kabul etmez diyen arkadaşların çok üst düzey bir hayal dünyası var
Hdp kendisini akp'nin elinde oyuncak etmek istemediği için bugün düşman oldular. Hdp en ufak sinyal verse akp yine koşa koşa gider, ikinci çözüm süreci diye oylarına talip olur.
Reddeder diyenler pembe bulutlar arasındaki bir masal dünyasında yaşıyordur
Tabiki reddetmez zamanında onlardan gelen koalisyon teklifini de hdp reddetti ama bunlar geçmişi görmeyen hatta şimdiyi bile görmeyen kör bir kesim. Şimdi tek tek açıklıyorum CHP ve Hdp ittifak değil ama AKP ve Hüda par ittifak. Biraz A haber dışında başka şeyler izleyin.
Cevap
3Cevap
Reddetmez ama gidip emine erdogan zafer isareti yapmaz muhtemelen. Gitti batmanda diyarbakirda erdogan pkkya giydirdi. Imamoglu biji bijicilik yapiyodu
A haber dışında bir yerden de takip et gündemi kanka arada sırada
Adına barış süreci diyip miting bile yaptılar ciciş görünmek için zamanında. dün mü geldin dünyaya
Kaynakla ataydin. Emineninki okulda pkk bayraklarnin yaninda degil.
Baris sureci gayet normal bi durum o zamana kadar surekli soykirim haberi yapiliyodu avrupadan gazeteciler geliyodu kurtlere eziyet ediliyor diye. O zamandan beri elde koz var ben durun dedim durmadiniz siz istedinize dondu. Siz de az kafayi calistirin
Simdi neden yapmiyolar pkk neden istemiyor erdogani. Seloyu serbest birakcaz diyor kk oy icin. Kafaniz bu oldugundan sitttin sene basa gelemeyeceksiniz cozum sureci tutsa ne yapacaktiniz cok merak ediyorum.
Evde yapınca farklı, okulda yapınca farklı mı oluyor zafer işaretinin anlamı? Anlıyorum..
Miting alaninda pkk bayraklari onunde zafer isaretini goster bana
o kabul etmediğiniz kürdistan lideri bu adam 🤣
Git shop bulup durma bekleyin yirmi sene daha kudurmaya devam edin
Diyalog denedi olmadi coktuler hepsinin tepesine ceset torbasi yetismiyor simdi
Sizinkiler şop yaparken iyi miydi kanka daha dün itiraf etti yayında erdoğan, kılıçdaroğlu'na iftira atmak için montaj video yayınladıklarını 🤣
Kiviriyosun ama madem kotu bise bu siz niye yapiyonuz awk
Ben parti başkanı, cumhurbaşkanı değilim. 86 milyon insanın vergileriyle maaş da almıyorum. beni temsil etmesi gerekip utanmadan bana iftira atanlara sor bunu önce niye yapıyormuş sonra bana sorarsın
kapilarinda yatarlar adida cozum sureci olur :) oldu da :)
Sınırda çadır mahkemesi de mi kurarlar yoksa 🤣
mahkeme yok cozuyorlar iste serbestsiniz
eee domuzbagcilara da af geldi ya :)
Zamanında reddetmediler, boy bor fotoğrafları var. Yine etmezler.
herkes hak ettiğini yaşar bunlar da yaşayacaklar
Hdp olmak ister mi acaba o kim ki
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?