Bence Recep Tayyip Erdoğan Biz onu başkan yaptık O gitti dünya lideri oldu Fatih Sultan Mehmet Gazi Mustafa Kemal Atatürk görseydi Hayran kalırdı bu lidere..
Dik duruşu ve tavrı ile dünyanın en karizmatik lideri kimdir?
Fatih Sultan Mehmet veyahut Atatürk bugün hayatta olsaydı, en azından '' Bu fakir, bu görevde olduğu müddetçe o rahibi alamazsınız '' diyip de, ertesi gün rahibi vermezlerdi. Dik duruş anlayışınız eğer buysa.
Veyahut kendilerine '' Aptallık etme '' gibi bir mektup atacak cesarete sahip başka bir insan olmazdı bu hayatta.
Fatih Sultan Mehmet Liderlerimizin ruhları şad olsun. Fatih Sultan Mehmet İstanbul' u fethetti Mustafa Kemal Atatürk onun fethettiği İstanbul' u gayrimüslimlerin şerrinden korudu.
Fotodaki resimde bi lider yok. Diğer ülkelerden demokratlar. İllaki ayakta duracakalr. Üstelik Ata'm ile RTE nin adlarını aynı cümle içinde kullanma. Saygısızlık.
Asagida yorumda ataturk olmedi kalbimizde yasiyor diyorsun simdi gelmis bunu soyluyorsun iste siz busunuz tepki almamak icin yalandan atam da atam diyorsunuz midesiz ikiyuzluler sizi
Tabi canım mülteci krizi, alım gücü krizi, arap düşmanlığı, diktatörlük gibi gibi şeylerle anılan lider Merkel ve Almanya aslında hep dış güçlerin algılardan ibaret bunlar Türkiye kesinlikle Youtube'a en basitinden hate arab yazdığın zaman kesinlikle 1. sırada çıkmıyor algı bunlar hep
Bunlar seri üretime geçecek ihracat yapılacak ülkenin ekonomisine katkı sağlayacak, önemli değildir deme yeni yeni kendimize geliyoruz, ASELSAN mühendisleri neden öldürüldü bunu araştırır
senin kafan iyi yıkanmış bilader amerikanın ısrarla istediği papazı erdoğan göndermicem diyince ne oldu da birden gönderdi :)))) atv de 7 24 kuruluş osmanı izleyen zihniyete ne anlatıyorsam :D
kankam hiç bir haber kuruluşlarını izlememeni tavsiye ederim siyaset karın doyurmaz ama siyasilerinde bu kadar büyütülmesine göz yumamam :) seni beni ne tayyip kurtarır ne kılıçdaroğlu bu ikisininde medyası var gazetecileri var gücü var dik duruşu olsa bize kazancı ne? olmasa ne tayyiple kılıçdaroğlu kapının perde arkasında araları iyi olann adamlar
Ya abi şaka gibi bunlar yaa. Bence tıp ve bilim adamları bunları incelemeli. İnsan evriminin geriye doğru olan kısmı bu sayede çözülebilir bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dünya lideri mi :D yaşadığım ülkede herkes onu amerikan kuklası olarak tanıyor. Başkan erdoğan vs diye bahsediyorum kukla olan mı diyorlar. aynen canım dünya lideri :D
Rahip Brunson krizinde Brunson karşılığında FETÖ istenmişti, ABD savunma bakanı çıkıp Brunson'ı salın yoksa sonuçlarına katlanırsınız dedi ve 3 ay sonra Brunson serbest bırakılıp ABD'ye yollandı. Trump Erdoğan'ı Amerika'daki mal varlığını açıklamakla tehdit etmiş.
Peki 15 temmuzda kaçacak dediler niye kaçmadı? Abdülhamit Han'a yapılan aynı oyu oynadılar, altınlar hazırlanmış uçak hazır vaziyette bekliyordu, Erdoğan'ı yakalayıp gözaltına aldıktan sonra uçağın yanında fotoğraflarını çekeceklerdi biz neyin ne olduğunu biliyoruz değişik
2016 yılında Rus Savaş Jeti düşürülmüştü, bu olaydan tam 4 yıl sonra 2020 idlib olaylarında Rusya Suriye'de 34 türk askerini şehit etti ve olaydan hemen sonra yaptığı açıklamada tek bir özür bile dilemeyerek Türkiye kaşınmasın dedi. Olaydan sonra ilk diplomatik görüşmelerde Vladimir Putin Erdoğan'ı 1 saat bekletti.
İyi de 15 Temmuz zaten tayyip ve etrafındaki kalpazan vekillerinin bir oyunuydu. Sen sanıyor musun o darbe girişimi gerçekti :D ayrıca altınlar hazırlanmış derken? Hem kaçacak hem ülkeyi mi soyacaktı reisin?
Çok güzel oyundu Ömer Halisdemire vatan haini komutan dediki? Ömer sen beni alnımdan vuracaksın! Bizde seni otuz kurşunla öldüreğiz dedi güzel oyundu izledin mi?
Altın meselesi gelince Abdülhamid'e yapılan oyunun aynısı olacaktı, altınlarla kaçacaktı diye yalan haber uyduracaklardı yani Erdoğan'ı hain ilan edeceklerdi senin peşinden gittiğin zihniyet
Ben koyun değilim kimsenin peşinden gitmem. Kendi aklın fikrim var. Eğriye eğri doğruya doğru derim sizin gibi gözü kapalı her söylenene inanmam kendinle karıştırma.
Biz hislerimizle hareket ederiz Sabit fikirli değiliz Sen gördün mü üst üste seçim kazan lider? Sen gördün mü bir sözüyle maydanlara çıkıp tanklara mermilere kafa tutan millet? Bu ruhtur histir sen bunu anlayamazsın!
Tek başına tüm dünyanın kendi ülkesine uyguladığı ambargo ve kısıtlamalara rağmen tüm dünyaya rest çekip diz çöktüren ve üst üste seçim kazanan şu an yaşayanlar arasında eşsiz bir lider gördüm, oda Vladimir Putin. ABD başkanından korkup hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir papayı hemen tahliye edenide gördüm.
Bu insan zulüm 1453'te başladı diyen örümcek kafalı insanlarla mücadele ediyor? Yanin Fatih'in emanetine sahip çıkıyor bunu Fatih görse hayran kalmazmı?