Babana bir birey olduğunu sakince açıklamaya çalış. Oy vermenin kişinin kendi öz kararı ile vereceği bir karar olduğunu ve bunu yapmak için kendi bildiklerinden ya da öğrendiklerinden yola çıkmak istediğini anlat. Babana fikrini almak istiyorum ama bana göre doğru olanı seçmeye hakkım var demelisin. Kime oy vereceğin ile ilgili yönlendirmesinden ziyade sana neden bunu seçmen gerektiği ile ilgili bilgiler vermesini istemelisin. Talep etmek her zaman iyi bir yoldur. Babana "Ben senden bilgi talep ediyorum. Bu doğrultuda verdiğim karara saygı duymanı istiyorum. Oy vermek için 18'i doldurma şartı vardır. Ve ben artık bir bireyim bana öğüt vermeni talep etsem de beni yönlendirmeni istemiyorum." diyerek sakince açıklama yapmaya çalış. Ben babama böyle söylerdim. İlk başlarda çok zorlandım. Sonradan beni anlamaya çalıştı.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimdi akıl var mantık var arkadaşlar beyninizi açın kulaklarınızı iyice okuyun şunu chp kazandığı zaman chp başkanı neler yaptı Türkiye için? İkramiye verdimi? Bi hastane yaptırdı mi.. ne yaptı hiç bisey ama Recep Tayyipten ALLAH razı olsun çabalamadigi şey yok hem kendisini sevdiriyor insanlara hem de herkesi seviyor dünyanın çoğu insanı AKP memnun razı önemli olan nasıl yönettiğin değil millet için neler yaptigindir razı olunmasıdır kazanmak bir şey değildir chp kazandığı zaman da gördük neler yapmadığını... kuyruk sırası vardı chp zamanında o bile kalktı salak gibi bekliyordunuz ne zaman sira gelecek gideceğiz diye Simdi ise hemen randevu al git ne güzel kim yaptı bunu Recep Tayyip Allah razı olsun adamdan insanlar birazcık beynini kullansa chp hdp bir olup turkiyeyi nasil yıkmaya çalıştığını da görürdü.. ama insanlar kör maalesef görüyorlar duyuyorlar hala kafasının dikine gidiyorlar... BABAN ZORLA VERMEDI OYU HAK ETTIGI ICIN VERDI. SEN BUNU GOREMEZSIN
1147 Yorumla- +1 yıl
Bak arkadaşım; Birincisi Halk Devlet için Devlet Halk için vardır. Hükümetler gelip geçicidir. Çünkü seni yöneteni sen seçersin. Yani Hükümet Halk için vardır. Ama halk hükümete bağlanmak zorunda değildir. Esas olan Devlet bütünlüğü ve halktır. İkincisi Akp'nin geçmişi tarihte iyisiyle kötüsüyle yazıyor. Chp'nin geçmişi de aynı şekilde, burada asıl sorun şu "O varken bunlar oldu. Bu giderse böyle olur" kavramındadır. Bu kavramdan kurtulmak zorundayız. Çünkü halk olarak bizi yöneten insanları biz seçeriz ve bizim seçerek başa getirdiğimiz, vergilerimizle, iş gücümüzle, eğitimimizle desteklediğimiz insanlar (hükümet) bizim düşünmek zorunda olmadığımız (ekonomi, siyaset, refah yönetim gibi şeyleri) düşünmeli ve bize hizmet vermelidir. Eğer hükümet halkı manipüle ediyor, halkın gereksinimlerini hiçe sayıyor, halkı sürekli zora sokuyorsa halk hükümete kendini hatırlatmalı ve hükümet üyelerinin sadece birer memur olduğunu onlara göstermelidir. Esas demokrasi budur. Yönetmek ve halk için yapılan şeyler aynıdır. Yönetim halkın gereksinimleri doğrultusunda doğru kararlar vermek ve halkın refah seviyesini yüksek tutmaktır. Ekonomik, teknolojik, sistematik olarak halk için yapılan her hamle yine halkın yararına ya da zararına olacaktır. Bu yüzden yönetim önemlidir. Ben burada şu şunu yaptı bu bunu yaptı demeyeceğim. Sadece daha bilinçli olmalı ve yeri geldiğinde değişim yapmalıyız. Çünkü biz halk olarak ne kadar alttan alırsak yönetimde olanlar (insan oldukları için ve insanlar özünde bencil varlıklar oldukları için) bizim üstümüze çıkarlar. İnsanları (yönetimde olanları) sürekli kahraman ilan etmek halkın seviyesini düşürür ve halka geri dönüşü olmayan zararlar verir. Herkesin oyu kendine, herkesin düşüncesi kendine lakin toplum olarak belli bir bilinçle kararlar alırsak birilerinin bizi birbirimize düşürmesine engel olur ve daha mutlu olabiliriz. Önemli olan sorgulamak ve halkın (bizim) ne kadar güçlü olduğumuzu unutmamaktır.
