size diyorum bakın şimdi Desteklediğiniz adamın ittifak olduğu hdp ile destek kılıçtaroğlu yani Hdp deki kadın zamanında dinen yaptığı aşalayıcı yorumlar ve hızbullaha bağlı olduklarını sevdiklerini kendi ağızları ile ifade ediyorlardı yani kemal kılıçtaroğlu denen soytarıda oy için bunlarla ittifak oldu. Ve şu an bir teröristin kucağında kol geziyor kk. Ve gayette insanları iyi manipüle ediyor siz bu kadar laikliğe inandıysanız tabiki adamın işine gelir sizi manipülasyona sokuyor zaten genelide genç nesil bu adama oy verenlerin. Şimdi kılıçtaroğluna gelelim bu adamın ülke için chp şehirleri için vaad leri vardı. İzmirde işçilere 15 bin tl ikramiye vereceğini söyledi. yalanladı olmadı Milletde hesabını sorduğunda iyi parti ile olan bi sorundan dolayınmı neymiş olmamıymışmış yalancının teki. Hala kendini yücelteceğim diye işler yapıyor daha seçim kazanamamış 418 milyar dolar uyuşturucu baronunun hesabını ben soracağım diyor. :D temiz para diyor birde halkına yedirecekmiş o parayı. İmamoğluna gelirsek vaadlerinden İndirim yapacağımı yol biletlerinde ve Yeni istasyonlar kuracağını çalışmalara devam edeceğini açıklamıştı ancak. Sancaktepe metrosunu kapattı? neden toprakladı. belediye yaptı bunu chp belediyesi. Diğer metronun çalışmaları durduruldu neden? bunları bana açıklayın. Öğrencilere 4.500 tl para sağlayacağım diyor ama ya devlet okulunda olmalı ya da özel okulda ve tam burslu olmalı diyor :D İstanbul'da yapılan çalışmaları soracak olursanız adamın yaptığı bi 2 kreş var birde lokanta açmış heryere ücretsiz süt dağıtımı yapmış diğer vaad lerini çöpe atmış andavalın teki bu adam doğru düzgün kararınızı verin erdoğanın neler yaptığını göreceksiniz zaten patates soğan derdindesiniz daha fazla şey yazacaktımda şimdi okumaya üşenirsiniz deprem bölgesine gelecek olursak tamamen mühendisin suçu kendisi depremden önce Devlet tokileri heryere elinden geldiğince yapmaya çalışıyor siz hala neyin derdindesiniz anlamıyorum Biz avrupa olarak başlamadık bu devlette allah aşkına avrupayıda görüyoruz bizim sabiha gökçen havalimanı dünyada kaçıncı sırada Biraz araştırın sonra konuşun.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana troll gibi geldin. Eğer troll değilse zorlamayla chp'nin kötü yanını buduğun gibi bir de AKP'ye ve ülkenin ekonomisine bak. CHP belediyeleri de bu kötü ekonomiden payını alıyor.
hahahaha bazıları kudurmuş
Laf sokmayla bir yere varacağını sanıyorsun demi yazık ben de sana laf sokayım acaba nereye varılıyor çobanın sürüsündeki koyun. Bizzat ben çobanım dedi niye dediği belli oluyor
Erdoğan neler yapmadıki reisimin ne yanlışını söyleyeyim adam vaatlerinin hepsini yaptı, marmaray, sabiha gökçen havalimanı 300 e yakın fabrika yapıldı tabi muhalefet bunlar eskidende vardı dedi ama o fabrikalar özelleştirildi şeker fabrikası kapandı dediler özelleştirildi kapanmadı barem fabrikası satıldı dediler satılmadı katarlı yatırımcılara hüküm verdi ortak çalıştık daha iyi olmak açısından millet kendisi yıllarca batının köpeği olmuş 2 3 dışarıdan yardım alınca enik gibi inliyorlar sizede yazık
Problem devletin sürekli zarar etmesi. Yaptığı projelerden biz kazanmıyoruz. İhaleyi alanlar kazanıyor. Geçme garaantili köprü yapıyor. Reisin iktidara gelmeden önce dolar 92 kuruş neden yükseldi diyor. Reisinin geçmişi bugününe muhalefet. Eski videolarını ilze anlarsın ne demek istediğimi.
Kendi ağzıyla söylüyor. https://youtu.be/1w9sKWLCh4Q
https://youtu.be/wHv3WoYtTAE
Bu video kısa izle bak katara hüküm verince daha iyi olmuyor demek ki
Şu an için ekonomimi önemli sence canım kardeşim benim. Sizin oy vereceğiniz adam dış politikalarda değişiklik uygulamak için uğraşıyor başa geldiğindede yapacak, ayrıyeten ittifak olduğu iç içe olduğu şu içinde bulunan Pervin Buldan ın eski konuşmalarını bir dinleyin sonra patates soğanmı oluyor konu asıl siz görürsünüz
Yarın maaşını alamayınca patetses soğanı görürsün. Türkiye iflasa doğru gidiyor. Ah bir objektif baksan anlayacaksın da taraflı bakıyorsun.
Gaffar okanın katilleri ne arıyor mecliste peki
Asıl kılıçtaroğlu gelirse maaşını alamayacaksın aynı 2002 öncesi gibi Vaatleri göz karartır o katil dediklerinin babasını hapisten çıkaracağım diyor adam sen hala ekonomi diyorsun dış politika her zaman 1. ci planda ama işine gelince para işine gelince katil oluyoruz sizin yüzünüzden
İşine gelince katil oluyoruz diyene bak! Çözüm sürecine hatırla işine gelince de. Ben size katil demedim. Katillerin ne işi var mecliste dedim. Bir tarafı görürken diğerini neden görmüyorsunuz dedim
Ben KK'ye oy vermiyorum. Bunu da bilin. Benim oyum ogana.
Oğan milliyetçi ama vaatleri var bilemiyorum şu anlık daha icraate geçirmediği için bir şey diyemiyorum ama babala tv ye çıkıp konuşuyor çokta içime sinmedi konuşmaları ama tam bir şey söyleyemem dediğim gibi şu an için yönettiği bir belediye bir şey yok o yüzden bir şey diyemiyorum
21 yıllık iktidarı tekrar gözden geçir. Genellikle eskilerden dem vuruyor. Tüp kuyruğu, hastane kuyruğu, baş örtü sorunu falan. Ama yeni bir şey yok pek. Konuşmalarının çoğunluğu eskiler. Hele şu yerlere yapılan görsellere ne demeli 20>80 üstte togg altta at arabası yani diyor ki 20 yılda 80 yılda yapılandan daha büyük işler yaptık. Togdan önce de at arabası varmış. Şimdi togg varmış. Ya bizden önce Türkiye'de fırın bulabiliyor muyduk gibi açıklamalar? Ambulanslar kızaklı arabayla çekiliyordu demeler ve buna benzer birçok saçma sapan şeyler. İktidar 21 yıllık. Artık midadı doldu metal yorgunluğu var reisin deyimiyle.
Ben açıkladım gerçeğide biliyorum bir şey demiyorum dediğiniz şeyler olan sorunlardı zaten erdoğan döneminden önceki dönemi sizin araştırmanızı isterim
Erdoğan öncesi önemli değil. Günümüz önemli. Günümüzde bir şey yok. Midadı doldu artık.
Ekonomi ve soginmacilar
Atama ayyaş dediği için.
Sevmek zorunda değilim.
Sevmek zorunda miyim?