Merhaba herkese öncelikle sandığa gitmek istemeyen kemal beye oy vermek istemeyen karşıt görüşlü herkesi bekliyorum kapım açık yorumlarda mutlaka fikirlerimizi belirtelim soru işaretleri varsa bilen bilmeyene anlatsın hepinizin her konuda içi rahatlasın aklımızda soru işaretleri ve önyargılar kalmasin☺️🙏🏻lakin bunları saygı çerçevesi içinde konusmayi isterim hakaret etmeden kirmadan asagilamadan konusursak elbette güzel sonuclar aliriz♥️🙏🏻
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İslam karşıtına , ağzı sadece laf yapana , oy uğruna bayrağını indirene , oy uğruna teröristlerin yanında olanlara, oy vermedi diye depremzedelere beddua edene, onları otellerinden çıkarana, Kemalist bilinen partinin , Atatürk düşmanı parti ile sırf Tayyip erdoğanı indirmek için kendi değerlerini bile hiçe sayan bir partiden ne bekliyorsunuz?
bu düşmanlık değil de ne bunların derdi ne? belli değil mi? Millet umurlarında mı sizce? kısacası bukalemun olanlara oy vermem bence bu kadar yeter :)
bir ihtimal belki ekonomi düzelir hayalleriyle oy veriyorsunuz ama bu ekonomiyi İki kelimeyi bir araya getiren adam da düzeltmez maalesef.
İzin verirseniz bir kac sey anlatabilir miyim okumak isterseniz yani🙏🏻☺️
Tabii ki
İki kelimeyi bir araya getiremeyen*
Öncelikle teşekkür ederim fikrinizi belirttiginiz ve beni de dinlemek istediginiz için fikirleriniz ve gorusleriniz cok degerli bende kendi penceremden sizlere bu durumlari belirtecegim sizinde ayni sekilde saygı duymanizi bekliyorum☺️🙏🏻ilk olarak chp islam karşıtı değildir bu çok yanlış bir algidir chpnin milyonlarca secmeni var bende bunlardan biriyim ve muslumanim ailemde musluman kemal beyde müslüman yanindakilerde lakin su konuya da açıklık getirelim dinle siyaset karismamali. Sayin Ataturkumuz cok oncesinde bu konu hakkında zaten bir konusma yapmis "bir taraf bir tarafi dinsizlikle suclamaktan geri kalmayacaktir" diyerek evet başörtü konusunda soylemis olabilirsiniz bunu lakin başörtü yasaginin oldugu donem iktidarda chp yoktu ama haklisiniz kemal bey zamaninda bu konuda yok yanlış söylemlerde bulundu lakin bugüne baktigimizda hatasinin farkinda bunlari soyledigi icin pisman ve helallik istiyor bu konuda dun aksam yayinlanan babala acik mikrafon bolumunu izleyebilirsiniz🙏🏻☺️
daha sonra butun siyasilerin agzi laf yapar laf yapmak zorundadir ozellikle iktidarda olmayan siyasiler laf yapmak zorundadir cunku birilerinin duymasi anlamasi gerekir gunumuzde konusmayan siyasi yok♥️
sonrasinda oy uğruna asla bayraklarimiz indirilmedi hic kimsenin bayraklarimizi indirmeye gücü yetmez ve terörstlerin yaninda degil yine burada cok buyuk bir yanlış algı var lütfen bu konuyu iyice arastirin cunku kisisel olarak benim söylememde sizi hakli olarak tatmin etmeyebilir ama emin olun asla terörle yan yana değiliz teror kimden gelirse nerden gelirse gelsin karsiyiz bu yanlış algilara boyun eğmeyelim☺️oy vermedi diye depremzedelere beddua eden chp değildi aksine o insanlarin karsisinda duran kişi kemal beydi depremzedeye ne sebeple olursa olsun bir oy icin kufur hakaret etmek buyuk ahlaksizliktir bunu yapan insan degildir hic bir partiden de olamaz herkes istediğine oy vermekte ozgurdur ama şundan da emin olabilirsiniz chp icinde bulunan hic kimse depremzedelere tek kelime etmedi küfür eden o saygısızlar halktan insanlardi bununda karşısındayız🙏🏻
