılan tatil yerlerine rağmen bu tarihte yaz aylarındaki rezervasyonlar dolu. Ve oldukça uçuk rakamlara rağmen dolu. Bireysel bakamayız böylesine ülke genelini ilgilendiren durumlarda. Genel açıdan baktığımızdaki durumu söylüyorum. Orta sınıf kalmadı diyorsun, orta sınıf hep fakir oldu diyorsun, buna da katılmıyorum çünkü çevremde ve geçmişini bildiğim gözlemleyebildiğim birçok aile geçmiş yıllara nazaran ciddi anlamda refah içinde. Bak at gözlüğü takıp konuşmuyorum, eksik yanlış yönlerini de konuşurum. Kira fiyatlarını kontrol altına alamaması, daire araç fiyatlarını kontrol altına alamaması tartışılması gereken meseleler ve ciddi anlamda eksiklikleri, kabul. Ama milletin millete kaldırdığı bir ortamda devlet el attığında diktatör Erdoğan diye ortalığı velveleye veriyorlar. Geç kalınmış şeyler var. Bak şimdi yarısı bizden kampanyası ile kentsel dönüşüm projesi başlattılar İstanbul'da, o kadar çok rağbet var ki emlak piyasasında düşüş yaşanıyor. Yerli milli muhabbetine girmeyeceğim, togg çıkarttılar, araç fiyatları az da olsa dizginlendi. Eksikleri kesinlikle var, geç kalınmışlıklar muhakkak var. Ama arkadaşlar biz kendi dönemimize yatırım yapacak liderler seçmiyoruz, gelecek nesillere bırakılacak mirasların mimarlarını seçiyoruz seçimlerde. Bize de babalarımızın, dedelerimizin tercihleri doğrultusunda dayatılan bir dönemi yaşıyoruz. Yatırımlar 40-50 yıl sonrasına fayda veriyor. Devlet aklıyla düşünmek gerek. Yap işlet devret sistemine karşı çıkıyorlar ama devlet para harcamadan 10-15 yıl sonrasına özel firmalara yatırım yaptırıyor memlekete. Bu yatırımları alıp kendi evlerine götürmeyecek hiç kimse. Sana bana yaramaz, gelecek nesile yarar. Aklı baki olan insanlarız, vicdan muhasebesi yapıp sandığa gitmeliyiz. İdeolojik bakmaktan ziyade realist olmalıyız.
- +1 yıl
Ben ideolojik bakmıyorum o kafelerde gezenler bir bardak kahveye 60 70 lira veren ama zengin olmayanlar hep adam avlamak için günlük 60 lirayı gözden çıkarıyor ya da elinde o bardakla story atmak için. Evde kalsa tonla yemek yiyecek daha masraflı insanlar artık yemekmi yesem yoksa kahvemi içsem diye bir tercih yapmak zorunda. Kendi ideolojik düşüncelerini tarafsız görünmeye çalışarak empoze edemezsin zira taraflı olduğunu 3 yaşındaki anlar.
- +1 yıl
@Kejejekwldkd ben tarafsız olduğumu söylemiyorum ki. Tarafım ben zaten. Taraf olmayan bertaraf olur diyen Cemil Meriç gibi tarafım ben. Ben Erdoğan'ın tarafıyım. Ama benim burada anlatmak istediğim neden Erdoğan'ın tarafıyım, onu izah etmeye çalışıyorum.
- +1 yıl
Erdoğan sizin cebinizi doldurdu işte 23 yıl önce hiç birşeyken bu 20 yılda köşeyi sizler döndünüz.
- +1 yıl
@Kejejekwldkd beni tanımadan hakkımda ön yargıda bulunamazsın. Ben ailemi, sosyal çevremi, yaşadığım şehri, arkadaş ortamlarımı bırakıp İstanbul'a yerleştim 4 yıl önce. İt gibi çalıştım. Gecemi gündüzüme kattım tek başıma. Kapı kapı dolaştım yaptığım işle alakalı müşteri bulmaya çalıştım. 4 yıl önce hiçtim, bugün refah içindeyim. Ama kendi emeklerimle, alın terimle.. bana Erdoğan seni zengin yaptı dedirtmem sana. Bu yüzden kaybedeceksiniz yine ! Ötekileştirdiğiniz için kaybedeceksiniz. Bu milletin dilinden anlamadığınız için kaybedeceksiniz. Ve her zamanda kaybetmeye mahkum kalacaksınız bu ideolojinizle.
