Hayvan, Doğa ve Kadınlar içinde benzer soru sorulabilir

Çocuklar yetişkinlere göre çok daha fazla gülümsediğini biliyor muydunuz? İçindeki çocuk mevzusu da var tabi ✨
Hayvan, Doğa ve Kadınlar içinde benzer soru sorulabilir

Çocuklar yetişkinlere göre çok daha fazla gülümsediğini biliyor muydunuz? İçindeki çocuk mevzusu da var tabi ✨
İnsandır, bu kişi belki de sesizliği sevdiği için çocuk sesinden rahatsızlık duyan bir insan olabilir bu gayet olağan bir şey. Ben çocukları çok severim, ama sevmeyene de saygım var. Anlayabilirim. ✨
Sese karşı hassasiyeti vardır çocuklardan alakasız diyorsun
Aynen öyle 💁
Videoya patladımmm😂😂ben eğer o adamın yerinde olsaydım kibarca ayağa kalkar ve "kızım, oğlum, hadi dışarı çıkın önemli bir işim var" dedikten sonra tekrar gelirdim otururdumm😂😍 soruya gelirsek çocukları aşırı çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çokçok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok seviyorum 😍🤣🤍💫🍼🍰🍭
🎊🎊🌷🌷🌷🎊🎊🎊🎊
Bunu görmüştüm 😂 Aynaya baktım insanmışım. Şöyle bir durum var çocuklarla oynamayı "çocuk sevmek" olarak algılayan kitleye burdan sesleniyorum çocuk sevmek inatçı, sinirli ve 7/24 sürekli bir ağlayan çocuğa tahammül edebiliyorsaniz hah işte o çocuk sevmek oluyor.
Çocuk sevmeyen insan da insandır. Bazen çocuklar aşırı şekilde baş ağrıtabiliyor, yaramazlık yapabiliyor. Evin altını üstüne getiriyor. Bu yüzden herkes çocuk sevmek zorunda değil.
Ben çocukları severim ama bazen ben bile illallah ediyorum 😂
Cevap
6Cevap
sevmeyebilir bence kendi kararı
agir bir soru ve ön yargi olmus hosuma gitmedi. insanlarin cesitli travmalari olabilir, kötü deneyimleri olabilir. belki bu durumdan ötürü basina kötü bir sey gelmis olabilir. cocuk sevmeyen insan, insandir tabi ki burada asil sorun su ki cocuklari sevmeme nedenini arastirmak. direk cocuk sevmeyen insan degildir demek sert ve agir bir konumlandirma ve dogru bulmuyorum.
Çocuklardan nefret eden biri neden eder… bunun makul bir sebebini merak ediyorum
Sorunda "nefret"ten bahsetmiyorsun yanliz hatirlatirim, cocuk sevmeyen insan diyorsun. Nefret ve sevmemek ikisi cok farkli duygular, nefret keskin bir duygudur, sevmemek ise kabul edip yumusak bir duygudur. Yani senin sorunu düzelterek, bir insan cocuklari neden sevmeze cevabim kisacasi, bir cocuk ebeveyine baglidir, sorumluluk büyük ve bunu almaktan korkabilir insan. Iyi bir ebeveyin olamamak, cocugu iyi yetistirememek, yanlis büyütmek gibi seylerrin ardindan olusan cocuk korkusu, cocuk sevmeme duygusu olusur. Diger bir nedeni ise belirli bir yastan sonra ve hayat yasam zorlugundan sonra o gürültü o simariklilik herseye bruun sokma gibi seyleri cekememez hale geliyor, sevmemek cocuk sevmek kadar dogal bir durum.
