Babam oy kullanma hakkıma engel oluyor ne yapabilirim?

şimdi öncelikle aileleri tarafından zorla şu partiye oy vereceksin yoksa seni eve almam, döverim, evlatlıktan reddederim tarzı şeyleri daha önce görüyordum ve allahtan benim ailem bu kadar yobaz değil diye sevinirdim ama maalesef bugün aramızda 2. turda kime oy vereceğimizle ilgili bir tartışma çıktı ve ben babama dedim ki baba yapacak bişey yok erdoğana asla oy vermem küfrede küfrede kılıçdaroğluna oy vereceğim dedi ve bunu dedikten sonra bana dediki bak ben boş oy atıcam annende boş atıcak o yüzden ya boş oy at ya da illa vereceksende erdoğana ver dedi (ailem akpli değil ama yrpci maalesef) işte böyle dedikten sonra aramızda orta çapta nerdeyse kavgaya varacak bir tartışma çıktı ben olayın daha da büyümemesi için odama gittim ve konuşmadım daha fazla

ama bana tehditler yağdırıyordu benim evimde yaşıyorsun, böyle inatlaşırsan seni eve almam ne halin varsa gör tarzında şeyler dedi. Ben gerçekten inanamadım ailem yobazdır ama bu kadar yobaz olabileceğine inanmamıştım inanmak istememiştim

bu durumda ne yapabilirim sizce

kendi fikrim %10 %20 de olsa boş oy atma ihtimalim vardı ama bana bu yapılanlardan sonra inadına kılıçdaroğluna vermeyi düşünüyorum o yüzden 28 mayısta gizlice evden çıkıp gizlice oy vermeyi düşünüyorum

birde bunun üstüne aslında ailemide şikayet etmek isterim ama ailemle olan bütün bağım biteceği için bunu yapmakta istemiyorum

sizin başka tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim biraz uzun oldu ama inanın bende bu kadar uzun yazmak istemezdim çok canım sıkıldı ve bir o kadar da nefret doluyum ben çocuklarıma asla böyle davranmam

Babam oy kullanma hakkıma engel oluyor ne yapabilirim?