Gerçekten Chpliyim ama oy vermedim sırf Hdp ile yola çıktığı içim gittim Sinan Ogana verdim eğer ki ikinci tura kalırsa ben Erdoğan’a veririm güvenemiyorum bu adama.

Gerçekten Chpliyim ama oy vermedim sırf Hdp ile yola çıktığı içim gittim Sinan Ogana verdim eğer ki ikinci tura kalırsa ben Erdoğan’a veririm güvenemiyorum bu adama.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kemal kılıçdar oğlu.
Andımızı kaldıran herife oy verip Kemal Kılıçdaroğluna laf atamazsın az kendine gel.
İlk turu da ikinci turu da KK kazanacak.
Senin gibilere inat rakam daha da büyüyecek.
Laf atmak değil bu eleştiri ayrıca benim düşüncemi sen yargılayamazsın. Ben Mansur olsaydı oyu ona verirdim kesinlikle bu adama vermeyeceğim CHP’li olsam da aponun heykelini dikeceğim diyen adamı hapisten çıkarmaya çalışmasın bir koltuk için
Mansuru aday çıkarsak AKP gider yeni çözüm süreci yapardı. KK çok ciddi kürt seçmen desteği alıyor. Atatürk de kürt desteği almıştı zamanında ki hdp oyları düştü bu seçimde hdp seçmeni parti seçiminde de CHPye verdi çoğu yerde. Özetle KK çok akıllı oynadı.
Hdp oy verecek diye böyle yapmaları beni soğuttu ondan vermedim
Çözüm süreci denen saçmalık sonrası kürtler hdp çatısı altında toplantı. AKP, hdpyi kürt temsilcisi ilan etti maalesef yapacak bir şey yok. Kürtler bu ülkenin vatandaşı ve oradan kopmaları lazım onları bu şekilde kazanırız rahat ol sen bitecek inşallah.
CHP'liyim ama bla bla bla eminim CHP'lisindir sjssj
Kuran-ı Kerim çarpsın
Hdp ile iş birliği yaptığı için vermedim
Kılıçdaroğlu bütün anketlerde %56 ile ilk turda kazanmıyor muydu? Şimdi çıkmış oyları gizliyorsunuz biz daha öndeyiz diyorlar. Yav önde olsanız ne olur. Zafer mi yani bu şimdi. Hani verdiğiniz rakamlar nerde
İkinci tur yok. CHP kazandı. Sadece AKP bunun açıklanmasını engelliyor şu an. Nereye kadar?
Ayrıca CHP li olmaığını herkes biliyor. Algı yaratma.
Buna kim inanır 😂
Kazandıysa zaten yönetsin ama ikinci tura kaldı seçim. Bir kere Sinan işin içine girdiği için kalacaktı zaten.
@The_İnci kadir inanır diycem kötü espri olucak :)
CHP’li olmadığına mı ne alaka birader niye yalan söyleyeyim?
İlk turda bitme ihtimali var ama baya azaldı.
Sinan Oğan baya çok almış.
CHP çoğunluğu alıyor ilk turda ama %50 üzerine çıkamadığı için ikinci tur yakın.
Islak imzalı tutanakların sisteme geçmesiyle chp kazanacak. Akp her sandığı 11 defa saydırmayı bırakırsa. Sabaha alırsınız haberi. Tüm sandıklarda CHP açık ara önde ama daha sisteme girilemedi.
Tv lerde gördüğünüz %47 lik ıslak imza tutanakları
Kim kazandıysa kazansın dostum ben hak edene saygı duyarım ama ben o ağırlığı bu adamda görmüyorum dedim ayrıca gayette Chpliyim
@Ahmetyaqmur de de😂
CHP nin başına gerçekten vatanına sahip çıkan bi adam koysunlar destek verelim ama bu bildiğin kukla. Kim ne tarafa çekerse o tarafa gidiyo. Vatan düşmanlarına ülkeyi hediye edecek neredeyse. Bu herifin karısının terörist cenazelerinde ne işi var ya akıl alır gibi değil.
