Benim oyum reis'e, KK alamayacak.
Mülteci kardeşlerimizin bir zararını görmedim ben.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim oyum reis'e, KK alamayacak.
Mülteci kardeşlerimizin bir zararını görmedim ben.
Mültecilerin bir zararını görmemiş sen görmemiş olabilirsin tatlım. Türk kardeşlerimiz çoğunluk gördü
Sokaklarda yürüyemez oldular kadınlar. Mülteci kardeşlerim diyorsun bide yazık
Senin türk kardeşlerin mülteci olamaz adamların yaralarından çok zararları var hala daha mültecileri savunuyorsun çok yazık
Sen görmemiş bazı şeyler yaşamamış olabilirsin ama insanlar yaşadı. Küçücük çocuğa tecavüz ettiler. Hırsızlık yapıyorlar
Türk kardeşlerime yapılan bana da yapılmış sayarım ben. Bana yapılsın yapılmasın
Mülteci Suriyeli vs benim kardeşim olamaz benim kardeşlerim türk halkı... nokta
Zarar görmedim diyor…
Bu kadar çoğunluğu vasıfsız insanın giderlerini devlet karşılıyor. Bunların hepsi ekonomiye yük.
Sana deseler ki her ay maaşının bir bölümünü mülteci birine vereceksin diye şart konulsa o zaman bi süre sonra canına tak eder. Lütfen bu kadar dar düşünmeyin…
Reis Kazanacak Allah'ın izniyle. KK kazanırsa ülke için felaket olur. Yorumlarda sana hakaret eden insan müsveddelerine cevap vermeden direk engelle. Bunlarla konuşulmaz. Bunlar verdiği yardımım üstüne çıkan insan müsveddeleri.
Cevap
10Cevap
Kes sesini ucube görmemiş, geçenlerde 15 yıllık esnafa saldırdılar, adam dükkanı bırakıp mahalleden taşındı, yakın bir arkadaşımı bıçakladılar, milletin karısını kızını video aldılar, devlet görünen bilinen rakam 40 milyar dolar harcadı, her ay düzenli maaş alıyorlar, sınavsız üniversite, öncelikli hasta, daha sayayım mı bir de görmedim diyor, ülken araplara karıştı hala görmedim diyorsun
sonsuza kadar katiliyorum
@inanbilmiyorumm Ben ne anlatsam gene adam yapıyor ya diyecekler, hepsi böyle
atv izlemekten gercek turkiyeyi gormuyolar
@inanbilmiyorumm A haber manyakları, sadece orası var
"40 milyar $ harcandı" denildiğinde 2019'du. 2019'dan önce 1 yılda yaklasık 5 milyar $ harcamışlar. O zamanlar 3-4 milyon arası nüfusları vardı. Şimdi 13 milyon oldular. Şimdi 1 yılda 10-15 milyar $ harcandığını tahmin ediyorum. Almanya'nın bile bu sığınmacılara bakacak parası yok.
Mültecilerin zararını görmedin mi. Haberleri de takip etmiyosun sanırım gerçi A haberi dinlemekten sizde haklısınız. Mülteciler geldi geleli ülkenin ahlaki bozuldu da senin gibilere bunu anlatamayiz işte. Anlamazsınız çünkü
oyum kılçdaroğluna erdoğandan kurtulmak için atacam
Bir Afgan 17 yaşındaki kizimizi kafasını tasla ezerek oldurmustu. Hatırlatırım. Bir suriyeli de kendisini reddeden kizimizi oldurdu!
Bişey soracam neden alamayacak KK? Mültecilerden zarar görmediysen ileride çoluk çocuk doğurunca bunlar dahada çoğalacak geleceğini hiçmi düşünmüyorsun?
Ayrıca ver ver erkeklerin işine yarar
Hala mülteci diyor ya mülteci kadar başına taş düşsün. Mülteci kampı mı lan burası
Sen görmemiş olabilirsin ama başkaları görüyor.
Ama kafamız nasıl güzel.
kendi ülkemizde mülteci olduk
Aynı şeyi yazdım ya
Multeciler seni becersinn
Terbiyesiz..
Sen cok terbiyelisin seviyesiz sey
Bunun oyuyla benim oyum bir mi simdi
Umarım mültecilerden bi zarar görürsün.
Koyuuunnnnnnn
Diyeceğim tek şey: "aptlsin.."
erdoğan kazanır en az 55le
Henüz...