kemalist bir parti Atatürk düşmanı bir partiyle asla yan yana gelmedi gelemez böyle bir şey olursa lakin emin olun biz chpliler herkesten cok karsi cikariz buna chp hdp ile ortak değildir altili masada hdp yok hdpnin kendine ait bir ittifaki var ve onlar aday cikartmayacalarini ve kemal beye destek vereceklerini soylediler bu durumda chp hdp ile anlasmis olmuyor diger tum partiler gibi onlarda destekledi Selahattin Demirtaş konusu ile yine yanlis anlasilan bir durum asla serbest kalmayacak sadece adaletli bir şekilde tekrar yargilanicak ve geregi yapilacak☺️🙏🏻
Umarim sizin icin aciklayici olmustur istediğiniz kisiye oy verebilirsiniz ama toplum olarak birbirimizi suçlamamiz bu şekilde onlar terörist bunlar dinsiz diye algı olusturmamiz cok yanlis hepimiz bu ulke çatısı altinda yasiyoruz binlerle milyonlarca farkli fikirlerle ve herkes herkese saygi duymak zorundadir buradaki amacim sizden oy toplamak degil yanlis anlamaları duzeltmek ve bir iki kiside olsa kutuplasmayi silmek cunku iktidarlar degisir siyasiler degisir ama biz hep yan yana olacagiz birbirimize onyargili yaklasmayalim birbirimizi kirmayalim🙏🏻☺️♥️
Hatasının farkında diyosunuz 1. Si burada oyun oynamiyoruz. Ülke de deneme tahtası değil. Ayrıca bakma kabuk ettiğine sadece oy toplamak için islam sempatizanliği yapiyor ve hala hata yapiyor demirtaşı çikaracaz diyor bi yandan özdağla ittifak kuruyorlar ne yaptiklari belki değil. İnsan bu kadar bukalemin olmamlı ben şahsen koyun değilim araştıran biriyim. Oy vermezdim normalde ama muhalefet bu kadar din karşıtı olunca ben rahatça dinimi yaşayacağım toprağımı bunların eline alet etmem
Olabilir o da sizin bakış açınız ben kendi tarafimdan olani anlattim saygı duyarim🙏🏻
Kemalist parti Atatürk düşman partiyle yanyana gelmedi mi? Ciddi misin sen? Hiç haber izlemiyosun galiba? Hdp şu an chp ye oy vercez dedi Kk demirtaşı çıkaracaz diyor bi yandan kürtlere ayar vermek için ✌🏻 işareti yapiyirlar mitinglrrde hahaha ya cidden kör olmayin bu kadar Hdp bie numaralı Atatürk düşmani al bayrağımızı indirenlerden oluşan bir grup. Doğuda ben yaşadim ben biliyorum.
Sen her şeyi inkar ediyon bacım gerçejler ortada cidden yazdiklarin boş şeyler kusura bakma teçekkür ederim saygıyla karşılıyosun ama tüm olanlarin üstünü kaparmakla bunlar olmaz kimse kör değil sen de kör değilsen o zaman fanatiksin :)
Haberleri cok yakından takip ediyorum evet yan yana gelmedik onlar destekliyoruz dedi Selahattin Demirtaş konusunda da açıklama yaptım ikna olmadiniz galiba dedigim gibi istediginizi dusunmekte ozgursunuz benim acıklamadaki amacim gercekleri göstermekti eger vaktiniz varsa açık mikrafonda kemal Bey'in bölümünü izlemenizi oneririm☺️ve o işaret dunya genelinde özgürlük anlamina gelir
Fanatik değilim asla olmadım bir genc olarak partilerden yana değil devrimlerden ve özgürlükten sorumluyum partiler gelir gecer kapanir yeni parti kurulur fikirler ve gorusler sonsuza kadar yasar ☺️🙏🏻
Teşekkür ederim ben okuyup bilgi ediniyorum ihtiyacim yok siz nasıl a haber izlemem derseniz ki ben de izlemem çok fanatik kanalları sevmem açık mikrofon gibi fanatik kanallari da izlemem ara bakmak dışında midem almiyor çünkü
Ara sıra*
Saygı duyarim🙏🏻
Elimi keserim yine CHP oy vermem
Neden peki rica etsem anlatir mısınız☺️🙏🏻
Müsait olunca cevap verecem doğruları ve gerçekleri
Tamamdir teşekkür ederim benimde bu soru altinda uzun bir açıklamam var sizde rica etsem onu okur musunuz o da benim kendi tarafimdan görüşüm🙏🏻☺️
Söylediklerin hepsi yalan öncelikle kendini kandırma öncelikle
Atatürk Allah peygambere küfür eden zavallı
Ezanlar Türkçe okutuldu
Baş örtüsü
Kürt halkın chp gördüğü zulüm
Atatürk dini reddeder
Bu topraklar hadis Şerif İstanbul için alındı costantiniye hadise nail olmak için alındı
Kemal yaptığını elin yunanlisi yapmazdı gavur yapmazdı
