Nedir anlamadım özgürlük kardeşlik diyorlar sözde hemde Apo’yu seviyorlar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tam bağımsız Kürdistan devletini kurmak
Anladım sağ ol
Sevmeleri normal herkes birilerini sevebilir
Türkiyeyi seviyorum deyip hdpye vermek garip geliyor bana
Ülkesi tabi ki sevecek
O yüzden mi bölmeye çalışıp ben Türk değilim diyorlar
Tamam sen suriyelisin o zaman 😉
Ben bölmeye çalışmıyorum veya Türk değilim demiyorum ne alaka;)
E o adamda Türk değil kürt herkes Türk olmak zorunda mı?
Sen sağlam faşist çıktın ha 😂
Canım Kürt olduğu için kendine ülke kurmak istiyor ama bir yandan Türkiyeyi seviyorum diyor kafam karıştı benim artık ahahsnsmaps
Kimsenin öyle düşündüğü yok kafanın karışması normal çünkü ziyaHaber izliyorsun ((:
Adamlar federasyon sistemi diyor merkezi sistem merkezi hükmet yine Türkiye abd eyalet sistemi gibi düşün
Evet eyalet sistemini hüdapardan da duydum ama tam bağımsız Kürdistan diyenlerde var ya dediğim gibi benim bilgim çok yok soruyuda öğrenmek için sordum zaten tw inst google vs hiç bir sonuç yok net olarak
Hüdapar tehlikeli hemde çok!
Nefret ediyorum zaten ya asla onun olduğu yere oy çıkmaz benden pis zihniyetler
https://youtu.be/TglrtiqpZOM
BUNU İZLE
Kimse buna göre davranmıyor ama hala iç savaş riski var ayriyetten ben niye kendi memleketimi Kürdistan eyaleti ya da bağımsız Kürdistan’a vereyim ki ben herkesin beraber insan gibi yaşamasını istiyorum layik ve demokratik şekilde
Laik*
Kürt beraber yaşamaya yok demedi ki!
Peki şu açıdan bak KÜRTÇE TABELALAR ASAN DÜKKANLAR MARKET İŞYERİ OLSA ÇARŞIDA TEPKİN NE OLUR?
Tabiki asabilirler ben buna karşı değilim onlarda bu ülkenin evladı ama bu Kürt ve Türk düşmanlığı kutuplaşma yapıyor ben artık ne isim veriyorlarsa bilmiyorum bu Kürdistan hayaline hoş bakmıyorum çünkü istedikleri bölgelerde benim memleketim var kendimi geçtim bir çok milliyetçininde memleketi vardır bu durum savaş açar
Nerelisin sen 😂
Ardahanlıyım ben anne tarafından
Baba?
Tekirdağ biraz uç noktalar 😁
Benim babam da Antarktika annem eskimo aşireti mensubu 😂
Nasıl yapıcaz ablam onu be ahahahdnwks
Abla kim la 😂
Bilmiyor musun o olayı
Bilmiyorum ki 😂
Anladım ya olay şu kadın acayip bir şey söylüyor Celal şengörde nasıl yapıcaz abla onu be diyor😅
He şu profesör onu diyorsun 😂
Evet evet
O adam ateist ama iyi bi adam yani
Ateist ya da değil farketmez ya iyi iyidir
Öyle zaten senden iyi solcu olur ha bu a😅😂
Bu arada 😂
Sağcı değilim zaten hdp yi anlamlandıramıyorum sadece
Biraz daha araştır hak vereceksin tamam eleştirel yanları olabilir ama düzen partilerinden iyidir
Sana oy ver demiyorum yanlış anlama Sadece anlamanı istiyorum
Tamamdır sağ ol sen kime oy verdin
Hdp ve Kılıçdaroya 😂
Aa bende Kılıçdaroğlu 😌
Bak sabahtan beri terörist dediğin hdp sizi destekliyor 😉
Siyaseti sorguladığın kaynakları değiştir 😉
Terörist demedim ama sizin başkanınız p k k lı adamı seviyor heykelini dikmek istiyor ben masum bulmuyorum ve ittifakımız aynı değil
Ayriyetten hdpnin bize bayıldığını sanmıyorum demirtaşı yargılayacağımız için oy veriyorlar ve erdoğanı sevmiyorlar
Ayriyettende Kılıçdaroğlu öcalana karşı bir adam onu seven sizsiniz
Desteğini çekse siz rüyanızda görürsünüz biliyorsun değil mi?