Cevap sahibi+1 yılBaysss.
Cevap sahibi+1 yılBen yazacağımı yazdım beyni olan algılar
Cevap sahibi+1 yılŞuanda rahat yaşıyorsanız AKP nin ayağının altına öpün
- +1 yıl
Ben vermek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyarım sorun yok herkes özgürdür ama herkesin zırlamsıyla oylar bir tutmuyor maalesef kimin kazandığı belli o yüzden herkes boşuna nefesini tuketmesin
- +1 yıl
Bunu 2023 te göreceğiz
- +1 yıl
Yorumunuz için gene de teşekkürler
- +1 yıl
Sonuçta emeğe saygım bol
Cevap sahibi+1 yıl@seseviva sende anlamışsındır kim kimin için ne yapiyosa kime değer veriyorsa o kazanır 😊 haktan bahsediyorsun zaten herkes memnun senin ne yazdığını anlamadım bile boşa yazmışsın
Cevap sahibi+1 yıl@barfiksçibey657 şuanda rahat yaşıyorsan o adam sayesinde sen bunu 2023 te görmez diyorsun adam neler yaptı sen algılamadin o zamanda bisey yapsa sen yine algılamazsn çünkü senin kafa aynı
- +1 yıl
Ama böyle laf sokmak yakışmadı
- +1 yıl
Ben Allah 1 , 2 de atam sayesinde rahatım
Cevap sahibi+1 yılAdami kotuleyeceginize beyninizi kullanıp dusunseydiniz
- +1 yıl
Ben Erdoğan dan dolayı rahat yaşamıyorum
- +1 yıl
Ata m sayesinde silah arkadaşlarına saygım sonsuz
- +1 yıl
Ama rte bu grupta olamaz
Cevap sahibi+1 yılALLAH celle cellaluhu saçma sapan ezik bir atayı yanana getirecek kadar ezik bir insansın işte:)
- +1 yıl
Bu şekilde insanlara dayatma yapamazsın. Buna hakkın yok. Kimse kimseye muhtaç değildir. Hele halk hükümete hiç muhtaç değildir. Hükümet halka muhtaçtır. Çünkü onları seçen halk, vergi veren halk, çalışan halk, yediren içiren halk!!! Seninle aynı düşüncede olmayana saygısızlık yapamazsın! Senin görüşün seni ilgilendirir. Burada cahillik yapan sensin! Soruyu soran kişi fikir almak istemiş sen dayatma ile baskı ile görüşünü değiştirmeye çalışıyorsun. Bunu yapmaya hakkın yok. Kim olursa olsun haddini bilmeli ve saygı sınırları içerisinde görüşünü belirtmeli, sen istiyorsun diye herkes seni alkışlamak zorunda değil!
- +1 yıl
Bu lafı bana diyemezsiniz
- +1 yıl
Eleştirmenin de bir adabı var hanımefendi
Cevap sahibi+1 yılEğer adam olsalardı emeğe saygı duyarlardi
- +1 yıl
Seseviva teşekkürler
- +1 yıl
Atatürk olmasa idi kız çocukları hiçe sayılırdı
Cevap sahibi+1 yılHerkesin seçimi kendinedir herkes saygı duymak zorunda babanı tebrik ederim ellerinden öperim hatta 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahahahahaha...
- +1 yıl
Oy kullanamazdın , okula gidemezdin , istediğini giyemezdin
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Atatürk olmasa yaşamak dışında başka hiç bir hakkı yoktu bayanların
Cevap sahibi+1 yılKuranı ac bakalım okuma yazmayı sana kim öğretti:)
- +1 yıl
Gül sen gül
- +1 yıl
2023 te de AKP seçilirse ülkenin sonunu görünce kadına şiddet artınca ve sen de şiddete uğrayınca
- +1 yıl
Zırıl Zırıl ağlarsın
- +1 yıl
Sonra da bu hükumet neden destek olmuyor bize diye
- +1 yıl
Zırlarsın
Cevap sahibi+1 yılAç alak süresini oku bakalım:) sana okuma yazmayı kim öğretti ALLAH tan başkası ogretemez
- +1 yıl
Sonun hüsran olunca keşke Oy vermeseydim lanet olsun diyeceksin az kaldı bu zamanlara
Cevap sahibi+1 yılKafir olmanın manası yoktur durduk yere
- +1 yıl
Okuma yazmaya taktınız heralde
- +1 yıl
1 Allah im
2 atam
Olmasa idi Bir halt olamazdı hiç kimse bu ülke de
Cevap sahibi+1 yıl@seseviva defol git surdan senle muhatap olan yok zırlıyorsn kendine
- +1 yıl
Ben Müslümanım hanımefendi
- +1 yıl
Ben de dahil Ben de bir baltaya sap olamazdım t. c diye bir devlet olmasa idi
Cevap sahibi+1 yılŞimdi yazılarını kaldiracagm birdaha yazamahacaksn😀
- +1 yıl
İsterseniz sizi bir saltanat dönemine götürelim
- +1 yıl
😀bakayım orada böyle gülecek mi idiniz
Cevap sahibi+1 yıl@seseviva aklın var mı senin?
- +1 yıl
Sesevia haklısınız ama bu hanımefendiyi de kırmak istemem
- +1 yıl
Sakince konuşsa iyi olur o da
Cevap sahibi+1 yılŞuanda bynsizliginle 1 numarasin karışma istersen
- +1 yıl
Hanımefendi orada mısınız
- +1 yıl
Evet hanımefendi fikirlere saygı biz size duyuyorsak
- +1 yıl
Siz de bize duyun
Cevap sahibi+1 yılSeseviva senin aklın kıt bence yazma
Cevap sahibi+1 yılBirazdan görürsün ne olacağını seni mahkemeye veriyorum 😀
Cevap sahibi+1 yılRahatsız etmek neymiş gör Tanzimat davası da acacagm
Cevap sahibi+1 yıl@barfiksçibey657 özür dilerim söylediklerim için tabiki müslumaniz
- +1 yıl
Bence kavga etmeyelim
- +1 yıl
Kırmamak için kırılmanın bir anlamı yoktur. Kırmak başka birşey yanlışa tepki göstermek başka birşey. Birilerinin artık öyle aklına estiği gibi konuşmaları ve savunmaları bitirme zamanı geldi de geçiyor. Ne yazık bu şekilde savaşmak sadece bizim değil geleceğimiz içinde gerekli bir hal aldı.
- +1 yıl
Herkes sakince fikirlerini desin
Cevap sahibi+1 yılGöreceksn neler olacak bak 😀
- +1 yıl
Sıkıntı değil
Cevap sahibi+1 yılSen yazmaya devam et.
Cevap sahibi+1 yılSeseviva yazmaya devam edecek misin yoksa yapacağımı yapayım mı?
- +1 yıl
Benim demek istediğim saltanat dönemin de kadınlar pek mutlu değildi
- +1 yıl
Bu ülkede saltanata gidiyor gibime geliyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım @barfiksçibey657 😘😘
Cevap sahibi+1 yılAnliyorm seni
- +1 yıl
Çünkü cumhurbaşkanı bir partiyi destekliyor ve tek adam rejimi var gibime geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@seseviva yazma diyorum beynin algılıyor mu?
- +1 yıl
Kavga etmesek cidden iyi olacak bence mahkemelere gitmesin bu olay
- +1 yıl
Sonuçta buraya hepimiz de sosyalleşmek ve eğlenmek için geliyoruz
- +1 yıl
Bir konu için yapmayın
Cevap sahibi+1 yıl@seseviva ben sana yazma dedikçe yazıyorsun? Anlaman lazımdi
Cevap sahibi+1 yılBenim damarıma basarsan sinir edersen neler yaparım
Cevap sahibi+1 yılÇek git diyorum hala yazıyorsun kardeşim
- +1 yıl
Değmez bu konu için bence
Cevap sahibi+1 yılHalla halla delimidir nedir
- +1 yıl
Bence herkes fikirlerini desin
Cevap sahibi+1 yıl@seseviva her lafa karşı bir lafım vardır ama senin gibi bynsiz insana cevap vermek istemdim sen geldiğinden beri kendi kendine konuşuyorsun
- +1 yıl
Ama saldırmadan
Cevap sahibi+1 yılSana yazma dedikçe yazıyorsun şimdi de malca şeyler yazmışsın devam edersen böyle iyi bir dayak yiyeceksin... hemde şu acı sivri diliin yuzünden böyle olmaya devam edersen çok dayak yersin
Cevap sahibi+1 yıl@seseviva kendi kendinize devam edin sizi umursayan yok
Cevap sahibi+1 yıl@barfiksçibey657 sizi çok anladık hakkınızı helal edin )
Cevap sahibi+1 yıl@seseviva birazdan mahkemee kağıdı eline gelecek
- +1 yıl
Gizli üye olmasa idiniz özelden yazardım ve tartışma olmaz dı hanımefendi
Cevap sahibi+1 yılHatta bende geleceğim göreceksin ağzın kan olduğunda
- +1 yıl
Ve bu tartışma kapansın
Cevap sahibi+1 yılNe olduğunu konusamadan mezara gireceksin arabada geliyorum
- +1 yıl
Helal olsun tabi
Cevap sahibi+1 yılO küçük beynini dagitcam
- +1 yıl
Yapmayın bence değmex
Cevap sahibi+1 yılBi insan bu kadar Beyinsiz olamaz yazma dedikçe yazıyorsn beynin yok sanirim
- +1 yıl
İki tane yetişkin bireysiniz gencecik kızlarsınız düşman olmayın bence
- +1 yıl
İçimden geleni diyorum yapmayın
Cevap sahibi+1 yıl@seseviva senin burda ne işin var? Git oyuncaklarınla oyna bacak kadar boyunla burda laf çarpma yoksa başına çok şey gelecek
- +1 yıl
Tartışma bitsin bence
- +1 yıl
Ben kınamam kimseyi fikirlere saygım sonsuz
- +1 yıl
Hanımefendi
Cevap sahibi+1 yılAz bekleyin bi is görüyorum. Şimdi cahille münakaşaya giremem
- +1 yıl
Tmmm
- +1 yıl
☹yapmayın ya tadımız kaçmasın
Cevap sahibi+1 yılKimse kimsenin tadını kaçıramaz ben gayet rahat bir insanim şükür sorun yok kendi kendine konuşan düşünsün
- +1 yıl
Okey
- +1 yıl
Özür diliyorum verdiğim rahatsızlıktan dolayı
- +1 yıl
Belki vermiş olabilirim
- +1 yıl
Kendi şahsım adına kusura bakmayın
- +1 yıl
Hanımefendi rte nin tabi ki iyi yanları var
Cevap sahibi+1 yılBen her zaman için derim bir şeye karışan 3. Şahıs her zaman haksızdır
Cevap sahibi+1 yılHerkese saygım var görünen köy kılavuz istemez.
