Adam arap Türkçe bile bilmiyor fakat bizim geleceğimiz için oy kullanabiliyor...

sonra neden halk arap düşmanı neden kişi farketmeksizin nefret kusuyor diyorlar al işte sebebi bu
Adam arap Türkçe bile bilmiyor fakat bizim geleceğimiz için oy kullanabiliyor...

sonra neden halk arap düşmanı neden kişi farketmeksizin nefret kusuyor diyorlar al işte sebebi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nasıl anlamadım arapca konuşması ne alaka Suriyelimi yoksa sadece dilimi arapca eğer öyleyse tr de arapca konuşup türkçe bilmeyen kuşak çok
Sorun tam olarak bu zaten adam muhtemelen yurtdışında yaşayan Suriyeli Türkçe bile bilmiyor fakat Türk vatandaşı
Arapça konuşan herkes Suriyeli mi adamın barkotunda o mu yazıyo
Talihsizlik olmuş. Türkçe bilmeyenlere vatandaşlık verilmemeli.
Suriyelilere neden peynir ekmek gibi vatandaşlık dağıtıyorlar ve göndermeyeciz diyorlar? Hepsi birer oy. İthal oy.
Provakatif işte ülkeyi ümmet adı altında suriyeye çeviriyor milletin üstüne suriyelileri salıp kendileri amerikaya kaçacak
Siz herşeyi bildiğinizi mi sanıyorsunuz
Ne alaka?
Amacınız nedir o halde
Olabilir yani neden bu kadar dert ediyorsunuz bunu
Diğer yandan CHP ye oy atan pkklıya neden sesiniz çıkmıyor
Türkiye'de yaşıyoruz bunların oy kullanabilmesi için Türk vatandaşı olması gerekiyor fakat adam Türkçe bile bilmiyor pkk mevzusuna gelirsek açılan Kürdistan bayraklarını mektupları falan unutmadık halkı bundan beter ne olabilir durumuna 💡 sürükledi
Bana kanıtla ozaman o mektupları
Ayrıca vatandaşlığı var ise kullanabilir.
Türkçe zorunluluğu yokmuş demekki.
Okuduğunuz haberin kaynağına da dikkat edin
Haber kaynağı dediğin kaynak A Haber her fırsatta iktidar güzellemesi yapan yandaş kanal olarak biliniyorlar canlı yayında tesadüfen denk geldikleri için kesemediler
Olabilir bu neyi değiştirir yani sorun nedir bunda
Dil bilmemesi sorundur oy kullanması değil
Sorun tam olarak bu zaten vatandaşlık
oy ve para için hem bedavaya hemde uygun bir fiyata dağıtılıyor
Para ne alaka
Nerden biliyorsunuz bunu kanıtlayın ozaman
www.reddit.com/.../
www.google.com/.../
Kesin malum partiye oy vermiştir.
Galiba sizin başka derdiniz yok
Yorum yapacak bişey yok maalesef ülkenin durumu bu
Video nerede
Tiktok hesabım gözükmesin diye etiketlemedim biraz araştırırsan muhtemelen bulursun