E zaten demirtaşı yargılayacağız diyoruz bizde size yoksa neden oy veresiniz biliyoruz bunları
Peki kürtler geçmişte kemalistlerden ne kadar darbe yedi ve katledildi umarım fikrin vardır!!!
Burası Türkiye çünkü savaşlarda sırf Kürtler değil herkes ile savaşıldı ve herkes kendi toprağını aldı şu an hala iç savaş var ben size Atatürk’ü sevin demiyorum zaten herkes kendi atasını sever özgürdür bu fikirde
Ki Atatürk Kürtleri yadırgamadı onlarda insanımız dedi 1919 da biliyorsundur bunu olanlar sonrasında oldu
Aaah ah neden bizim ülkenin solcuları ya da solcuyum diyenler milliyetçi faşizan bir tavır takınır hiç anlamış değilim
İbrahim kaypakkayayı bilir misin?
Sizde Kürt milliyetçisi değil misiniz? Kürt olduğunuz için mutlu değil misiniz bizde Türk olduğumuz için bunları düşünüyoruz bunda sorun nedir
Siz milliyetçi olmasanız Türk çatısı altında olmaktan rahatsız olmazsınız öncelikle ben bu savaştan usandım artık Türk kürt kavgasından da bıktım ülkede kurmayın kavgada yapmayalım
Hayır yanılma! Bilmeden konuşma hdp çatısı altında her dilden dinden insan var!
Peki ortak amacınız nedir diye sorsam Türklerle kardeş kardeş yaşayıp mutlu huzurlu geçinmek mi sanırım Abdullah öcalan bu fikri pek sevmez:)
Bırakın şu savaşıda umarım Kılıçdaroğlu kazanır laik ve özgür mutlu şekilde yaşarız HEPİMİZ
Batıda Hergün insanlar dilleri için lince maruz kalıyor daha geçen Kadıköy de ölürüm Türkiye şarkısını çalmadı diye gündüz gözüyle katledildi sokak sanatçısı bumu kardeşlik?
Ben bunu asla savunmam ben başından beri diyorum insan gibi yaşayalım diye ne Kürtler ayaklansın ne Türkler ama yok ortayı bulamıyoruz biz bu ülkede maalesef insanlar birbirine anlayışsız
Bu ülkede kürdü türkü gürcüsü bulgarı farketmez herkes var mekan sahibi ırkı ne ise ona uygun şarkı açar kimse karışamaz karışan suçludur bu durumda
Ben Kürtçe şarkıda açar dinlerim Türkçede her dili dinlerim bu şahsi meseledir
Herkes benim senin gibi duyarlı değil işte hassas insanlar var etki tepkiyi doğurur ve her sistem kendi isyancısını yaratır bu böyle!
İç savaşın nedeni bu tutum zaten ben sadece orta yol bulunsun isteyen biriyim eminim sende memnun değilsin bu durumdan zaten
Değilim olmadım da askerin gerillanın bu topluma ait her bireyin ölümü canımı yakıyor ve elimden bir şey gelmiyor
Tek umudum iktidar değiştiğinde bu kavganın bitmesi kimse ölmesin kavga falan çıkmasın
Hiç kimse ölüme sevinmez sevinen zaten insan olamaz!
Evet
Dediğim gibi sen sorgula!
Neyi sorgulayım daha ya ben kimseye düşman değilim değildim de zaten
Gelişmek ilerici olmak yerinde saymaktan çok daha iyi!
Uslu ol ((:
Şu üslubun hoş mu sence? Başından beri ben bu bölücü durumdan hazetmeyip normal yaşamayı savunuyorum nerenle anlıyorsun bilmiyorum
Naptım şimdi yaw
Uslu ol falan hoş değil
Yani büyük bi sorun değil uslu ol kelimesi gayet masum bi kelime neyse
Böyle bir sohbette hoş değil normalde sorun olmaz ya
Pardon bilmiyordum yaka mikrofonunu unuttum kameraları bizi izleyen milyonları gerçekten afedersin 🙏
Olay birilerinin izlemesi değil ki başından beri düşmanlığım yok normsl bir yaşam istiyorum diyorum senin açından uslu olmamı gerektirecek bir fikir uçurumu yaşamadım
Ne demek yaşamadım yaw Allah aşkına bak dediklerini çürütmek istemiyorum lütfen 🙏
Seninki solculuk değil ılımlı milliyetçilik kusura bakma ama
Herkes vatanını milletimi sever bunda sorun yok ki:) inkar da etmiyorum ayriyettende ben Türk ırkı üstündür gibi bir laf kullanmadım bana göre tüm ırklar aynı önemli olan düşünce yapısı düşüncesi pozitif olan sorun çıkarmayan her ırktan insanı severim ben ırka bakmam
Milletini*
Yaw Allah aşkına ilk yorum yaptığım da milyonlarca hdpliyi bölücü olarak lanse eden kimdi?
