ben gecn reise bastım amma arkadasım hudaparla ıs bırlıgı gırmıs kız çocuklarıyla evlenip diğer kadınları sahiplendirrcekler diyyor cok korktum ulkemizi bölemezler bu seffer kılıcdara verecemm reis kazanamaz degıl mı
kazanır
kazanamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kk PKK ile isbirlig icnde diyenlere ağzının payını verdi bu konuya açıklık getrdi ama Erdoğan hizbullahci partiye verilen tepkilere bı açıklık getrmedi ve onayliyor
Kadın düşmanı partiyi arkasına alıp iki din dersi vererek kandirip milleti seçimde de iki dalavereyle oyunlar kazanırsa kazanr Erdoğan. Sonuçta serefyle yarışmak ağır geliyor ki oyunlara basvuruyor
Arapçayi ve kurtceyi anadil sayacaklarms suriyelileri daha çok foldurcaklar ülkeye.
bunları yeni ogrendim elim kırılaydı vermeseydim keske
Atatürk ün biz kadınlara verdg hakları elimizden almayı hedeflio o parti.
Boşanan kadınlar ortada kalmasn die neymiş evli de olsa bı erkek imam nikahına almaliymis kadın ortada kalmamaliyms Arabistan a Filistin e çevirmeye calisiolar inanmiosan netten bakabilrsn. Kk laf solerler ppk ile isbirlig icnde die adam açıkça PKK ile isbirlig yok dedi bak netten inanmiosan
Kazanmasın. Ona oy verende akıl aramıyorum zaten de.
Yine reise ver yoksa PKK’lılar bombalama eylemlerine devam Edip askerlerimizi öldürmeye devam eder
amma hizbullah varmıs kürdistan kuracaklarmıs
Onlar bir şey yapamaz bir avuç insan
batmanda 80 bin kisilermiş diyerbekır van bitlis antep buralarda varmıs
Pkk daha çok önümüzden reise ver
ben reise vermeyecem mlsf
reis devam saçma sapan fikirlere inanmayın hemen çocuk musunuz
Reis kazanırsa anayasayı değiştirecek şeriat getirecek. Karar sizin sonra ağlamayın
Suriyelileri ülkeye doldurdu ve doldurmaya devam edecek.
Ekonomiyi zaten batrdi buna devam edecek adalet zaten yk
Yani seçimden sonra şunu alamıyoruz die adalet yok die bunları ülkemde istemiyorum die zirlamasn kimse siz istednz bunu
kk ye ver değişim şart
Reise ver
reis onay vermiş hizbullahın istediklerini yapacaklarmış
Ona bakarsan da Selahattin Demirtaş ve Apoyu çıkaracak mış. Kk. Hizbullah öyle bir şey yapamaz. Çünkü eskisi gibi Aktif değil
İlk oyun muydu
hyr
Hımm
Bok kazanır