Dünyada hiçbir millet dil ve harf değistirmedi
Her seyden once herkese her seye saygı duyarım lakin atama söylenen hic bir seye saygi duymam sizin kabul etmediginiz karsi oldugunuz o koskoca Dünya lideri Atatürk olmasa su an somurge altinda yasiyodunuz Ataturk hic bir peygambere küfür etmedi bunu hic hir kaynakla ispatlayamazsin Atatürk din dusmani degildi sadece dini siyasete alet eden dini yanlis kullananlara geregini yapti herkese söylenen her seyi kabul ederim lakin kimse Atatürk'e dil uzatamaz hakkiniz yok en basta saygı duymak zorundasin bende seni mantikli bir sey söylerde konusurz diye bekliyordum ama sen ve senin gibi Atatürk hakkinda boyle konusan bir insanla tek kelime siyaset konusulmaz bu zihniyetle yasa ama yaşadığın topraklarin sahibinin Atatürk oldugunu bu topraklarin Atatürk sayesinde kuruldugunu sakin unutma NE MUTLU ATATÜRK'ÜN DEĞERİNİ BİLENE NE MUTLU TURKUM DİYENE
Ne mutlu muslumanim diyene
Allah küfretti arastir
Peygambere küfretti araştir
Kılık kıyafet diye din adamlarini astınız
nE hahahahaha
Din düşmanı bu adam
Allaha küfür etti öyle mi ya bana bir tane kaynak goster gidicem soyledigin kaynaklara bakicam
Yalan yazan tarihten utanın
Adamin kemikleri sızlıyor be sizin yuzunuzden siz kurban olun bizim Atamiza
Bana kaynak söyle kaynak söylediklerini dogrulayan bir kaynak söyle
Madem cok eminsin bu durumdan bir kaynagin olmasi lazim bana kaynak goster bak bu tarih kitabinda yaziyo bak su insan söylüyor de bana bir kaynak gostet
Kazım. karabekir günlükleri
Milli eğitim bakanlığın bastığı kitaplar
Kadir mısırlıoğlu herşeyi açıklıyor
Kendin araştır öğren
Kuran: “Gökten indiği sanılan kitapların doğmaları” …Fakat bu prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların doğmalarıyla asla bir tutmamalıdır. yav
Kaynak: Söylev ve demeçler, cilt 1, s 389. (1 Kasım 1937’deki son meclis konuşması)
Suçlu Allah’ın dinidir.” Kralların ve padişahların istibdadına (baskılı yönetim), dinler mesnet olmuştur. yav, Kaynak: Atatürkün El Yazmaları, Medeni Bilgiler, s 30.
Kuran’ın yasalarını Muhammed yazmıştır.” Muhammed’in koyduğu esasların toplu olduğu kitaba Kur’an denir. Kaynak: Atatürkün emriyle liselerde okutulan tarih kitabı (1938), 2. cilt
“Din, körü körüne bağlanmaktır.” Gerçekte dinleri konusunda halkın hiçbir fikri yoktur, din dediği şey, bilinmeyen inanç dizgelerine ve gizle karışık emellere kör bağlılıktan başka bir şey değildir. yav
Kaynak: Atatürkün El Yazmaları, Medeni Bilgiler, Afet İnan
Hahahahahaha hic bir kaynakta senin bu söylediklerin yazmaz yalnizca Atatürk dusmani insanlar böyle aralarinda konusur bir kere diyaneti kuran bizim atamizdi ama siz boyle devam edin sizin boyle olmaniz o adamin ne kadar buyuk ve hakikatli bir lider oldugunu gösterir
Tanrı tarafından gönderildiğini söyleyen adamlar (!)” Tarih bize öğretir ki, bütün dinler, milletlerin cehaletlerinin yardımıyla utanmaksızın Tanrı tarafından gönderildiğini söyleyen adamlar tarafından tesis olunmuştur. yav, Kaynak: Atatürkün El Yazmaları, Medeni Bilgiler, Afet İnan
Kaza ve kadere Türkler inanamaz!” Kaza ve kader, talih ve tesadüf tabirleri Arapça’dır, Türkleri alakadar etmez. yav, Kaynak: Prof. İlkan Arsel, Teokratik Devlet Anlayışından Laik Devlet Anlayışına
Ahahahahhahw bunlara mi inaniyosun sen kiyamam sen simdi jelibon madedine de inaniyosundur biliyo musun hulkta gercek hahahahahaa
Aynı yav yanına hocaları alıp dualarla meclisi açmıştı. Ama artık emeline ulaşmıştı. İktidarı ele almış ve içindekileri alenen dışa vurmaya başlamıştı. Zaten ileriki yıllarda binlerce hocayı asması da amacını göstermişti.
