Türkiye özellikle Amerika'nın Türkiye'ye sattığı savaş uçaklarıyla onları vuruyor fakat onlar hâlâ Amerika'dan yardım bekliyor anlamadım cidden

Türkiye özellikle Amerika'nın Türkiye'ye sattığı savaş uçaklarıyla onları vuruyor fakat onlar hâlâ Amerika'dan yardım bekliyor anlamadım cidden
Bakın tüm güçlü ülkelerin resmi olsa da gizli bir yapılanması var üst akıl var ve üyeler bunlar dünyaya yön veriyor en büyük sermayaleri silah tüccarlığı kan ve kaos ile beslenirler Amerika İngiltere en tehlikeli olanlar milyonlarca masumun kanı var ellerinde daha çok detay var araştırın
Cevap
6Cevap
Amerika silah tuccarıdır amerika amerika olabilnek için terör örgütlerine iç karışıklılıpa ve gelişmekte olan ülkelere ihtitac duyar ypg pkk gibi örgütlerse ciddet yanlısı kişilerin ırk din dil ayrımı yapmaksızın birleştiği bir damdır savaş yanlılarının son duragı ve biz ölğm melekleri Mehmetler
Terör kavramı dünyada son 1-2 yıldır ortaya çıkmış çok yeni bir şey olduğu için henüz senin gibi kimse bilmiyor amacını.
Amerikanın ve Avrupa'nın köpekliğini yapmak
Bunlarla iş yapıp Türk devletinden toprak alabileceği hayaline kapılıyorlar ama 40 yıldır alamadılar alamayacaklar da
Anlamıyorum ki, bunlara nasıl ABD yardım ediyor ki, hepsinin elinde Kalaşnikov var?
Terör bı siyasi politika araştır anlarsin büyük devletler küçük devletleru bu şekilde istila eder
onlara gelen silahlar amerikadan geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?