Başkanınızın p k kyı kuran Abdullah Öcalanın heykelini dikmek istemesi ve onla yakın olması konusu bu konuda kafa karıştırmaz mı yanlışım varsa söyle çünkü p k k iyi bir şey değil
Sana göre öyle başka insan için değil bu bi ideoloji bunu insanların kafasından çıkarıp atamazsın ki!
Bu ideolojiyi yani p k k yı destekliyor musunuz peki bunu bilmek isterim
Ben kimseyi destekleme derdinde değilim lanet olsun benim halkım acı çekiyor şiddet bitsin istiyorum sadece ama dediğim gibi gücüm yetmiyor
Anladım teşekkür ederim barıştan yana olmak iyidir
Rica ederim bayan barış güvercini ((:
Şimdi sen bunada kızarsın 😉
Yoo gayet öyleyim bence herkes öyle olmalı dert kalmaz bence😅😊
Bak bi burada uzlaşma sağladık anlaşmayı bozma ((:
Biz uzlaştık sıra devlette😇
😅Onlar biraz sorunlu eleman hatta zor imkansıza yakın 😂
AHAHDNALSŞFMALSĞ iki taraftada konuşup anlaşma kültürü bitmiş
ASLINDA para hırsı hepsi bu!
Aa neden
Nedeni mi var para ve güç yüzyıllardır bütün kötülüklerin anasıdır!
Bunu bilmiyorum deme sakın seni kötü eleştiririm 🤣
He o anlamda direkt para deyince anlamadım
😂😂😂Yok ne diyim kağıt parçası mı diyim 🤣
Ama harbi dama taşı gibi Kızsın ha yanlış anla ya da anlama ama 😉😅
O ne demek anlamadım ama para deyince bir an aklıma gizli bir hazine varda bunun için mi savaşıyorlar diye düşündüm 😅
Hee Karayip korsanları gibi 🤣🤣🤣
Nemi demek pilot cevaplar veriyorsun hızlı biraz dağınık ama olsun 🤣
He anladım jsmakdmwls deli ya
Bu kahrolası şehir ne zaman yıkılıcak bilmiyorum ki 😂😂😂
Benim denge kolum hasarlı zaten 😂
Şehir mi yıkılacak ay o ne alaka neresi yıkılıyo jxalxldmşs
Kahrolası İstanbul😂
Beni takibe aldın mı?
Aldım aldım da İstanbul’da bir şey mi oldu neden sevmiyorsun
O lshdjdkdhs senmisin 😂
bir şey olmadı yaw minibüste bi yaşlı dayı vardı herif kürt Türk meselesi yaptı yol boyunca dişleri de yok anlaşılmıyor da bi dayı kafamızın ırzına geçti 😂
Ufak bi tartışma mesele şoförle başka Bi sürücü arasında geçti bende inerken yeter dayı yeter dedim gülerek 😂
Ahahxmalxmsöaşxl
Resimdeki nine sensin dimi bu arada 🤣🤣🤣🤣🤣
İdolüm teyze ya ben sayılırım tabiki
🤣🤣🤣🤣Ne bilim yormim fazla dedim 😅
S! ktr orsp nine yaz çıkar çok komik tatlı biri
Bekle bakayım 🤣😅
🤣🤣🤣🤣Cennet mahallesindeki pembe gibi konuşuyır 🤣
Akpliye iyi geçirmiş cevabı ajajsmqkxmd
Hemde kanca gibi 🤣
chp'ye sor
Bilmiyorum
Aynen
Bizde yedik
Ben yanlışlıkla yedim galiba sonra anladım asıl amacı saflık çok zor ahajsnslasp
Yeme yeme kus