Mevcut hiç bir parti iyi değil ona bakarsak. Ülkeyi suriye arap doldurup hüdaparla iş birliği yapan akp daha beter benim gözümde. Sinan Oğan var bir temiz şu an ama onun da pişmesi lazım. Bakalım takipteyim o adamı.
Ben Chpliyim diye düşüncelerimi değiştiremem mi Chpliyim deyip vatanımı pkklıları dışarı çıkaracak adamı seçemem kusura bakmasın kimse
chp kazandı ama akp engelliyor ikinci turda yine chpye veririm hüdapar teröristiyle iş birliği yapan akpye değil
İkisi de koltuk için teröristlere bel bağlamış şaka gibi ülke acı
tayyibin gitme zamanı geldi artık...
Sinan keşke gelseydi başa
sinan oğan da iyi ama şu an önemli olan baştaki adamın gitmesi
İkinci turda vermem ben seloyu çıkarıcam dedi soğuttu bir kez
çıkarmaz öyle dediğine bakma
Vermeyeceğim buna
iyi verme sen
Sinan olmalıydı
Sonuç değişmez. Ama Kılıçdaroğlu hemen sinan oğanı aramış 😃😃😅 çakal ya
Sen güvenmiyorsun ülkenin yarısı güveniyor durum bu.
Oy benim
Hudanin da hdpden farkı yok. Seçim bildirgelerini okusana tekrar.
Evet öyle onlarda ikinci turda en azından pkklıları hapisten çıkarmayan biri daha mantıklı geliyor Chpliyim diyorum inanmıyorlar mantığım ağır basana veririm
Ülkeye gelen milyonlarca göçmenlerde ve oy kullanan ve 5 yıl sonrada kullanacaklarda en az pkk kadar tehlikeli. Bunu neden görmezden geliyoruz. Suriyeli afganlı mhp ye oy verir mi?
Ben Sinan oğana verdim oyumu yalnız sence rahatsız olmadım mı?
Kk iyidi hoştu ama bı hatası vardı hdp ile el sıkışıyordu
Bu adama güvenene zaten dicek laf yok direk teror orgutune versinler temiz iş olur
Herkesin yaptığı bir şey ama ben milliyetçiyim ikisi de ikinci turda gelince ben hangisine vereyim diyorum ben aponun heykelini dikeceğim diyen adamı hapisten çıkaracak Cumhurbaşkanı istemiyorum
Yav adamin dedigi belli gerisi boş
Türk Bayrağındaki Türk ifadesinden rahatsız olan Hüdapar ile birlik olun siz.
Ne mutlu Türk'üm diyene demek suç oldu bu ülkede. Sizin gibiler çantada keklik. Vatan Millet Sakarya dendiği an ceptesiniz.
Çok saçma bunların oyu için yarışmaları ama
Ya of senin kudurmanlamı uğraşıcam ben sağarmısınn adam demirtaşı serbest birakicam kazanirsam dedi birkere agzindan çikti neyse sus bişi deme keyfimi bozma.
Kardeşim tartışmak istemiyorum gece gece görüşlerimi oku ben ikisine de oy vermek istemiyorum ikinci turda ama birini seçersem o Tayyip olur
Bence de onu seç meğri meğri söylersiniz sonra.
Kardeş tamam uzatma Chpliyim ama kimsenin şu adamı Cumhurbaşkanı olarak görme hevesi yok emin ol adam akıllı biri olmadan da daha oy moy yok
Erdoğan kazanır inşallah kazanır
2. tur yok yok
Allahın belası yaaa leblebi kafa hayatta kazanamaz
Tayip erdoğana veriyorum hala ona vercem
Kemal dedem
Tek turda biter.
Recep Tayyip Erdoğan
Rte.
Helal sana
İroni mi yapıyorsun
Helal
Niye