Çocuklardan nefret eden insan değildir der miisn rica etsem 😅
Elbette cocuklara karsi nefret duyulmamali, onlar daha adi üstünde cocuk. Cocuklardan nefret eden kötü insandir diyip geciyorum sorunu :)
Yani ben haklıyım ben kazandım😎 şaka şaka sjjjs
Sorun sevmemek üzereydi nefret degildi, bu yüzden sorunun kazanini benim sen sonradan soruyu degistirdin 😂
Hayır sen yüksek bir tepkiyle başladın sonra kahkaha attın … yani ben kazandım 😎🕶️
Hayir, aksama kadar kendimi savunurum bu yüzden centilmenlik yapip bana hak ver 😂
Kondisyonun o kadarcıksa yine ben kazandım😎
Hadi dinlenebilirsin artık yeter bu kadar 😉
Soruyu degistiren sensin, nefret ve sevmemek ayri duygular. Sende sevmedigin bir kisiyi görmeye tahammül edebilirsin ama nefret ettigin birinin adini duymaya bile tahammül yoktur. Bunu daha nasil iyi aciklayabilirim, neden anlamak istemiyorsun :D
Anlıyorum sadece neden mağlubiyeti kabul etmiyorsun 🌪️ ben centilmen biriyim senin kazanmanı isterim ama elimde olmadan kazanıyorum huy bu😉
Anliyorsan maglubiyeti kabul etmek zorunda olan kisi sensin 🙂 farkinda olmadan kazandigini sanma soruyu degistirdin kendi aleyhine cevirdin hepsi bu 😂
Hayır Sen kızgın ve beni dövecektin, şimdi neşeyle soruma aşık oldun… ben kazandığımın ıspatı bu 😎😂
Hajhsjsh dövmek asla, siddete karsiyim sadece soruyu sorma seklin cok radikal ve sert geldi. Ön yargili olmamak lazim :) Insanlarin cesitli hikayeleri var sonucta.
Hahahah önyargılı gelmiştim soruya mutluyuz
Iyi haftasonlari dilerim simdiden 😊
Sana da hep gül 💫
daima, sende.
Aaa luffy harika bir animasyon çok severim uzun bir süre izledim başları hariç 😅
çocuklar sevilmez mi ama çocuk kalsınlar 😅
Manga okudun mh
Çok zaman önce biraz bakmıştım
Çocuk sevmiyorum. Her çocuk sahibi olan seviyor anlamına gelmez.
Çocuk sev … konumuz çocuk sahibi olmak değil … çocuklara bakış açısı
Sevmiyorum.
İnsandır. Her kes çoçuk sevecek diye bir şey yok zarar vermesin vicdanlı davransın varsın sevmesin belki de travması vardır kim bilir yda irelde kendi çoçuğu olanda sevecektir er geç
İnsan olabilir ama taş kalplidir yani merhametsizdir. Çocuklar sevilmeyecek canlılar mı ya? Ben bazı çocukları sevmem ama genel olarak seviyorum
Luffy'yi gördüm geldim, çocuk gürültüsü okeyde çocukların kendisini sevmemek insanlığa yakışacak bir durum değil.
Evet illa çocuktapar mı olmak gerekiyor, asıl hayvan sevmeyen insan, insan mıdır?
O da aynı… onu da başka soruda soralım ama orada da hayvantapar yazma
Çocuk sevmeyenlerin istisnasız kendilerine bile tahammülü yok başkalarına nasıl olsun
Eğer bir insan insan değilse o insan insan değildir.
Asıl önemli olan hayvanların ve çocukların o insanı sevip sevmesi…
Sen söyle insanmıdır
Videoyu izle😂
Soruma cvp ver
Çocuk sevmeyen … tahammül edemeyen insan insani yönden eksikleri çok insandır
Değildir odundur, kalpsizdir, ruhsuzdur
Benim gözümde insan olamaz
Çocuk sevmiyorum. İnsanım
Çocuk ve hayvan sevmeyenden bir cacık olmaz
Çocuklar sevilmezmi ya
Herkes sevmek zorunda mı
İnsan değil gibi sebebini sormak da lazım ama.
Çocuk sevmiyorum
Haydaaa
Ben sevmem insan değil miyim
İnsani duygulardan nasipsizdir.
Sevmek zorunda değil ki
Yok değildir
Bi bakayım, eee evet insanmışım
İnsandır
Bizde çocuktuk.
Değildir
Degildir
Evet