“Arapların dini Türkleri mahvetti”
Türkler, Arapların dinini kabul etmeden evvel büyük bir milletti. Arap dinini kabul ettikten sonra Türk milletinin milli rabıtaları gevşedi; milli hisleri ve heyecanı uyuştu. Bu pek tabii idi. Çünkü Muhammed’in kurduğu dinin gayesi, bütün milliyetlerin fevkinde, bir arap milleti siyasetine müncer oluyordu. yav
Kaynak: Medeni bilgiler ve Atatürkün El Yazmaları, Afet İnan, Türk Tarih Kurumu Basımevi, Ankara 1969, s 364-365
İnsanlar, kurtçuklar gibi sulardan çıktılar en önce… İlk ceddimiz balıktır. İşler daha daha ilerledikçe o insanlar, primat zümresinden türediler. “Biz maymunlarız”; düşüncelerimiz insandır.
yav, Kaynak: Ruşen Eşraf Ünaydın, Atatürk Tarih ve Dil Kurumları, s 53.
Teşekkür ederim sayende guldum ama senin gibi Atatürk dusmani yalan haberlerle karsima gelen bir insanla tek kelime daha muhattap olmuyorum iyi günler
Kamal yattığı yeri araştır mason yeriyle aynı
Gerçekler kabul et İslam galip edecek bana bunların yalan olduğunu kanıtla hadi
Muslumanim dedin hadi din kardeşim hadi bana anlat doğruları
Gerçek bunlar bir Müslüman bunu sevemez
Kaynakla geldim
Yallah arabistana
Senide yunan bekler
Hani saygiliydik
Hani özgür ülkeydi hani
Hani hersey saygı çerçevesindeydi
Kanıtla diuo bana ya wkdhwkjxej koskoca tarih sana kanitlayamamis kaypak bilgilerle geliyosun bana ben mi kanitliycam sana bu attiklarinin hepsi yalan bilgi YALANNN ama söylüyorum su ana kadar seninle konustuguma dua et bence cunku tek kelimeyi haketmiyosun Atatürk hakkinda da ister kabul et ister etme bizim tek liderimiz Atatürk bu topraklarin kurucusu sahibi Atatürk sen onun sayesinde turk ismine sahipsin onun sayesinde turksun bastığın her karış toprakta atamin ve silah arkadaslarinin izi var ama siz ne anlarsiniz facebokta sahte tarih hikayelerine devam👉🧠
Ön yargılar kalmasın
Ben sana soyledim en basinda Atatürk'e dil uzatan insana saygi duymam gunumuzde her goruse saygi duyarim ama Atatürk'e uzanan dile saygi duymam ozgur bi ulkeysede Atatürk'e laf edemezsin
Bütün ülkeler Atatürk'e saygi duyuyo tum ulkelerin liderleri anıtkabirde saygi durusuna geciyo ne hikmetse bizimkiler Atatürk'ü kabullenemiyo ne bu kuyruk acisi mi
Ne haliniz varsa gorun sen ve senin gibiler
Sevmiyorum
Sadece bana attıklarımı yalanla sadece
İşine gelmedi kardeş beni biraz önce ırkçılık yaptın
Biz onun dışında her siyasi goruse saygi duyuyoruz akpliyede saygi duyuyoruz iyi partiliye de saygi duyuyoruz ama bir Atatürk dusmanina asla ve asla saygi duyulmaz
Daha. tarihini bilmeyen sahte kaynaklarla onume gelen insana hele hic saygı duymam
Benim şerefim senin zihniyetindekilerden yeter
Daha büyük
Ben irkcilik yapmadim sen en basinda kemal beye yunan gavuru o bu derken yeterince irkcilik yaptin ben asla irkcilik yapmam ama islam ulkesinde yasamak istiyosan arabistana gideceksin burasi Türkiye Türkiye laiktir laik kalicak bizim ulkemizin dini hic bir zaman olmadi olmayacak cunku Atatürk laik bir ulke icin savaştı bizde bunun icin cabalayacagiz ayrica attigin kaynaklar ve bilgiler tamamen sahte ama sen inanmaya devam et👉🧠
Ister inan ister inanma araştır gerçekler muslumanin diyede yalan söyleme
🤫🤫🤫🤫🤫
Allah kalbine doğruları versin
Devlet işleri sana göre değil mutfağına dön kadın
Kadınlar her sektörde olabilir siyaset agir isler egitim gibi öncelikle bu zihniyette çıkarsanız sizin içinde cok iyi olur illa mutfak hayranlığınız varsa sizi mutfaginiza ugurlayalim eminim orada guzel isler basarabilirsiniz☺️🙏🏻
Tuz koymayı unutma kadın
Hahahaha buyurun 👉🧠