- +1 yıl
tamam teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıl@seseviva sen rahatsız ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılKarışma bir sorunun içine tamam mı kardeşim,
- +1 yıl
Bence burada ki haksız siyaset konusu
Cevap sahibi+1 yılKendi sorunlarını kendi tarafında çöz
- +1 yıl
Bana mı dediniz
Cevap sahibi+1 yılHerkes burda kendi yorumunu yapıyor. 3. Şahısın burda işi ne
- +1 yıl
Ben sadece olay kızışmasın diye araya girdim
Cevap sahibi+1 yıl@seseviva senin aklın var mı? Geldiğinden beri yazıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSana yazma dedikçe yazıyorsun burası senin yerin mi? Özürlü kardeşim
- +1 yıl
Bişey olmaz ama belki sesevia da kendi fikrini demek istedi
Cevap sahibi+1 yılGeldiğinden beri zirliyosun ne isin var burda?
Cevap sahibi+1 yılByn özürlü satasiyor diyor şeytan diyor ki ağzını burnunu kı zerre beyni yok ya ne anlatsam anlaMz
Cevap sahibi+1 yıl@barfikaçibey657 bir kıza bir işin içine girmek yakışmıyor kendi fikrini buraya yazmamali kendi tarafına yazmalı çünkü ben sana yorum yaptım ona değil
- +1 yıl
Bence 5 kişi de aynı yerde fikrini diyebilir yeter ki saygı olsun
- +1 yıl
Saygı duyuyorum ama tartışma olmadığı sürece pek problem etmem ben
- +1 yıl
Kendi şahsım adına diyorum
- +1 yıl
Konuşalım fikirlerimizi diyelim ama tartışmayalım
Cevap sahibi+1 yılBosver @bardiksçibey yazma daha fazla
Cevap sahibi+1 yılBuraya
- +1 yıl
Tamam ama sohbet yarıda kaldı
- +1 yıl
😔😔😔
- +1 yıl
Neyse
Çeyrek asırdan uzun ömrümde İzmirli, Tuncelili olup namaz kıldırmayan, cumhuriyetçilerin partisine oy verdirmeye yemin etmiş babalara/dedelere sahip insanlara şahit olduğum gibi, adalet ve kalkınma partisine oy verdirmeye yemin etmiş babalara/dedelere de şahit oldum delikanlı.
Geleceğine sen yön vereceksin, bir ideolojiye göre değil, kimin doğru olup olmadığına mantığınla karar vererek seçimini yapmaya bak.
Dogmatizmin her zaman doğru sonucu vermeyeceği gibi, popüler kültürün de her zaman doğruyu dayatmadığına farkındalık yaratarak ver bu kararı..11 Yorumla- +1 yıl
Aslında hiç bir partide 4 4 lük değil
+1 yılsiyaset te kimse kimsenin fikrine baskı yapmak zorunda değil herkes kendi özgür iradesi ve düşüncesi ile seçmeli bizim millet ama oy verdi vermedi diye birbirini öldürecek kadar ileri gidecek kadar cahiller sorun cahil olmak değilde cahil kalmak en büyük aptallık
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen babana bu linkteki soruyu okut baban senin kararına saygı duyacak sana hak verecek göreceksin senin baban gibi bütün babalar okusun evlatlarına kıymasınlar artık
Eskiden Osmanlılar kılıçla ülke fethederdi günümüzde Amerikalılar algıyla beyinleri fethedip ülkeleri yönetiyor haksız mıyım?13 Yorumla- +1 yıl
Okeyyy
- +1 yıl
Saolll
Cevap sahibi+1 yılSende oku soru linkini hatta bu soruya yorum yap sorudaki videoyu izle sende sağol
- Gündem konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılOy kullanmak senin tercihin başkası karışamaz oy kullanırken kimse yanında olmuyor..
31 Yorumla- +1 yıl
Baskı yapıyor
+1 yılSana mı sorcam de ükeye sıçtılar hala akp nedir ya az bi düşünsün
35 Yorumla- +1 yıl
O AKP yi sever ama ben CHP ciyim yani solcuyum
- +1 yıl
Tamam git bas uğraşma onla he he de geç ve mümkünse seçip günü eve kitle djsnxjd
- +1 yıl
Tmmm
- +1 yıl
@QNøbødy jsjcksnxjs tek tek tüm akplileri eve kitlicem sonunda
+1 yılSandığa gideceksin senin görüşüne hangisi yatkinsa. ona oy vereceksin bu rey davası kimseyi ilgilendirmez.
15 Yorumla- +1 yıl
Ama beni evlatlıktan reddermiş
- +1 yıl
Dediğine göre
- +1 yıl
Gönlü kırılmasın diye akp ye verdim dersin
- +1 yıl
Olur o zaman
- +1 yıl
Saol
+1 yılYav tamam de bas chp ye z kuşağı kazanacak oluum sjske akp gidecek Türkiye gelişecek oylar kemal bajganıma skskdk
16 Yorumla- +1 yıl
Bende CHP yi isterim
- +1 yıl
Bencede mantıklı. dd
Ama onunda gönlü olsun tamam vercem de verme - +1 yıl
Yalan atamıyorum ki ben
- +1 yıl
Yüzüme gözüme bulaşır
- +1 yıl
Yav tamam vercem gönlün olsun de bitsin kanka kemal bajganım bekliyo sjsjs
- +1 yıl
Tmmm
+1 yılSen özgür bir bireysin istediğine verirsin. İstediğin partiye ver dinleme
26 Yorumla- +1 yıl
Tamam ama beni redderse
- +1 yıl
Ayn ona verdim de xöckfkf
- +1 yıl
Ama ben yalan atamıyorum ki
- +1 yıl
Hemen çaktırırım
- +1 yıl
Bunu nasıl çaktırıcaksın ki ayn ona verdim de geç
- +1 yıl
Okey
- Gündem konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılTamam diyip oyunu CHP vereceksin!!!
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
ben de dedemle aynı sorunu yaşıyorum. her seçimden sonra hepimizi toplar sorgudan geçirir akşam yemeği bahanesiyle.
sonuçta oyumuzu perdenin arkasında veriyoruz. sen istediğin partiye ver sonuçta gerçekte kime verdiğini bilmek zorunda değil.
tavsiyem beyaz yalanların zararı yoktur. bir de bence babanla pek girme bu konulara. suyuna git ama kendi siyasi görüşünü değiştirme.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGençlerin geleceği yok herkes yurtdisina kaçmaya çalışıyor babanın öyle bir düşüncesi yok nasıl anlasın seni
11 Yorumla- +1 yıl
Ah abla Bi bilsen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen çocukmusun anlamadın. Gidersin oy kullanmaya, istediğine verirsin, babana akp ye verdim dersin çıkarsın işin içinden.
11 Yorumla- +1 yıl
tamam knk
Banada annem aynısını yapmıştı. akp ye oy ver yoksa hakkımı helal etmem demişti. bunlar şantajla iktidara gelmeye alışmış. seçmenide aynı :)))
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabanın evlatlıktan reddetmekle tehdit etmesi doğru değil ama doğru olan birşey var ki bu beğenilmeyen iktidarın kendisinden önceki gelen iktidarlardan daha iyi olduğu ! Bir zahmet araştırın da başımıza geçecek iktidarı seçerken ona göre oy verin! Mesleği maliyecilik olan biri olarak aradaki farkı her yönüyle çok basit anlatabilirim ama önce araştırma yapın lütfen!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNetten fake akp isaretli oy pusula fotosu falan bul aha verdim de ama verme sjshsj
13 Yorumla- +1 yıl
Okey abla
Cevap sahibi+1 yılAbla ne alaka dalga mı geçiyosun benle
- +1 yıl
Ya hitap şekli o hanımefendi
+1 yılYaşamadım ama Sen vereceğin oyu niye söylüyorsun ki babana. Oy verme günü geldiğinde ver git sorarsa konuyu değiştir
10 Yorumla
+1 yılchp ye oy versen bile söylemek zorunda değilsin seninle birlikte vermiyor ya chp ye verirsin akp ye oy verdim dersin bende chp yi destekliyorum annem akp yi destekliyor mam bana karışmıor:)
11 Yorumla- +1 yıl
Okey teşekkürler
+1 yılHerkesin siyasi tercihi kendine aittir. Sen
kendi siyasi görüşünden vazgeçme babanı da üzme tamam verdim deyiver birşey olmaz10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAKP zihniyeti işte zorlamak onların işi, benim babamda öyle yapardı ama asla vermezdim. Kimsenin özgürlüğüme müdahale etmesine izin vermem babam dahi olsa.
21 Yorumla- Gündem konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılHe he de geç. CHP dışında hiçbir partiye oy vermem.
10 Yorumla Yaşadım secımsandıgında neye oy verdıgını gormuyor nasıl olsa
10 Yorumla
+1 yılTamam diyip gizlice CHP ye oy ver baban oy verirken peşinden mi gelecek 😀
10 Yorumlakanka oy kullanırken bas istediğine babana akpye veridim de
10 Yorumla- Gündem konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit tamam babacığım nasıl istersen de bildiğini oku sonuçta oy kullanırken görmüyor ya kime oy verdiğini
01 Yorumla- +1 yıl
O zaman tamam
Öyle bir adamın evladı olacağına bırak seni reddetsin. Ya da cahil adamı kandırması kolaydır, vereceğim de, sömür babanı.
10 Yorumla
+1 yılBabamda baya laf yapar
Ama ben genel secimde
Mansur yavaş çıkmazsa vermem
Belediye ler chp ye00 Yorumla
+1 yılSiyasete cok karşıyım ben ama bence bu konuda araştırma ysp neler konuşuluyor hangi taraf neyi savunuyor hangisinde icraat var
Uçaklar satılmasın00 Yorumla
+1 yılson 2 seçimdir evet oy verdim deyip münakaşaya girmeyip istediğim bir partiye oy veriyorum, sıfır tantana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok gereksiz bir soru değil mi sence. d Hayır yani cevabını bildiğin soruları niye soruyorsun?
Ya yalan söyle diyecekler ya da bırak reddetsin diyecekler. Başka bir cevap gelmez ki zaten.02 Yorumla- +1 yıl
Knk bir çare için sordum
Cevap sahibi+1 yılajsklakakjk. d ben olsam reddetmelerini seçerdim, bizimkilerde ağır hdp ci, ben yüzlerine yüzlerine laf atıyorum. Hiç bir partininde oya layık olduğunu düşünmüyorum. Bana deselerki oy vereceksin hdp ye, sktiri çeker kendim giderim evden
+1 yılAklını ve vicdanını kullan. Babanda çok yakın gelecekte o partiye oy veren elim kırılsın diyenler kervanına katılacak.
00 YorumlaGündem konusunda 906 cevap paylaştı. verdim de bas başkasına boş boş konusmasın hem biraz sert ol
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılChp ye hiç oy verilmez Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olduğunu düşünün daha komiği olmaz shdjlqkshosbdksmsjwks. En son üniversitede ince mehmed'i okumuş.
