Ben Recep Tayyip Erdoğan kazanır diyorum.
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben Recep Tayyip Erdoğan kazanır diyorum.
Açıkçası Ben bu seçimi Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacağını düşünüyorum tam anlamıyla desteklediğim ya da oy verdiğimi söylemiyorum ama bazı gerçekleri görmek gerekir, aslında Cumhuriyet Halk Partisi en büyük yanlışı başka partilere 40 vekil vererek yaptı, tamam bir partili ittifak yapabilirsiniz hadi iki üç tane vekil de verebilirsiniz ama ak Parti'nin içinden çıkmış adamlar bir anda gelip de masum veya suçsuz gibi senin partisinden 40 gün çıkarıyorsa ben CHP'nin yönetiminden şüphe ederim ki, aylarca Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmaması için diriltirken kimse kadını dinlemedi hatta kadın masadan kalktığı için parlamento seçimlerinde oyu düştü, Bir de evet HDP'nin oyları ya AK Parti'ye gidecek diye CHP'ye gidecektim onu kabul ediyoruz özellikle mesela CHP olması AK Parti'ye gidecekti ama aday gösterilir gösterilmez daha 1 ay olmadan hemen HDP binasına gidip Pervin Buldan ile görüşüp Bir de yok efendim Kayyum ataması olmayacak Yok efendim bilmem ne ataması olmayacak diye vaatler vermek saçma bir şey, adam gidecek Güneydoğu'da belediye meclisi'ne PKK bayrağı sokacak belediyenin gelirlerine PKK'ya teslim edecek oralarda Hendek kazacak sen ne diyeceksin ki kusura bakma oranın demokratik bir hakkı var oy kullanıldı ben oranın belediye başkanına dokunmam öyle bir şey yok. Recep Tayyip erdoğan'ım ve AK Parti'nin hala oy almasının tek sebebi CHP'nin başında Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir adamın olmasıdır, tamam belki dürüst adam olabilir belki halkını düşünen bir insan olabilir verdiği vaatleri cazip geliyor olabilir ama 11 seçim kaybetmişsin. Kendi içinden çıktığın Bolu belediye başkanı bile seni eleştirirken senin hala o koltukta oturman Bence CHP seçmenine büyük bir saygısızlıktır açıkçası Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanmasını istiyordum ama artık kaybedip benim başımdan gitmesini istiyorum bu yüzden Recep Tayyip Erdoğan'ın bu seçimde kazanacağını düşünüyorum.
Teşekkür ederim kardeşim
hakkiyla olursa bay kemal olmazsa tayyip
Cevap
5Cevap
Kesinlikle Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacak ve kazanması lazım çünkü CHP'nin zihniyeti çürümüş artık bitmiş
Meclis Tayyip'te, bu saatten sonra başkanın başka partiden olması kaos yaratır. Halk bunu göz önünde bulundurarak Tayyip efendiyi seçecektir
Hiç belli olmaz gibi duruyor sürprizler olabilir.
Evet RTE kazanır. KK olduğu sürece RTE her zaman favoridir
Ne alaka?
8,5 milyon seçmen sandığa gitmemiş ilaveten Sinan Oğan faktörü var. Bir şey demek güç ama seçimi belirleyecek olan faktörler bunlar
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar