İnsanlar erdoğanı neden sevmiyorsunuz?

size diyorum bakın şimdi Desteklediğiniz adamın ittifak olduğu hdp ile destek kılıçtaroğlu yani Hdp deki kadın zamanında dinen yaptığı aşalayıcı yorumlar ve hızbullaha bağlı olduklarını sevdiklerini kendi ağızları ile ifade ediyorlardı yani kemal kılıçtaroğlu denen soytarıda oy için bunlarla ittifak oldu. Ve şu an bir teröristin kucağında kol geziyor kk. Ve gayette insanları iyi manipüle ediyor siz bu kadar laikliğe inandıysanız tabiki adamın işine gelir sizi manipülasyona sokuyor zaten genelide genç nesil bu adama oy verenlerin. Şimdi kılıçtaroğluna gelelim bu adamın ülke için chp şehirleri için vaad leri vardı. İzmirde işçilere 15 bin tl ikramiye vereceğini söyledi. yalanladı olmadı Milletde hesabını sorduğunda iyi parti ile olan bi sorundan dolayınmı neymiş olmamıymışmış yalancının teki. Hala kendini yücelteceğim diye işler yapıyor daha seçim kazanamamış 418 milyar dolar uyuşturucu baronunun hesabını ben soracağım diyor. :D temiz para diyor birde halkına yedirecekmiş o parayı. İmamoğluna gelirsek vaadlerinden İndirim yapacağımı yol biletlerinde ve Yeni istasyonlar kuracağını çalışmalara devam edeceğini açıklamıştı ancak. Sancaktepe metrosunu kapattı? neden toprakladı. belediye yaptı bunu chp belediyesi. Diğer metronun çalışmaları durduruldu neden? bunları bana açıklayın. Öğrencilere 4.500 tl para sağlayacağım diyor ama ya devlet okulunda olmalı ya da özel okulda ve tam burslu olmalı diyor :D İstanbul'da yapılan çalışmaları soracak olursanız adamın yaptığı bi 2 kreş var birde lokanta açmış heryere ücretsiz süt dağıtımı yapmış diğer vaad lerini çöpe atmış andavalın teki bu adam doğru düzgün kararınızı verin erdoğanın neler yaptığını göreceksiniz zaten patates soğan derdindesiniz daha fazla şey yazacaktımda şimdi okumaya üşenirsiniz deprem bölgesine gelecek olursak tamamen mühendisin suçu kendisi depremden önce Devlet tokileri heryere elinden geldiğince yapmaya çalışıyor siz hala neyin derdindesiniz anlamıyorum Biz avrupa olarak başlamadık bu devlette allah aşkına avrupayıda görüyoruz bizim sabiha gökçen havalimanı dünyada kaçıncı sırada Biraz araştırın sonra konuşun.

İnsanlar erdoğanı neden sevmiyorsunuz?