Deprem bölgesinden Erdoğan'a destek çıktı diye neler söylendi bu muhalefet seçmenleri tarafından be. Bu millet onları unutmayacak. - +1 yıl
Her cümlene katılıyorum, başka bir şey söylemek isterdim ama her şeyi yazmışsın zaten
- Gündem konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılEn az beş defa birisin yorumuna yazdım sildim zira başkasının yorumuna yorum yapmama kararımı bozmadım, ancak yazarken bile desteksiz atmalara katlanamıyorum!!! Bak İstanbul'a gelip 4 senede refah içerisinde yaşamanın kuralları vardır iyi dinle!!! ya karı satacaksın, ya uyuşturucu ticareti yapacaksın ya da Trol olacaksın sen bence trollüğü seçtin karnın sağlam doyuyor
ama yapma bak yapma asgari ücret 8500 TL ve açlık sınırı 10.150 TL yoksulluk sınırı 33.000 TL
bekar yaşayan birisinin geçim endeksi 13.167 TL iken bana kimse martaval okumasın
kimse bana iktidarı met etmesin çok pis rakamlarla bozarım çok pis geçmişteki hataları ile yüz yüze kalmasını sağlarım evet kahve 60-70 TL evet bir kişi yemek 140 - 160 TL ama bana söylesene sen kaç kişi yiyor bunu canım herif
ülkenin %15 rahat yaşasın diye %85 it gibi çalışıyor ve sen bu it gibi çalışanların içerisinde bile değilsin
10 Yorumla
+1 yılÇünki ortasınıf kalmadı zenginlerin sayısı milyonları katladı. Eskiden türkiyede 10 tane zengin vardı şimdi 10 milyon kişi zengin. En tepedekileri sabancılar doğanlar bahsetmiyorum lokal zenginler. Sıradan bir apartmanda oturuyorum etrafımda zengin dolu. Hepsinin evde 3 er arabası var n lüxü en az 3 daireleri var ama kendilerini zengin olarak adletmiyolar be onların içinde bizim borca aldığımız bir evimiz var başka yok araba yok ay sonunu getiremiyoruz ama evet zenginlerin arasında yaşıyoruz. Tayyip döneminde zenginlerin sayısı milyonlara katladı ve orta sınıf fakir oldu. 20 yıl önce ben tatillere gidebilirken gidemeyen insanlar şu an zengin oldu triplexlerde villallarda yaşıyolar
11 Yorumla- +1 yıl
Tabi istanbulun yolunu tutan kapı kapı gezip bir şey satan herkes köşeyi dönüyor sizin gibi! Akşama kadar çöp karıştıran adamlar tuvalet temzileyenler köşeyi dönüyor! Simit limon satanlar güneşin altında hamallık yapanlar köşeyi dönüyor. Ne sattıysan artık!
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
22Cevap
+1 yılideolojiler siyasate yön verir, yilmaz ozdil ne diyor? bizi uzaya cikarsanda seni sevmeyecegiz erdoğan, bize rakidan bahset diyor. rte ne yaparsa yapsin bu adam ona oy vermez ideolojisi geregi. veya dolar kac olursa olsun chp ye oy vermez bi cok insan. dolardi rakiydi bu tarz seyler bir ülküye sahip olmayan seçmenler için kriterdir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz ince düşünseniz nedem Akp verdigimizi anlarsınız takliben nedenleri şunlardır Türkiye Abd ve avrupq tarqdından ekonımik baskı ve ambargo uygulanıyordu çünkü petrol kimin elindeyse dengeyi o saglar o hamdolsun REİSİMİZİN önderliginde artık dogalgaz da petrolü çıkarıyoruz artık biz avrupaya ambargo uygulayacaz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir aydır ücretsiz dogalgaz kullabıyorsun katan basmıyorsa pibir piskologa baktır kendini 2024 Nisan ayına kadar mutfak ve banyo dogalgazı ücretsiz
Gündem konusunda 878 cevap paylaştı. Ekonominin iyiye gitmediğini gitmeyeceğini devlet kurum kuruluş ve malları satılmaya başladığından beri herkes biliyor ama kimse itiraf edemiyor kemal dervişin ekmeğini güzel yediler ama sanki kendileri yapmışlar gibi🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılOlay ekonomi değil onlar için. O kadar çok nefret söylemi var kş onlar akp dışında oy verirlerse kendilerini terörist sanıyorlar. Muhafazakar kesim de vakti zamanında Kemal beyin başörtüsü için ‘1 metrelik çaput’ demesi yüzünden ona vermezler. Üzerine biraz da oy değiştirip çalıyorlar doğuda kş aşiretlerle birlik olup onlara tavizler sunup. Sonuç 49,6
10 Yorumla
+1 yılCHP'ye oy verenlerin neden CHP'den haberi yok?
