Cumhur ittifakı kazanırsa nolur?
Millet kazanırsa nolur?
Bana sanki bu seçim ciddiye alınmıyor gibi geldi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cumhur ittifakı kazanırsa nolur?
Millet kazanırsa nolur?
Bana sanki bu seçim ciddiye alınmıyor gibi geldi
Nasıl olursak öyle yönetiriz ne yapalım Elimizden bu kadar gelir Ülkemin içi Boşaltıldı da boşaltıldı amA bunu görenler azınlıkta şu var ki adam Bütün televizyon kanallarını topladı hepsinde reklamı var haber adı altında hep reklamı yapılıyor Rusya da böyleymiş Tek Adam yönetimi var Mesela orada sene boyunca reklam yapılırmış putin'in putini şöyle yüzen adam karate yapan adam ok atan adam ata binen adam yapsa yapsa Putin yapar başka kimse yapamaz imajı halka aşılanıyormuş bizimki de ona benziyor şöyle dindar böyle dindar halbuki islamiyete inanç sistemine onun verdiği zararı kimse vermemiştir
2 ona oy verenler genellikle kırsal kesim çoğu maaşla emeklilik maaşı var yaşlılık maaşı var hasta sakat maaşı ve bakımı var adamlar yiyecek kadar ekmek oldu mu yetiyor daha fazlasını istemiyorlar beklemiyorlar
3İki aday arasındaki fark 1.600.000 vatansaşlık verilen Suriye li sayısı en az 5milyon siz düşünün gerisini
4 muhalefetin de yanlışları var mesela Kılıçdaroğlu Fırsat bu fırsat tam Cumhurbaşkanı olma zamanı diye illa ısrar etti Tabii Parti içinden de sen olman lazım başkası olmaz diye baskı da yaptılar Halbuki başka aday daha rahat kazanırdı bir de Davutoğlu ve Babacan'ın birleşmemesi Mantıksız bir şey ikisi aynı partiden ayrı ayrı Parti kurmuşlar birleşselerdi ikisinin enerjisi sinerjiye düşebilirdi, çünkü sağ oylar yeniden refaha ve mhp ue gitti..
kısaca benim 2 turdan ümidim yok ne yapar ne eder Erdoğan alır gazeteler onda televizyonları önde Devletin kasası onda boş da olsa emanet paralar onun elinde artık vatanımız için hayırlısı olsun
🌹 belkide mucize olabilir KK alır
Cevap
3Cevap
Akp kazanirsa vah halimize. Ilk tur icin degil ama ikinci tur icin ciddiye alinmiyor diyebilirim kesin kaybettik oy kullanmicam diyen insanlari gorunce zivanadan cikiyorum
Seçim kaybedildi oy kullansanızda olmaz erdoğan 0.5 oyu sinan oğan millet ittifakını desteklese bile alacak
@ibrahimfurkan34 bir sey bitti denmeden bitmez bu surecte oyunu degistiren cok yakinlarim var modumu dusurmem ve ikinci turu beklerim iyi aksamlar
Hayırlı geceler
Erdogan kazanmak icin her turlu pisligi yapan biri tek adamlık rejiminin bitmesini istedigim icin bay kemal diyorum
Cumhur ittifakı kazanırsa çarşaf bakıyoruz gençler. Bari toplanalım da birlikte alırsak ucuza gelir.
Öyle bi şey olması imkansız. Ben, sen kimse izin vermez buna. Hiçkimse milletten güçlü değil
Adamlar meclise 4 kişi girdi. Her şey yavaş yavaş olacak. Zaten kazanırlarsa beyin göçü yapsr çoğu kişi. Zeki olanlar gidince diğerleri de burada daha da hakimiyet kurar. Sonra nasıl sonları İran gibi oluyor izle gör.
Hayır onu kafandan çıkar 20 yıl öncede öyle denildi. Olmadı. Olamaz. Olamayacak
Bak sana özetliyim. 10 yılda 13 milyon kayıtlı mülteci var ülkemizde. Şu an buna kayıtlı olanları eklemiyorum bile. Sınırlar açık, giren çıkana müsait. 20 yıl sonra suriyelilerin sayısı 30 milyonu geçecek. Ülkenin yarısından fazla bir rakama ulaşacaklar. Sonra her şeyi adım adım yerine getircekler. Önce okullar karma olmayacak ki hüdaparık teklifi bu. Sonra başka şeyler getirilecek. Sonra başörtü takma zorunluluğu sonra çarşaf derken suriyeliler daha ds işgal edecek burayı kimse olayın ciddiyetinin farkında değil. İranlılar bile Türkiyenin sonu bizimkisi gibi olacak, böyle yapmayın diyor. Anlayabilene
Dinde kimse kapanın diye zorlama emri yok kimse yapmaz merak etmeyin
@ibrahimfurkan34 aynen canım. Çok da güzel kapatırlar. İran’da nasıl yapıldıysa bugün burada da yaparlar. Ulan İran’daki adam bile ülkenin halini görüyor ülkede yaşayan adam görmüyor.
Ben bi müslüman olarak karşı cıkardım böyle bir şey olsa
@ibrahimfurkan34 sen çıkarsın bir başkası çıkmaz. Bak din güzeldir ama yanlış insanların eline düştüğünde çok tehlikeli bir silaha dönüşür. Onu da ülkemizde yeterince gördük. Din kardeşi diye suriyelileri ülkeye aldılar adamlar nüfusun yarısına ulaşacak neredeyse.
Hayırlısı olsun ne diyim ki
@ibrahimfurkan34 hayırlısı mı kaldı sanki. Ağız dolusu küfretmemek için zor tutuyorum kendimi. Akp kazanır ya da kazanmaz bilemem ama kazanırsa ben yine kendimi kurtarmak için her şeyi yaparım. Gerisini de zekâsını kullanmayanlar düşünsün.
Kazancağı çok bariz değilmi 0.5 oy alsa kazancak zaten 49.5 tu
@ibrahimfurkan34 ya ilk turda kılıçdaroğlu kesinlikle alıyordu. Adamların durduğu her sandıkta sıkıntı çıktı. KK 198 oy aldıysa ysk 0 olarak giriyor. 80 oy alıyor 10 oy olarak giriyor. 198 bin sandıkta bunu yaptıklarını düşünürsek kesin KK alıyordu. 0.5 kalmışken neden akp itiraz etmedi sanıyorsun? Onlar da biliyordu çünkü fıyaları ortaya çıkacaktı.
Valla chp de sınırsız para var sandığa sahip çıkamıyorsa ülkeye sahip çıkmaya çalışmasın
Sandıga sahio cıkanayan ülkeyede bir şey katamaz
@ibrahimfurkan34 orası zaten bambaşka bir olay. Ben bile sandık müşahitliği için başvuru yaptım ama özellikle müşahitleri doğuya ve urfa’ya yollamaları lazım. Aşiretle polis orada ittifak olmuş durumda, bütün pis işler orada dönüyor.
@aslıı_449 aa çok dikkat çeker. Tacize uğrarsan suçlusu sensin o zaman😅
Gerçekten bunu düşünmeye gerek yok 49.5 oy alan erdoğan ikşnci turda 0.5 mu alamıcak boşa hayal kurmayın
Yaptıgın yorumla bunun ne alakası var
%52 ile Bye bye Kemal'e attaya göndereceğiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?