Gündem Topal ördek bir cumhurbaşkanı kabul eder misiniz? Escobar59 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kabul eder misiniz Güncellemeler+1 yıl bırakın insanlara tepeden bakmayı bırakın depremzedeleri onlar milli irade istediğine oy verir hala tepeden bakıyorsunuz bu bakış açısı oy kazandırmaz Topal ördek bir cumhurbaşkanı kabul eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tayyipin karşısında pet şişe olsun şişeye oy veririm.https://youtu.be/zJC-nUV4WrQ 1 9 Yorumla Escobar59 +1 yıl Twitter da gördüğüm şeyler beni umutsuzlaştırıyor birleşe birleşe kazanacağız şeyinden baya uzaklaştık Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Maalesef Yorumla Escobar59 +1 yıl Atatürk gibi halkı yeniden ayağa kaldırmak lazımdır Yorumla Escobar59 +1 yıl Genel merkezde değil mücadele yoluna girmek lazımdır Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Bu halk Atatürkçü değil artık Yorumla Escobar59 +1 yıl Yobazlaştırıldık Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Yeşil kuşak projesi Yorumla Escobar59 +1 yıl Adamlar ona uğraştı başardı Yorumla Escobar59 +1 yıl Sana dm den yazamıyorum ki 😂 Yorumla
uzun_yol_ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Topal mopal bilmem, oyum Erdoğan'a.#cumhurittifakı 0 3 Yorumla Escobar59 +1 yıl Topal ördekten kastım Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olursa Yorumla uzun_yol_ +1 yıl Topal ordekten kastın ne olduğunun farkındayım. Demek istediğim, oy verme sebebim CB topal ördek olmasın değil. Yorumla Escobar59 +1 yıl CB topal ördek değil cb Kılıçdaroğlu meclis ak parti kriz çıkar memlekette Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl RTE'nin karşısındaki pet şişeye oy attınız sonuç yine aynı. Demek ki neymiş pet şişe değil de daha liyakatli bir lider bulmalısınız. 0 5 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Gene olsa gene atarız dert değil amca Yorumla Escobar59 +1 yıl Chp yi ben mi yönetiyorum sevgili üye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gül gibi Muharrem İNCE'yi yediler. Adam tam halk adamı, Atatürkçü, milliyetçi bir adamdı. Cumhuriyetçi Kaset Partisi oldu artık benim gözümde. Yorumla Escobar59 +1 yıl Cumhuriyet Halk Partisi cumhuriyeti kuran partidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O sizin dediğiniz Başbuğ ATATÜRK'ümüz vefat ettiğinde bitti. Ne halkçılığı kaldı ne Atatürkçülüğü Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Halk kime oy verdiyse onu kabul ederim. 0 2 Yorumla Escobar59 +1 yıl Ok yalnız milli iradeyi oyları başka yere yazanlara güvenmem Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl Orası başka. Bir oy bile çalındıysa hakkım haram, zehir zıkkım olsun. Yorumla
demiratlı1 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Ne alaka 0 1 Yorumla Escobar59 +1 yıl Twitteri bi gez gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tayyipin karşısında pet şişe olsun şişeye oy veririm.
https://youtu.be/zJC-nUV4WrQTwitter da gördüğüm şeyler beni umutsuzlaştırıyor birleşe birleşe kazanacağız şeyinden baya uzaklaştık
Maalesef
Atatürk gibi halkı yeniden ayağa kaldırmak lazımdır
Genel merkezde değil mücadele yoluna girmek lazımdır
Bu halk Atatürkçü değil artık
Yobazlaştırıldık
Yeşil kuşak projesi
Adamlar ona uğraştı başardı
Sana dm den yazamıyorum ki 😂
Topal mopal bilmem, oyum Erdoğan'a.
#cumhurittifakı
Topal ördekten kastım Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olursa
Topal ordekten kastın ne olduğunun farkındayım. Demek istediğim, oy verme sebebim CB topal ördek olmasın değil.
CB topal ördek değil cb Kılıçdaroğlu meclis ak parti kriz çıkar memlekette
RTE'nin karşısındaki pet şişeye oy attınız sonuç yine aynı. Demek ki neymiş pet şişe değil de daha liyakatli bir lider bulmalısınız.
Gene olsa gene atarız dert değil amca
Chp yi ben mi yönetiyorum sevgili üye
Gül gibi Muharrem İNCE'yi yediler. Adam tam halk adamı, Atatürkçü, milliyetçi bir adamdı. Cumhuriyetçi Kaset Partisi oldu artık benim gözümde.
Cumhuriyet Halk Partisi cumhuriyeti kuran partidir
O sizin dediğiniz Başbuğ ATATÜRK'ümüz vefat ettiğinde bitti. Ne halkçılığı kaldı ne Atatürkçülüğü
Halk kime oy verdiyse onu kabul ederim.
Ok yalnız milli iradeyi oyları başka yere yazanlara güvenmem
Orası başka. Bir oy bile çalındıysa hakkım haram, zehir zıkkım olsun.
Ne alaka
Twitteri bi gez gel
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!