Hdp Chp ye oy verin diyor Selahattin Demirtaş'ı çıkaracakmış güya. Bir hukukçu olarak söylemeliyim ki hukuki açıdan Selahattin Demirtaş salınmalı. Gönlümden geçen salınması değil.
Bunun dışında ssk nın batması Kılıçdaroğlu'nun suçu değil ama kimse araştırıp okumuyor. Birine terörist diyorsunuz ve herkes "evet o terörist" diye devam ediyor.
Bak güzel kardeşim ben Wisconsin'de yaşıyorum gelecek sene dc ye taşınacağım ben de isterdim ülkede kalmak ama iş imkanı sunulmuyor.
Tek bir şey söyleyeceğim eğer akp tekrardan seçilirse geri dönülmez noktada ekonomik krize girecek imf den borç dilenecek ve bu borc karşılığında bazı tavizler vermek zorunda kalacaksınız.
Sonuçta hepinize olacak. Lan ben farklı ûlkeden bu kadar sey bilirken Türkiye'de kimse arastirmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardes aslında bosa her sey. Bu kıt beyınler ayrımcılık yapıo sızden bızden sag sol alevı sunnı aha bu muhabbet dolayısıyla kımden olursan ol vermezler ısterse analarnı bellesınler yıne de vatanı satarlar. Bu moronlar, meleyen varsa tartısablrz cahıl comarlae
Bizim milletimizde okuma, araştırma, sorgulama yeteneği yok çünkü.. Boşuna koyun demiyoruz koyun gibi yaşıyorlar, tepelerinde çorbaları var ( hükümet ve yalakaları) ne komut verirse sorgulamada yapıyorlar, inanıyorlar ne bekliyorsun.
Okuma oranı arttıkça oy oranımız düşüyor kimdii ne kadar doğru demiş işte ordan anla
Akpli milletvekiliydi o adını hatırlamıyorum
Daha nasıl ortak olabilir? Anlamamak için kör olmak lazim
Ortak olduğuna dair resmi bir şey yok. Ben mi yanlış biliyorum diye araştırdım, chp nin hdp ile bir anlaşması yok.
Sana Selahattin Demirtaş ile ilgili olayı kısaca anlatayım. Selahattin'in kesinleşmiş bir suçu yok. Tutuklu olarak yargılanıyor ve dosya nedeniyle tutukluluğu uzatılıyor. Şöyle düşün, ben sana suçlusun diyip hapse atıyorum ama kesinleşmiş bir suçun yok ve benim koyduğum kanunlarda belli bir süre tutuklu kalabilirsin çünkü suçlu değilsin. İşte demirtaşın suçunu kesinlestiremedikleri için salmaları gerekiyor. Ben isterim ömür boyu hapis yatsın.
İnsanlar aptal değil. Resmi anlaşma yok ama bal gibi bir ittifak var ve insanların buna inanması için resmi olmasına ne gerek var? Dmirtas kendi ağzıyla 'terörist başının heykelini dikeceğiz diyor. Daha nasıl suçu olabilir? Ne delili istiyorsun daha?
Bana göre içeride kalsın istiyorum ama kanunlara göre SUÇSUZ. Ve uluslararası mahkeme de aynı kararı verdi salınması gerek. Ben salınsın istemiyorum.
Kanunları düzgün öğren önce;) kanunda halkı kışkırtıcı şeyler söylemek suçtur. Hele ki böyle bir konuda tamamen suçtur. Ikincisi de uluslararasi mahkeme bizi ilgilendirmez. Mesela Rusların liderine de hapis cezası verildi napsın adamlar senin aklına göre liderlerini mi teslim etsinler? Sen bana göre diyerek herşeyin yolunu yapıyorsun. Hiç milli değilsin hatta ve hatta kanı bozukluk var sende
Uluslararası hukuk bizi ilgilendirir. Hukuk mezunuyum :) adam aihm e gitti
Tüm bunlar senin görüşün ve beni-Türk halkını alakadar etmiyor. Sen kendi kanunlarinla yasa deli gibi
Ağzına sağlık
Cahillik