00 Yorumla- Gündem konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yıloy kabinine seninle gircek değil ya sonuçta yalan söyle sen yine bildiğini yap
00 Yorumla Akpye verdim de sen chp ye ver kabine girecek hali yok
00 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Akp ye basacağım de..
Zaten akp ye basmak büyük keyif 😉10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi partiye ver babanda haklı burada sende ikisinden de bir şey olacağını sanmıyorum
08 Yorumla- +1 yıl
iyi parti=chp=hdp=pkk
Cevap sahibi+1 yılNe diyeyim aga adam vermek istemiyor ikisinede vermesin diyorum bana kalsa millet veya cumhur ittifakına vermesin ama belli millet ittifakını destekliyor madem iyi partiye versin dedim
- +1 yıl
yani hdpliler dolayısıyla pkk sevinsin istiyorsunuz.
- +1 yıl
Kısacık biri sanane
- +1 yıl
sen kendini küfür tarafına yakın görüyorsan bir şey diyemem, Allah hidayet versin.
Cevap sahibi+1 yılBen istemiyorum dedim ya ben iki ittifakı da desteklemiyorum diye
- +1 yıl
Küfür etmedim
- +1 yıl
Chp ve hdp küfür yani din düşmanlığı tarafındadır. Sana küfür ettin demedim.
müslümansa eğer hani dinde zorlama yoktu yoksa sen kafir misin diye sor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ama nerden bilicek akpye verdim de
22 Yorumla- +1 yıl
Yalan atabilme kabiliyetim yok
- +1 yıl
Hemen çaktırırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenide partinin de yeter ulan bu kadar insanları sömürdüğünüz söyle
00 YorumlaKime oy verdiğini sadece sen ve Allah görür kafanı çalıştır biraz babana ters gitme ondan yana gibi konuş ama kendi istediğine oy ver
01 Yorumla- +1 yıl
Okey
+1 yılEskiden olsa hak verirdim ama şimdi Erdoğan düşmeli diyorum.
00 YorumlaSen bildigini yap reddederse etsin
20 YorumlaHerkesin özgür iradesi istedigine oy verme hakkın var o yüzden oy kullandıgıni baban görmez istedigine ver
00 Yorumla
+1 yılTamam en chpci sensin
10 Yorumla
+1 yılAkp ye verdim de ama verme senle kabine mi gircek oy atarken
10 Yorumla- Gündem konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılBabanin beyin ölümü gerçekleşmiş kusura bakma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBabasına keko diyen zibidi mümkünse sen hiç oy kullanma
00 YorumlaArkadaş kabine tek giriyorsun, başkasının girmesi yasak. İstediğin partiye at oyu, ona da AKP de
00 Yorumla
+1 yılTamam senin icin akp veririm oyumu de. Oraya gidince chpye ver. Kullandigin oyu gorecek hali yok ya
00 YorumlaBurda baban'a toplumda keko olarak tanimlayan bir insan'a fikir verilmez.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok keko onu görsen kaçarsın salak
ikiside aynı 💩 bir şey farketmez
30 YorumlaAkp verdim de chpye at oyunu
00 Yorumla
+1 yılOy kullanma iki tarafın da dediği olmasın
00 YorumlaÇok keko sun baba nı takip et Akp ye oy ver
00 Yorumla
+1 yılkabina tek giriceksin istediğine ver
00 Yorumlasen bildiğini yap nerden bilecek attığın oyu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabam kendi aday olda CHP ye yine oy vermem
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaban doğruyu gösteriyor. çünkü onların yönetim şeklini biliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
AKP yi sevmiyorum
+1 yılBence oy kullanma 😅😂
03 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Siyaset kirli iş dostum ben kullanmıycam mesela
- +1 yıl
Olabilir kanka
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılverdim de babana gerisini istediğin gibi yap
00 Yorumlaverme
11 YorumlaAksine verme