23 Yorumla- +1 yıl
Neymid o haber
- +1 yıl
Neymid o haber diyor bir de🤦🏻♀️ CHP nedir neyin nesidir bilen AKIL VE AHLAK SAHİBİ bir insan o partiye oy vermez
- +1 yıl
Akp en beterleri
Niye nesi var ekonominin
Çok şükür aç aç yaşıyoruz işte mutluyuz hem batıda bizi kıskanıyor13 Yorumla- +1 yıl
Açliğa devam o zaman
- +1 yıl
Bizim maddi durumumuz yerinde beni baskalariyla karistirma
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir seyden haberin yok ama konusmaya gelince dilin pabuc gibi beyin olmayınca olmuyor
11 Yorumla- +1 yıl
Haberim var cogu seyden ama akpliler at gözlüğü takiyor
+1 yılDünü bilmeyen bugünü anlayamaz. Yarını da sezemez. Erdoğan öncesi dönemde günlük gülistanlık idi tabi xiktigimin ülkesi...
02 Yorumla- +1 yıl
Bu alkol kokan ağızlarıyla atıp tutanlar o dönemde yaşasa afedersin BK bile yerlerdi mecrubiyetten
- +1 yıl
@MissFilozof meşrepleri müsait onların.
Yemezlerdi diyemedim 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun eko, sisyasi, hukuki değil yaa şeçmen sandığa gidiyor Rte nin alternatifi Kk seçmen napsın Kk yi seçemiyor eli gitmiyor. Tam fener sendromu 4q Aziz sonrası Ali Koçun gelmesi gibi sonra Aziz Baba diye ağlamak var. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
00 YorumlaUmutlarinda değil ki soğan ekmek ilede yaşarmış onlar söylemlerinr göre, çoğu veren kişininde durumu iyi işleri yolunda
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şeyden haberleri yok , körlemesine yaşıyorlar
10 Yorumla
+1 yılSálák oldukları için, umarım kuru ekmeğe muhtaç kalırlar
10 YorumlaNe yapak baş örtüsüne bez parçası diyen adama mı verelim hem Kemal gelince ekonomi düzelmez
10 Yorumla
+1 yılSenin ekonomin batmış bizde sıkıntı yok harcamalarını gözden geçir
00 YorumlaAkp evimiz, Tayyip babamız, Emine hanım annemizdir. La galibe illallah.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEkonomiyi bırak milyinkarca siginmaci var vatandas olup oy kullaniyor bunlar lafta milliyetcilik yapsın
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKılıçdadoğlu heykel dikmekten başka napacak 😃 Ha seloyu özgürleştirip özerklik vadini yerine getirmekten başka
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnlar acliktan olse bile verirler... Tayyup babaaa 🦧
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaberleri var, ama bundan başkalarının sorumlu olduğunu düşünüyorlar.
00 YorumlaSonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan. Çekemeyen anten taksın
00 Yorumla
+1 yılKılıçdaroğlu ekonomiyi iyileştirecek değil mi
012 Yorumla- +1 yıl
Multecileride göndericek
- +1 yıl
Bu soruma cevap ver geçiştirme
- +1 yıl
Hemen olmaz ama zamanla iyilestirecek evet
- +1 yıl
Peki nasil yapacak adam ülkeye 400 milyar getirecem diyor haberin var mi? Cebinden vermeyecek heralde… Borç alacak ülkeyi daha da borca sokacak.
- +1 yıl
Önce bi mültecileri göndersinde bunu akp yapmayacak kesin o suriye sevdalisi ya en azindan o basa gelirse herkesi göndericek ülkesine
- +1 yıl
Göndermesine gerek yok o gelse suriyeli sen olursun ülkeyi batıya satınca görürsün zaten
- +1 yıl
Sizde bunu istiyorsunuz zaten
- +1 yıl
Bunu istesem o beyinsize oy veririrm ben😂😂😂
- +1 yıl
Gözlerin kör olmuş
- +1 yıl
Gerçeği göremiyirsun
- +1 yıl
Tam tersi ileriyi görebiliyorum :)
- +1 yıl
Söyle akp basa gelince ne olacak
Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. onların dünyadan haberi yok ya
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyurtdisi da seni bekliyor koş..
02 Yorumla- +1 yıl
Bekliyor evet
- +1 yıl
Gitmezler maalesef, gitseler de onları istemezler orada
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ne gördünki bundan 20 sene önceye bak
126 Yorumla- +1 yıl
20 sene önce gene akp vardı moruk
Cevap sahibi+1 yıl30 sene önceye bak
- +1 yıl
portakalda vitamindin 20 sene önce
Cevap sahibi+1 yılEmin misin
Cevap sahibi+1 yılİş olmazdı bukadar bolluk yoktu
- +1 yıl
4 yaşındaki hatırlıyosun herşeyi
Cevap sahibi+1 yılİçerden PKK yo çıkarana acımadan ölsemde oy vermem Atatürk de olsaydı izin vermezdi
Cevap sahibi+1 yılŞu anda herkesin kapısının önünde arabası üzerinde en iyi elbise cebinde harçlığı herkesin var nankörlük yapmayın
- +1 yıl
yürü git işine 20 sene öne altına bez bağlayan çocuk bana hatırladığım zaman öğretiyor
Cevap sahibi+1 yılBen 40 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılBenim çocukluk zamanlarım sizin gibi geçmedi
Cevap sahibi+1 yılİşte sizin gibi yeni yetmeler ona oy veriyor CHP ye
- +1 yıl
aramızda kaç yaş var kim yeni yetme
Cevap sahibi+1 yılSen bundan öncesi zamanları hatırlamıyor musun o zaman
- +1 yıl
madem 40 yaşındasın niye doğru yaşını yazmıyosun
Cevap sahibi+1 yılSen Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'yi yöneteceğine inanıyor musun
Cevap sahibi+1 yılBen inanmıyom
Cevap sahibi+1 yılHer sene ne yaptıysa kazanamadı bu defa da da pkk'ları çıkaracağım diye bu kadar oy aldı bunun farkında değil misin sen kaç bin dolar getireceğini söylüyor nereden alıp getirecek sen inanıyor musun yoksa Türkiye'ye mi satıp getirecek
- +1 yıl
@aysekaptan terbiyesizce konuşmaktan başka bir şey yapmamışsın. Tebrikler, senden beklenen performans da bu zaten
- +1 yıl
boş ver bilen bilir, körler çarşısında ayna satılmaz.
Cevap sahibi+1 yılTerörlerin çıkarılmasından sizin neden haberiniz yok
Cevap sahibi+1 yılKılıçdaroğlunun Türkiye'yi satıp.3.5 sene sonra don paça kalacağınızdan haberiniz yokmu
Cevap sahibi+1 yılEyer 3.5 sene sonra don paça kalırsanız sadece siz deyil tüm devlette dahil ve içerden çıkacak olanlar Türkiye'yi ne hale sokarlar bilmenizi isterim
Cevap sahibi+1 yılBen siyasette tartışmayı sevmem tayip kötü ola bilir ama ondan başka biri yok olsun oyumu ona vercem
Cevap sahibi+1 yılNasıl kalkıyo bilmiyomki
Cevap sahibi+1 yılAyşe kaptan kaldırması gerekiyo galiba
+1 yılOnların neyden haberi var ki
13 Yorumla- +1 yıl
Hakkediyolar herseyi. Bi kadin tecavuze ugrasa bile hakketi dicem
- +1 yıl
Sorun onların hak etmesi değil sorun onların bu tutumunun bizim hayatımızı mahvetmesğ
- +1 yıl
Tamam hakediyolar ben kimseye yardim etmicem
+1 yılEn kötü hali bile chpden iyidir
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılhangi ülkeye kaççan ne zaman
015 Yorumla- +1 yıl
Almanyaya
- +1 yıl
Kaçak gitmeyecem ki
- +1 yıl
üniversite mezunu musun peki hangi bölüm